Van A tot Z goed geholpen en bijgestaan. De installatie was binnen 4 uur geregeld door bekwame en goede gasten. De stappenplan was duidelijk en simpel te volgen en realiseren. En nu liggen er 11 mooie platen op ons dak die perfect werken.
Super dat je zo'n sterk elftal op je dak hebt liggen😉En nu moeten ze natuurlijk mooie opbrengsten scoren! Veel plezier met de zonnepanelen😎
1 jaar geleden ontdekte ik dat de kabel vanaf de groep haast volledig gesmolten was ( geen hulp van zonneplan) Nu na vijf jaar en vijf maanden begeeft de omvormer het net buiten garantie ( het enige wat ze doen is een mailtje naar fabriek welke natuurlijk niet een schappelijke coulance regeling aanbieden ) het enige wat zonneplan bied is een nieuwe omvormer te plaatsen voor maar liefst 950 euro ( daar gaat mijn investering en vertrouwen in zonneplan
Bedankt voor deze duidelijke feedback op de afhandeling van uw klacht. Ik heb direct telefonisch contact met u opgenomen, omdat ik begrijp dat dit een frustrerende situatie is. De omvormer valt inderdaad buiten de garantie, waardoor deze niet kosteloos vervangen kan worden. Natuurlijk wil ik dit correct met u oplossen, omdat u eerder een ander defect aan de bekabeling heeft gehad. Daarom heb ik u een nieuwe omvormer van ons eigen merk, de Zonneplan ONE, aangeboden, inclusief 10 jaar garantie. Daarbij geef ik u een korting van ruim 25% op het totaalbedrag, als tegemoetkoming in deze situatie. U heeft ervoor gekozen om een andere omvormer op de installatie aan te sluiten, wat natuurlijk uw goed recht is. Wij wensen u veel zonuren toe!🌞^Saskia
Nette en snelle installatie 2 man op dak en 1 binnen Ruimen alles netjes op
Bedankt voor deze mooie opsomming, Remco. Fijn dat de installatie van een leien dakje is gegaan👍
Goed personeel nette afwerking
Dat zijn 5 stralende sterren, Jaap! Bedankt voor de mooie beoordeling💚
Tijdens het aansluiten in de meterkast, was er een scheur ontstaan ind kap van de zekeringkast. Dit was weliswaar door een ingehuurde firma gedaan, Het hoofd van het team beloofde ons om te kijken voor een vervang kap, maar er werd niets meer teruggekoppeld? Het is echter een feit dan zonneplan verantwoordelijk blijft daar voor ! Omdat wij het pas te laat ontdekt hebben, komen ze er niet voor op. Jammer! De oplossing was zo eenvoudig op te lossen? Doen ze moeilijk hierover, waarom?
Bedankt voor deze review met feedback over de afhandeling van deze zaak. De installatie is 5 jaar geleden geplaatst. De schade aan de kap in de meterkast is toen niet bij ons gemeld. Wij kunnen nu niet meer achterhalen of de schade door de installatie van de zonnepanelen is ontstaan. Natuurlijk begrijpen wij dat u dat erg vervelend vindt, maar we kunnen u hier niet in tegemoet komen. De barst in de kap van de meterkast heeft gelukkig geen invloed op de werking van de meterkast of de zonnepaneleninstallatie. Als u nog vragen over de afhandeling heeft, dan staat onze serviceafdeling voor u klaar!🌞
Communicatie en het gehele traject is prima verlopen.
Bedankt voor de 5 stralende sterren, Wil! Op naar veel zonuren😎
De door mij aangevraagde zonnepanelen zijn tot mijn volle tevredenheid geplaatst waarbij ik het contact èn de manier van werken door de monteurs als prettig heb ervaren. Ik hou dagelijks de werking en de opbrengst van de panelen in de gaten via de app. Bijzonder leuk !!!
Fijn om te horen dat onze manier van werken zo goed is bevallen. Het bijhouden van de opbrengsten is inderdaad erg leuk, zeker nu de zon zich steeds vaker laat zien. Veel zonnige jaren gewenst!🌞
Dit is mijn 2e woning wat ik heb laten voorzien van zonnepanelen door zonneplan. Ik heb wederom voor Zonneplan gekozen, omdat ik altijd goede service en kwalitatief hoogwaardig panelen en omvormer heb gehad. Heb ik absoluut niet getwijfeld en direct gekozen voor zonneplan! Ik zou het zo weer opnieuw doen.
Wauw, wat geweldig dat we je al 2 keer blij mochten maken met onze zonnepanelen. Dat is het mooiste compliment natuurlijk!😎
Gisteren zijn 8 zonnepanelen geplaatst. Vandaag de eerste resultaten gezien Goed werk!
