snel en efficiënt

Van A tot Z goed geholpen en bijgestaan. De installatie was binnen 4 uur geregeld door bekwame en goede gasten. De stappenplan was duidelijk en simpel te volgen en realiseren. En nu liggen er 11 mooie platen op ons dak die perfect werken.

5 jaar en 5 maanden stroom tot omvormer het begaf

1 jaar geleden ontdekte ik dat de kabel vanaf de groep haast volledig gesmolten was ( geen hulp van zonneplan) Nu na vijf jaar en vijf maanden begeeft de omvormer het net buiten garantie ( het enige wat ze doen is een mailtje naar fabriek welke natuurlijk niet een schappelijke coulance regeling aanbieden ) het enige wat zonneplan bied is een nieuwe omvormer te plaatsen voor maar liefst 950 euro ( daar gaat mijn investering en vertrouwen in zonneplan

Doen wat ze beloven

Nette en snelle installatie 2 man op dak en 1 binnen Ruimen alles netjes op

Goede verzorging panelen

Goed personeel nette afwerking

Deels slechte nazorg

Tijdens het aansluiten in de meterkast, was er een scheur ontstaan ind kap van de zekeringkast. Dit was weliswaar door een ingehuurde firma gedaan, Het hoofd van het team beloofde ons om te kijken voor een vervang kap, maar er werd niets meer teruggekoppeld? Het is echter een feit dan zonneplan verantwoordelijk blijft daar voor ! Omdat wij het pas te laat ontdekt hebben, komen ze er niet voor op. Jammer! De oplossing was zo eenvoudig op te lossen? Doen ze moeilijk hierover, waarom?

Doen wat er afgesproken is!

Communicatie en het gehele traject is prima verlopen.

Prettige ervaring bij plaatsing zonnepanelen . . .

De door mij aangevraagde zonnepanelen zijn tot mijn volle tevredenheid geplaatst waarbij ik het contact èn de manier van werken door de monteurs als prettig heb ervaren. Ik hou dagelijks de werking en de opbrengst van de panelen in de gaten via de app. Bijzonder leuk !!!

Top service en advies

Dit is mijn 2e woning wat ik heb laten voorzien van zonnepanelen door zonneplan. Ik heb wederom voor Zonneplan gekozen, omdat ik altijd goede service en kwalitatief hoogwaardig panelen en omvormer heb gehad. Heb ik absoluut niet getwijfeld en direct gekozen voor zonneplan! Ik zou het zo weer opnieuw doen.

Prima mensen. Goed geïnstalleerd.

Gisteren zijn 8 zonnepanelen geplaatst. Vandaag de eerste resultaten gezien Goed werk!

voorlichting ,montage en afhandeling perfekt geregeld

de voorlichting en het meedenken van Tim waren gewoon top en de dag van de montage is perfekt verlopen , precies zoals men vooraf beschreef in de folder ze maken van deze dag een geweldige beleving .Monteurs die weten waar ze mee bezig zijn en prima op elkaar ingewerkt . ze waren klaar voordat wij er erg in hadden . daarnaast is de afhandeling met de teruggave ook zonder problemen verlopen en hebben we er zelf niets aan hoeven doen . alleen genieten van de Zon als die scheen nogmaals Zonneplan bedankt voor de uitstekende service een aanrader voor iedereen die besluit om zonnepanelen te plaatsen

goed georganiseerd

de monteurs waren op tijd en werkte al die tijd door ze gunde zich amper de tijd om koffie te drinken.toen de zonnepanelen gelegd waren hebben ze alles netjes opgeruimd en alles doet het goed zeer tevreden

Van advies tot plaatsing: top advies en kwaliteit

Uitstekende prijs/kwaliteit. Goed advies en een hele duidelijke online-omgeving voor de stappen in het proces. Daarnaast hele vriendelijke en professionele heren die de montage hebben gedaan. Zeker een aanrader!

Prettig en behulpzaam

Zeer deskundig in het plaatsen en de wens van de klant staat centraal.

Kan geen verbeterpunten bedenken, alles keurig geregeld!

Goede dienstverlening van aanvraag tot plaatsing

Duidelijke communicatie vanaf de aanvraag tot het moment van plaatsing. Het plaatsen gebeurde door een vakkundig en klantvriendelijk team

Voorbereiding prima uitvoering slecht

Het contact en voorbereiding was uitstekend. Alleen de uitvoering was een onvoldoende, plan was 16 panelen dat werden er 14 door de dakkapel van mijn buurman. De stroomkabel naar de meterkast kon niet binnendoor en loopt nu langs de voorgevel langs de hemelwater afvoer. Afspraak was op woensdag, kwamen om 12.30 tot 16.00, vrijdagmiddag terug, toen zaterdagmiddag en zondagmorgen 9.00 uur en pas om 13.00 uur was het eindelijk gereed. Mannen deden hun best maar planning is slecht. Kap meterkast kapot, komen we vervangen nog niemand gezien eind november 2020 geplaatst. Hebben geen goede veiligheids-cultuur en dan druk ik me voorzichtig uit. Installatie werkt prima en ben keurig teruggebeld met excuses. Bij een kennis van me is het door Zonneplan wel goed gegaan. Maar bij mij ging niets conform afspraken.

