Prima begeleiding, ondersteuning en service

Naar aanleiding van opgevraagde info besloten om in zee te gaan met Zonneplan. Het stappenplan en de begeleiding was super, elke stap werd bewaakt, er kwam feedback en elke vraag werd beantwoord. Installatie in overleg en perfect uitgevoerd. Kortom, een hele blije klant

Alles prima geregeld

Bij de aanvraag vriendelijk te woord gestaan. De dag van plaatsing nog overlegd hoe de panelen erop moesten. Geïnstalleerd door de mensen van Zonneplan zelf. Binnen 2 maand de belastingteruggave op mijn rekening. Alles naar volle tevredenheid

Van aanvraag tot plaatsing zeer tevreden.

Duidelijke offerte met een scherpe prijs. Je zit nergens aan vast tot de dag van montage. Montage datum is bij zonneplan heel flexibel. Montage gebeurt in goed overleg en wordt vakbekwaam uitgevoerd. De btw wordt keurig voor je terug gevraagd. Veel bedrijven kunnen een voorbeeld nemen aan de werkwijze van zonneplan. Met andere woorden zou ik zonneplan aanbevelen.

Van A tot Z prima geregeld

Naar aanleiding van een folder een offerte aangevraagd bij Zonneplan. Hierna heel prettig contact gehad met Anouk Jansen. Ik kreeg een offerte waar ik me prima in kon vinden en ook de teruggave van de btw werd geregeld ( is inmiddels ontvangen. Binnen 2 weken stonden monteurs op de stoep om de panelen op mijn dak te bevestigen. Over de monteursploeg ook niets dan lof. Ze werkten snel en nauwkeurig en lieten alles keurig achter. Kortom van A tot Z keurig geregeld en als de aftersales ook zo is kan ik Zonneplan aan iedereen aanbevelen.

wat een fijn bedrijf werkeljk top

Vanaf het eerste contact t/m de plaatsing en zelfs nog daarna een perfekte vertrouwde afhandeling.

Alles naar tevredenheid! (zelfs de rekening)

Personeel kwam op tijd aan de afgesproken dag met 3 man. 2 man in de ijzige kou het dak op en de ander ging het elektrische gedeelte monteren. Personeel was netjes en beleefd en keurig werk afgeleverd in 5 uur tijd opgeruimd en wel. Eerlijk waar, mijn petje af voor de communicatie via internet en de financiéle afhandeling! Dus een tevreden klant erbij voor Zonneplan! Dagelijks kijk ik op de app en als de zon schijnt, dan wordt ik nog vrolijker van mijn keuze voor Zonneplan!

Snel en duidelijke antwoorden correct en netjes geplaatst.

Alles is prima verlopen, van het aanmelden t/m de nazorg was alles picobello in orde. Het was een goed geolied team, dat alles keurig verzorgd. Alleen de uitleg van de teamleider van de installatie ging wat snel, maar dat hoorde ik pas achteraf van mijn vrouw, zelf had ik die ervaring niet.

Fantastisch afgeleverd werk en goede nazorg

De installateurs werken secuur en schoon, zijn bijzonder beleefd, zijn duidelijk in het overleg. Aanbevelenswaardig.

Zonnepanelen geplaatst volgens plan en netjes aangesloten. Alles werkt en rotzooi net opgeruimd door de in de installateurs.

Van begin tot eind afspraken waar gemaakt

Vanaf het eerste informatieve gesprek tot eind afspraken na gekomen. Monteurs werken netjes , veilig en schoon en zeuren niet voor een klein beetje meerwerk . BTW teruggave binnen 6 weken op de rekening . Zeer tevreden .

Ik had geen betere keus kunnen maken dan kiezen voor Zonneplan.

Bij de ontvangen offerte van Zonneplan was ik snel overstag. Na het gunnen van de opdracht stonden ze twee weken later op de stoep met 14 panelen. Een zeer deskundige elektricien en twee hardwerkende medewerkers op het dak, zorgden ervoor dat ik 2 uur! later mijn eigen stroom kon opwekken. Via de app kan ik dagelijks mijn opbrengst bijhouden. Regelmatig wordt er weer een opbrengstrecord gebroken. Gezien de ligging van de platen is het absoluut niet storend om te zien.

Super!!!!

Snel een duidelijke offerte en vanaf moment van goedkeuring wordt alles uit je handen genomen en goed geregeld

Goed en deskundig

Van uitleg van de offerte tot het plaatsen van de zonnepanelen alles prima verlopen. Goed en deskundige mensen en zeer vriendelijk. Ook het terug vragen van de BTW ook zonder problemen. In één woord Top.

