Snelle en correcte service

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

- Indien je een creditfactuur moet ontvangen gaat er minimaal 2 maanden overheen. Factuur ontvangen in januari. In maart een nieuwe ontvangen, deze is wederom niet correct, tot op heden nog niets mogen ontvangen. - Niet flexibel in wisselen van data. Wij zijn een bedrijf werkzaam in de scheepvaart waardoor er acute wijzigingen kunnen zijn. Helaas is het dan niet mogelijk om de medewerker te plannen voor een andere datum, maar hiervoor betalen wij dan het volle bedrag, ook word er geen rekening gehouden met zieke medewerkers.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Vind het voor ons bedrijf een groot minpunt dat u onze werknemers alleen nog maar per mail de uitndiging stuurt en niet per post.Niet bij al onze medewerkers word de mail regelmatig gelezen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gaat goed, maar we bestellen alleen lesmateriaal.

2 sterren: slechter dan verwacht

VCA-basis examen gedaan in Doetinchem. De helft van de vragen zijn zo vaag en onduidelijk gesteld dat je genoodzaakt bent te gokken. De andere helft bestaat uit vragen die iemand met een verstandelijke beperking kan oplossen. Het behalen van het examen zegt eigenlijk niks zegt over hoe je met veiligheid om kan gaan, het is echter in veel gevallen verplicht om een certificaat te hebben voordat je met een project kan starten.

Prettig en betrouwbaar E-mail adres is: [email protected]

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Arnhem examen gedaan bij de PBNA, ik had daar een voorlees examen. dit examen werd door een vriendelijke mijnheer afgenomen. Deze mijnheer sprak duidelijk en had alle rust en tijd voor ons. Voorlees in Arnhem is voor iedereen die dit nodig heeft een aanrader ondanks dat ik pas na de 3e keer was geslaagd. Ik wens andere kandidaten veel succes. Henk

4 sterren: goede service, goed behandeld

Erkende en goed georganiseerde examens, snelle uitslag

4 sterren: goede service, goed behandeld

Fijn dat het examen tijdens werktijd kon op een goed bereikbare locatie. Ook prettig dat de uitslag snel bekend was.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Competente examinator. Rustige uitleg omtrent het examen. Vlotte afwikkeling van het examen binnen 1 a 2 dagen. Goede website.

4 sterren: goede service, goed behandeld

ik heb voorleesexamen gedaan in Arnhem. rustige examinator in klein groepje. Kon mij goed koncentreren, en ben geslaagd met een 6. Supergoed!

correcte begeleiding snelle respons

4 sterren: goede service, goed behandeld

Uitstekende organisatie.Snelle afhandeling examens.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Snel een examen kunnen boeken via de site. Was ook nog in de vuurt van mijn werk.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goed begeleiding en snelle afhandeling examens.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Snelle afhandeling van vragen of verzoeken Competente examinatoren Eigen accountmanager Vast aanspreekpunt op kantoor Voortreffelijk lesmateriaal dat goed te gebruiken is

4 sterren: goede service, goed behandeld

Makkelijk bereikbare examenlocatie, vriendelijke examinator die duidelijke uitleg gaf, ruim voldoende tijd om het examen te maken.

4 sterren: goede service, goed behandeld

snelle uitslag, kon uitslag de volgende dag al via vca-uitslag zien, goed les materiaal, goed bereikbare locatie in mijn omgeving, makkelijke website, vriendelijke examinator.

4 sterren: goede service, goed behandeld

- duidelijke website - veel examenlocaties door het gehele land - vriendelijk personeel - snel uitslag te zien via internet

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb verder geen opmerkingen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Examen op gunstig tijdstip, lesmateriaal duidelijk en examengeld is zeer redelijk.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede service; kon snel terecht, binnen een paar dagen de uitslag en mijn diploma!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Accurate administratieve afhandeling Directe contacten.

H.A. Lorentzstraat 1 A

3331EE Zwijndrecht