Duim omhoog

M.I. goed ingewerkt team. Snel, nauwkeurig, netjes en vriendelijk.

Top! Van advies tot plaatsing

De ervaring met Zonneplan is gewoon goed. Ze geven een duidelijke offerte en je hoeft geen kosten achteraf te verwachten! Duidelijke communicatie wanneer het plaatsen gaat gebeuren en wat te verwachten. Tussendoor nog meevallertje gekregen, want er was een betere versie zonnepaneel beschikbaar en wij kregen deze upgrade zonder enige euro bij te betalen! Plaatsing ook perfect, leuke gasten kwamen langs en hebben alles netjes geinstalleerd en achter gelaten. Ook de btw teruggave regeling verliep goed, hebben gelijk de aanvraag doorgezet en duidelijl aangegeven wat te verwachten. Zonnepanelen werken perfect, omvormer maakt naar mijn idee geen geluid. Zit namelijk in de kast in onze slaapkamer maar hoor hem nooit. Duidelijke app met opbrengst. De prijs is ook goed, heb andere offertes destijds gekregen die dubbele of 2000 meer waren! @ Niel thanks nog, top geregeld kerel!

Van aanvraag tot en met plaatsing verliep als een speer.

De offerte is telefonisch gelijk duidelijk verwerkt. Het plaatsen van de panelen verliep snel en de omvormer vond ook snel een goede plek. Door de reeds opgedane ervaring was de aansluiting van de bedrading zowel op de panelen als op het net zo gepiept. De teruggave van de BTW verliep ook sneller dan verwacht. Kortom, ik ben dik tevreden met het gehele zonneplan via Zonneplan.

Een dag om nooit te vergeten !

"Goede wijn behoeft geen krans" Maar toch.... Uit het grote aanbod op het gebied van zonnepanelen, gekozen voor jullie en jullie offerte. Van begin tot eind is werkelijk alles tot in de puntjes verzorgd en verlopen. Veelvuldig en prettig contact door Zonneplan via mail en telefoon ook na de installatie. Over de monteurs niets dan lof! Zo blij met de handige app, bekijk m nog dagelijks en als de Zon schijnt is het feest. Ook van mij een dikke 10 ! Had ik jullie maar eerder gezien.

Netjes gedaan ik hoefde zelf niks hoeven opruimen dat hebben hun gedaan Geweldig

Geweldig.

Vakkundig, netjes, klantvriendelijk

Zeer professioneel

Snel, vakkundig en duidelijke uitleg

Alles perfect geregeld

Van het plan tot en met de nazorg, alles was perfect geregeld. Aan de hand van mijn wensen en eisen maakte de adviseur een mooi legplan. De monteurs kwamen op een koude en regenachtige dag, ze waren uitermate vriendelijk en overlegden eerst alles voor ze begonnen. Over de kwaliteit van de uitvoering ben ik uitermate goed te spreken. Alle bekabeling buiten en binnen netjes en strak in buis aangelegd. Een dakdoorvoer keurig ingeplakt. Na de montage alles samen doorgelopen en goed uitgelegd. Ook de app werkt prima en de BTW teruggave werd goed geregeld. Kortom, een dikke 10 voor Zonneplan!

ZONNEPLAN, snelle respons op aanvraag, alles tot in de puntjes geregeld

Ik heb zeer goede ervaring met Zonneplan, alles netjes en zeer goed geregeld. van eerste contact tot en met het plaatsen van de panelen. ook het stukje nazorg/nabellen om te vragen of alles naar wens is verlopen en of het eindresultaat is wat ik er van verwacht had. SUPERSERVICE !!!! Zonneplan ga zo door, ik kan jullie alleen maar aanbevelen

Burgemeester Roelenweg 13

8021EV Zwolle

Over Zonneplan

Nederlands slimste energiespecialist Zonneplan is Nederlands slimste oplossing voor een lagere energierekening. Met de tools en producten van Zonneplan maak jij stroom slim, groen en betaalbaar. Zo werkt Zonneplan aan de toekomst van energie op het gebied van zonnepanelen, laadpalen en de slimme levering van energie voor Nederlandse huishoudens. Heeft u een vraag of storing? Neem contact met ons op! Wij verlenen persoonlijke service zoals we die zelf willen ervaren. Mail ons op [email protected] of bel 088 020 3011 ma t/m do 08:00 - 20:30 uur vrijdag 08:00 - 18:00 uur zaterdag 09:00 - 17:00 uur