goed geregeld van A tot Z.

Prima begeleid en goed gemonteerd, en het werkt nog uitstekend ook, wat wil een mens nog meer?

vanaf het eerste kontakt alles voortreffelijk verlopen

na een offerte aan gevraagd te hebben werd er al gelijk de eerste dag kontak kreeg ik een t met mij opgenomen. Nog de zelfde dag kreeg ik een geheel uit gewerkt plan.De volgende dag nam ik de beslissing om met hun in zee te gaan.

Geweldig!

De installatie is probleemloos gerealiseerd door de monteurs. Ik was bijzonder content met hoe netjes zij gewerkt hebben. Ik ben erg tevreden met de hele afhandeling; goede communicatie van begin tot eind, attent, snel, goede installatie, belangstellend na de installatie. Een aanrader.

Aanbevolen. Alles wordt voor je geregeld.

De firma die de zonnepanelen plaatst werken zeer netje. Niks op aan te merken.Allesin overleg.

Vanaf het begin tot het einde is alles perfect geregeld. Nu de zon nog.

Heel goed!

Goeie communicatie,komt afspraken goed na,snelle plaatsing.

Fantastisch en vakkundig gedaan.

Vakkundig en correct uitgevoerd. Trots fijn personeel.

Dit is de manier om tevreden klanten te houden.

Vanaf het begin van de oriëntatie tot aan het definitieve plaatsen van de zonnepanelen kan ik alleen maar zeggen dat hier een topprestatie is geleverd. Het is zeer aan te bevelen om voor de aanschaf van zonnepanelen met zonneplan in zee te gaan.

Kan niets negatiefs bedenken.

zie: boven

Prima verlopen

zorgvuldig en vakbekwaam

Prima service bij Zonneplan

Ruim een jaar geleden zonnepanelen besteld bij Zonneplan. Voor zover ik erover kan oordelen, bevallen de panelen mij goed. Wat mij zeker goed is bevallen, is de dienstverlening van Zonneplan! Ik heb jullie vaak moeten bellen: Deskundige, vriendelijke en altijd geduldige benadering door de mensen van Zonneplan. De wachttijden aan de telefoon hebben de 30 seconden (!) nooit bereikt; Geen eindeloze menu's of vervelende muziekjes, maar altijd vrijwel meteen een vriendelijke medewerk(st)er aan de telefoon. Hier kunnen veel grote (commerciële) bedrijven een voorbeeld aan nemen! Dank jullie wel!! Max Crabbendam

Uitstekend bedrijf, ook problemen met schade voortreffelijk opgelost In juni aangeschaft. En goed resultaat Hartelijk dank

Een zeer professionele organisatie.

Monteurs waren er op de afgesproken tijd. Na een schouw door het huis werd aangegeven waar de omvormer het beste op zolder kon worden geplaatst. Er werd heel netjes en professioneel gewerkt. Ook op zolder ziet het er prima uit. Na afronding van de werkzaamheden uitleg gekregen over de werking van de app. Die app ziet er goed uit, geeft relevante informatie over actuele opbrengst en die per dag, maand en jaar.

Zonnepanelenspecialist die weet waar ze het over hebben!

Bij het oriënteren naar zonnepanelen hebben ze prima geholpen en konden ze op al mijn vragen een duidelijk antwoord geven. Voor de installatie was alles duidelijk hoe het zou gaan op de dag van installeren. Alles doorgenomen en het installeren ging perfect. Prima organisatie.

Kan niet beter!!!

Goede uitleg, goede aanbeveling en goede service en goede afhandeling!

Heel goed

Goed en keurig geplaatst Het werkt goed

Professioneel en vriendelijk bedrijf!

De manier waarop Zonneplan je als klant meeneemt in alle stappen die genomen moeten worden, je voortdurend op de hoogte houdt en snel en volledig reageert op vragen, heb ik als erg prettig ervaren. De installatie dag verliep uitstekend en de medewerkers waren zeer kundig en namen ruim de tijd voor de uitleg. Wij zijn zeer tevreden met onze keus voor Zonneplan als leverancier van onze zonnepanelen.

Zonneplan is TOP!!!

Mooie en goed verzorgde offerte! Prima communicatie. Snelle levering en afhandeling. Wat een teamwork op de dag van de installatie!! Goede uitleg en alles werkt perfect. Heb al reclame gemaakt voor Zonneplan.

Soepel, vlot en goed voorbereid

Vooral de handige checklist die doorlopen dient te worden, zodat je op elk moment weer wat er nog gedaan moet worden, alsook het prettige contact, maakte dat het zeer fijn en vlot uitgevoerd is.

Ik heb 16 panelen laten plaatsen. Ben zeer tevreden over de offerte, goed prijs. Installatiedag liep ook volgens planning en zeer nette montage.

Compentatieve prijs, Snelle levering, duidelijke en nette installatie.

Na het niet nakomen van afspraken door andere grote leverancier contact opgenomen met Zonneplan, Die reageerden snel en hebben een duidelijke offerte met voor mij goede ontbindende voorwaarden gegeven, Vervolgens is installatie en levering gedaan en de factuur overeenkomstig de offerte. De installatie is zover ik nu kan beoordelen goed en zorgvuldig gedaan, De montage ploeg was vriendelijk en hebben in goed overleg de installatie uitgevoerd. Nu afwachten of service en garantie ook zo goed is ,maar daar heb ik nu geen reden voor om daaraan te twijfelen. Ondanks de tijd van het jaar en bewolking levert de PV installatie al stroom.

Top ervaring met Zonneplan

Zeer goede ervaring. Vanaf het eerste telefoontje tot de installatie. Leuke en zeer sociale monteurs. Alles netjes achter gelaten.

Alles keurig conform afspraak

Indrukwekkend mooie offerte en duidelijke reactie op mijn vragen, en vervolgens een zeer professionele installatie.

Prima service en professioneel in aanpak en kwaliteit

Op advies van vrienden een offerte aanvraag ingediend bij Zonneplan. Daarna goede adviezen en voorlichting gekregen. Na akkoord van uitgebrachte offerte werd planning en installatie naar alle tevredenheid uitgevoerd. Plaatsing werd door netjes en vakkundig werkend installatiebedrijf uitgevoerd. Sinds enkele weken hebben we een prima functionerende installatie en laat de zon nu maar flink gaan schijnen. Ook teruggave van BTW wordt via Zonneplan keurig geregeld. Kortom heel tevreden over de prestatie en dat tegen een scherp tarief.

Probleemloos

Van af het eerste contact tot in gebruikstelling van de zonnepanelen is het soepel verlopen. Mijn complimenten.

Burgemeester Roelenweg 13

8021EV Zwolle

Over Zonneplan

Nederlands slimste energiespecialist Zonneplan is Nederlands slimste oplossing voor een lagere energierekening. Met de tools en producten van Zonneplan maak jij stroom slim, groen en betaalbaar. Zo werkt Zonneplan aan de toekomst van energie op het gebied van zonnepanelen, laadpalen en de slimme levering van energie voor Nederlandse huishoudens. Heeft u een vraag of storing? Neem contact met ons op! Wij verlenen persoonlijke service zoals we die zelf willen ervaren. Mail ons op [email protected] of bel 088 020 3011 ma t/m do 08:00 - 20:30 uur vrijdag 08:00 - 18:00 uur zaterdag 09:00 - 17:00 uur