Top dat de zonnepanelen al goed hun werk doen! Bedankt voor deze mooie 10💚
de voorlichting en het meedenken van Tim waren gewoon top en de dag van de montage is perfekt verlopen , precies zoals men vooraf beschreef in de folder ze maken van deze dag een geweldige beleving .Monteurs die weten waar ze mee bezig zijn en prima op elkaar ingewerkt . ze waren klaar voordat wij er erg in hadden . daarnaast is de afhandeling met de teruggave ook zonder problemen verlopen en hebben we er zelf niets aan hoeven doen . alleen genieten van de Zon als die scheen nogmaals Zonneplan bedankt voor de uitstekende service een aanrader voor iedereen die besluit om zonnepanelen te plaatsen
Wauw, wat een mooie review, Ruud & Corrie! Super om te horen dat jullie zo enthousiast zijn. Laat de zon inderdaad maar lekker schijnen😎
de monteurs waren op tijd en werkte al die tijd door ze gunde zich amper de tijd om koffie te drinken.toen de zonnepanelen gelegd waren hebben ze alles netjes opgeruimd en alles doet het goed zeer tevreden
Bedankt voor de prachtige 10, fijn dat alles zo goed is bevallen! Veel zonnige jaren gewenst🌞
Uitstekende prijs/kwaliteit. Goed advies en een hele duidelijke online-omgeving voor de stappen in het proces. Daarnaast hele vriendelijke en professionele heren die de montage hebben gedaan. Zeker een aanrader!
Geweldig dat je ons aanbeveelt en zo blij bent! Daar doen we het natuurlijk voor. Bedankt voor de mooie review en veel zonnige jaren gewenst!🌞
Zeer deskundig in het plaatsen en de wens van de klant staat centraal.
Super om te horen dat je zo positief bent, Wim! We stoppen inderdaad een hoop energie in het contact met onze klanten, omdat we zoveel mogelijk werk uit handen willen nemen. Fijn dat je dit ook zo ervaren hebt.💚
Kan geen verbeterpunten bedenken, alles keurig geregeld!
Super dat we je zo blij hebben gemaakt, Karin! Bedankt voor de prachtige 5 sterren✨
Duidelijke communicatie vanaf de aanvraag tot het moment van plaatsing. Het plaatsen gebeurde door een vakkundig en klantvriendelijk team
Wat fijn dat je zo enthousiast bent en ons met een 10 beoordeelt! Bedankt voor de mooie review.🌞
Het contact en voorbereiding was uitstekend. Alleen de uitvoering was een onvoldoende, plan was 16 panelen dat werden er 14 door de dakkapel van mijn buurman. De stroomkabel naar de meterkast kon niet binnendoor en loopt nu langs de voorgevel langs de hemelwater afvoer. Afspraak was op woensdag, kwamen om 12.30 tot 16.00, vrijdagmiddag terug, toen zaterdagmiddag en zondagmorgen 9.00 uur en pas om 13.00 uur was het eindelijk gereed. Mannen deden hun best maar planning is slecht. Kap meterkast kapot, komen we vervangen nog niemand gezien eind november 2020 geplaatst. Hebben geen goede veiligheids-cultuur en dan druk ik me voorzichtig uit. Installatie werkt prima en ben keurig teruggebeld met excuses. Bij een kennis van me is het door Zonneplan wel goed gegaan. Maar bij mij ging niets conform afspraken.
Bedankt voor deze review waarin je duidelijke feedback met ons deelt. Een aantal zaken zijn inderdaad niet netjes afgerond. Daar hebben wij direct actie op ondernomen om het zo snel mogelijk op te lossen. We hebben dit traject in december netjes afgerond door herstel uit te voeren en een bloemetje te sturen. Als er nog vragen over de afhandeling zijn, dan staat onze serviceafdeling voor je klaar!
M.I. goed ingewerkt team. Snel, nauwkeurig, netjes en vriendelijk.
Yes, bedankt voor deze mooie 10 en de duim omhoog!👍Op naar veel zonnige jaren.
De ervaring met Zonneplan is gewoon goed. Ze geven een duidelijke offerte en je hoeft geen kosten achteraf te verwachten! Duidelijke communicatie wanneer het plaatsen gaat gebeuren en wat te verwachten. Tussendoor nog meevallertje gekregen, want er was een betere versie zonnepaneel beschikbaar en wij kregen deze upgrade zonder enige euro bij te betalen! Plaatsing ook perfect, leuke gasten kwamen langs en hebben alles netjes geinstalleerd en achter gelaten. Ook de btw teruggave regeling verliep goed, hebben gelijk de aanvraag doorgezet en duidelijl aangegeven wat te verwachten. Zonnepanelen werken perfect, omvormer maakt naar mijn idee geen geluid. Zit namelijk in de kast in onze slaapkamer maar hoor hem nooit. Duidelijke app met opbrengst. De prijs is ook goed, heb andere offertes destijds gekregen die dubbele of 2000 meer waren! @ Niel thanks nog, top geregeld kerel!
