Van a tot z geheel snel en eerlijk geregeld!

Motor te koop aangeboden, binnen een middag prijs advies en bod gekregen. Binnen een paar dagen motor opgehaald, financiën en vrijwaring per direct geregeld. Kan het zeker aanbevelen, en zal bij nieuwe verkoop zeker weer deze weg bewandelen

Snel en eerlijk

Auto snel verkocht Duurde een paar dagen tot definitieve afhandeling maar dat ging dan vlotjes

Fatsoenlijk en komen hun afspraak na.

Bedrijf komt afspraken na. Goede afhandeling van papierwerk. En fatsoenlijke mensen.

Prima en snel geregeld.

Prima en snel geregeld

Snel en goed afgehandeld

Auto binnen een uur al verkocht voor een goede prijs.

Marco

Fijne ervaring. Realistisch bod, snelle afhandeling en betaling. In één woord: super.

Top geregeld

Bas heeft mijn auto snel en voor een leuke prijs verkocht.

Aangename communicatie en snel een bod gekregen en ook snelle afhandeling. Top!

Snel, prima prijs, nette afhandeling

Geen negatief punt te melden!

Zeer vriendelijke medewerkers en attente jongens die mijn auto kwamen ophalen. Het was heel snel geregeld allemaal. Zou het iedereen aanraden.

Verrassend

Heel prettig, vertrouwd, vriendelijk zonder enige druk. Nog nooit op deze manier een auto verkocht. Je bent wat nerveus en op je hoede., maar dat eas niet nodig. Compliment.

Prettig contact

Makkelijk in te vullen, kreeg een tip om er een vraagprijs bij te zetten. Heel snel een bod, daarna heeft een medewerker contact gezocht om te vragen of de koper al contact had gelegd. Netjes te woord gestaan.

Snel en vriendelijk geholpen

Afspraak gemaakt om mijn auto op te halen. Op korte termijn geregeld. De verkoop verliep snel.

Fijn vriendelijk contact

Zeer snel en vriendelijk geholpen met m’n VW T4 camper

Mooi

Heel tevreden over de vlotte manier van werken en de correcte afhandeling door de professionele koper.

Sloperij Aktas kwam langs uiterst correct service gericht Turkse vakman. Goede zeer snelle technische en administratieve afhandeling.

Keurig en snel afgehandeld

Prima communicatie en afhandeling van de verkoop. Alles helder en duidelijk en afspraken werden nagekomen.

Top geregeld

Te laag bod geaccepteerd

Mijn eigen fout maar echt een veel te laag bod geaccepteerd. Je hoopt altijd dat je een reeel bod krijgt Verder vriendelijk

Heel goed geholpen

Vriendelijke mensen zeggen eerlijk wat ze doen en zeer behulpzaam

Heel erg goed, Prettige afhandeling

Hele snelle en prettige afhandeling, en ik hoef verder niets te doen anders dan de auto klaarzetten, het werd opgehaald waar ik het wilde.

Prima geholpen en een snelle afhandeling

Prima bedrijf om je auto te verkopen. Afgelopen maandag gebeld en de dinsdag middag erop was de auto netjes opgehaald en gelijk een vrijwaring en het geld gestort gekregen. Snelle afhandeling en ik was er ivm werk niet eens bij, via de app en bellen gecommuniceerd. Vertrouwd dus. Aanrader.

Direct gereageerd en snel opgehaald zoals beloofd.

Goede communicatie en snel reactie

Koopovereenkomst is niet bindend

Aan de deur wordt alsnog onderhandeld en heb ik minder voor mijn motor gekregen dan op papier is vastgelegd. Was te verwachten (het zijn opkopers), maar verwoordt dit anders op je documenten.

Alles prima afgehandeld zeer tevreden

Geweldig prima aanrader

Nevelgaarde 8