Gedegen info en uitstekende installatie

Wij zijn uitermate tevreden over de info en uitwerking vanuit Zonneplan. Installatie (12panelen) is uitgevoerd door deskundige monteurs. Wij zijn zeer tevreden.

Top bedrijf, doen wat ze beloven en nazorg is prima.

Tijdens het aankooptraject ben ik goed geïnformeerd over de mogelijkheden die er waren voor mijn woning. De aankoop is vlot verlopen, evenals de installatie van de panelen. Vriendelijke monteurs die oog hebben voor de bewoners en de overlast tot een minimum weten te beperken. Achteraf kreeg ik een telefoontje om te vragen of alles naar wens is gegaan. Ook het terugvragen van de BTW is prima geregeld zonder dat ik daar zelf energie in hoefde te steken. Ik zou Zonneplan zeker aanbevelen bij vrienden en kennissen!

Prima werk.Vakkundig en goede afspraken.

Ondanks de stromende regen , prima werk geleverd door een vakkundige op elkaar ingewerkte ploeg. Keurig netjes afgewerkt. Een bedrijf wat nog doet wat het beloofd. Ook de eerste contacten met steeds dezelfde persoon. Ga goede reclame voor jullie maken.

Verkoper was heel eerlijk en duidelijk

Maar diegene die mijn 20 panelen gelegd hebben konden niet hun werk veilig en verantwoord uitvoeren. En hebben heel veel nieuwe dakpannen en een halve daklengte goot vernield door een wiebelende steiger die tegen mijn goot stond te bonken. Pannen gleden van 4 meter hoog in de nieuwe dakgoot... Pepijn in mijn hart. En helaas lossen ze het probleem niet op. Maak een keuze. Ik zeg ja maar bedoel misschien toch nee

Top geregeld

Van A tot Z is alles top geregeld. Zowel bij de advisering, offerte en de administratieve afhandeling(dank! Iris Hartlief) tot aan de installatie van de zonnepanelen (dank! Edwin Beers) is alles prima voor elkaar. Voor diegene die zonnepanelen wil, niet meer verder oriënteren, gewoon Zonneplan bellen!!

Een bedrijf dat doet wat het beloofd

Positief vanaf eerste contact tot en met de levering . Duidelijke uitleg en goede begeleiding. Ook de verwerking met betrekking de btw teruggave.

Top geregeld

Top geregeld vanaf het eerste telefoongesprek t/m de plaatsing van de zonnepanelen. Ook een compliment voor de monteurs die vriendelijk en correct uitleg gaven .

Van begin tot het eind perfect!

Vanaf het 1ste contact tot aan de oplevering door de monteurs op de installatieda. Ik, zou ik geen enkel minpunt kunnen noemen. Alles in goed overleg via de telefoon en de mail. De monteurs vriendelijk en kundig.

Helder en vriendelijk advies. Fijn installatieteam.

Het advies was zeer helder, net als de offerte. Installatieteam was uitstekend. Vriendelijk, netjes, snel. De "binnenman" dacht heel goed mee met lokatie van installatie. Heeft alles heel netje weggewerkt. Prima!

Alles goed verlopen.

Alles goed gegaan, keurig gewerkt. Vriendelijk personeel. Zowel aan de telefoon alsmede de plaatsing van de zonnepanelen.

Alles top geregeld.

Zonnepanelen op dak geplaatst. Vanaf het eerste contact tot nu toe alles top geregeld. Goed contact, aardige installateurs, panelen top geplaatst en alles in overleg. Geen andere woorden dan top! Nogmaals bedankt voor alles. Voorschoten, 8januari 2021.

Burgemeester Roelenweg 13

8021EV Zwolle

Over Zonneplan

Nederlands slimste energiespecialist Zonneplan is Nederlands slimste oplossing voor een lagere energierekening. Met de tools en producten van Zonneplan maak jij stroom slim, groen en betaalbaar. Zo werkt Zonneplan aan de toekomst van energie op het gebied van zonnepanelen, laadpalen en de slimme levering van energie voor Nederlandse huishoudens. Heeft u een vraag of storing? Neem contact met ons op! Wij verlenen persoonlijke service zoals we die zelf willen ervaren. Mail ons op [email protected] of bel 088 020 3011 ma t/m do 08:00 - 20:30 uur vrijdag 08:00 - 18:00 uur zaterdag 09:00 - 17:00 uur