Geweldig om je enthousiasme terug te lezen in deze review, Dave! Super dat je zo blij bent, daar doen we het voor! Natuurlijk sturen we dit ook door naar Niel, zodat hij hier ook van kan meegenieten. Veel zonuren gewenst!🌞
De offerte is telefonisch gelijk duidelijk verwerkt. Het plaatsen van de panelen verliep snel en de omvormer vond ook snel een goede plek. Door de reeds opgedane ervaring was de aansluiting van de bedrading zowel op de panelen als op het net zo gepiept. De teruggave van de BTW verliep ook sneller dan verwacht. Kortom, ik ben dik tevreden met het gehele zonneplan via Zonneplan.
Super dat alles zo soepel verliep! Bedankt voor het delen van je ervaring, dat waarderen we heel erg💚
"Goede wijn behoeft geen krans" Maar toch.... Uit het grote aanbod op het gebied van zonnepanelen, gekozen voor jullie en jullie offerte. Van begin tot eind is werkelijk alles tot in de puntjes verzorgd en verlopen. Veelvuldig en prettig contact door Zonneplan via mail en telefoon ook na de installatie. Over de monteurs niets dan lof! Zo blij met de handige app, bekijk m nog dagelijks en als de Zon schijnt is het feest. Ook van mij een dikke 10 ! Had ik jullie maar eerder gezien.
Bedankt voor deze prachtige review, Cees! Geweldig om te horen dat alles van een leien dakje is gegaan😉Zo hoort het ook te gaan! En nu is het aan de zon om haar werk te doen, maar dat komt helemaal goed🌞
Netjes gedaan ik hoefde zelf niks hoeven opruimen dat hebben hun gedaan Geweldig
Top dat de troep ook netjes is opgeruimd, precies zoals het hoort! Zo kun je lekker geniet van je zonnepanelen en hoef je je nergens druk om te maken. Bedankt voor de mooie 10!💚
Vakkundig, netjes, klantvriendelijk
Bedankt voor je mooie review, Lieke! Veel stralende dagen gewenst✨
Snel, vakkundig en duidelijke uitleg
Dat is een mooie opsomming waar we trots op kunnen zijn. Bedankt!🌞
Van het plan tot en met de nazorg, alles was perfect geregeld. Aan de hand van mijn wensen en eisen maakte de adviseur een mooi legplan. De monteurs kwamen op een koude en regenachtige dag, ze waren uitermate vriendelijk en overlegden eerst alles voor ze begonnen. Over de kwaliteit van de uitvoering ben ik uitermate goed te spreken. Alle bekabeling buiten en binnen netjes en strak in buis aangelegd. Een dakdoorvoer keurig ingeplakt. Na de montage alles samen doorgelopen en goed uitgelegd. Ook de app werkt prima en de BTW teruggave werd goed geregeld. Kortom, een dikke 10 voor Zonneplan!
Geweldig dat je ons een 10 geeft, Ad! Fijn dat je zo blij met ons bent en dat alles soepel is verlopen. Dat is precies zoals het hoort.👍 Veel plezier met de zonnepanelen gewenst!
Ik heb zeer goede ervaring met Zonneplan, alles netjes en zeer goed geregeld. van eerste contact tot en met het plaatsen van de panelen. ook het stukje nazorg/nabellen om te vragen of alles naar wens is verlopen en of het eindresultaat is wat ik er van verwacht had. SUPERSERVICE !!!! Zonneplan ga zo door, ik kan jullie alleen maar aanbevelen
Wauw, wat een prachtige beoordeling, Martin! Daar worden we heel vrolijk van. Bedankt voor het delen van je ervaring💚
Burgemeester Roelenweg 13
8021EV Zwolle
Nederlands slimste energiespecialist Zonneplan is Nederlands slimste oplossing voor een lagere energierekening. Met de tools en producten van Zonneplan maak jij stroom slim, groen en betaalbaar. Zo werkt Zonneplan aan de toekomst van energie op het gebied van zonnepanelen, laadpalen en de slimme levering van energie voor Nederlandse huishoudens. Heeft u een vraag of storing? Neem contact met ons op! Wij verlenen persoonlijke service zoals we die zelf willen ervaren. Mail ons op [email protected] of bel 088 020 3011 ma t/m do 08:00 - 20:30 uur vrijdag 08:00 - 18:00 uur zaterdag 09:00 - 17:00 uur