Goed.

De monteurs waren mooi op tijd s'morgens. Hebben goed gewerkt en op tijd klaar. Duidelijke uitleg gegeven.

Nadat we online gereageerd hadden, werden we binnen 15 minuten gebeld door Dylano. De uitleg was helder, en nadat via google ons huis erg geschikt bleek, kregen we binnen 1 uur een keurige offerte. Nadat alles akkoord was gegeven door ons, werd er binnen enkele dagen een afspraak ingepland. 1 week later lagen alle 14 panelen op ons dak. De installateurs verstaan hun vak, en hebben alles keurig geplaatst, aangesloten en opgeruimd.

Goede service en snelle afhandeling van aanvraag tot aan plaatsen.

Goede service en snelle afhandeling van aanvraag tot aan plaatsen.

Perfect super service , behulpzame medewerkers en zeer veel kennis.

Beter kan niet . Ga zo door. Wij zijn heel erg tevreden.

Goede klantgerichte organisatie die waar maakt wat ze beloven

Snelle levering, deskundig advies, prettige mensen aan de verkoop-kant, keurige mensen als vakbekwame, snelle monteurs!

Netjes gemonteerd en aangelegd

Netjes gemonteerd en aangelegd! Bij vragen achteraf werd ik bij Zonneplan goed geholpen, Persoonlijk vind ik dit een aanrader!!

Zonneplan neemt je aan de hand en regelt alles tot in de puntjes

Ik heb de samenwerking met zonneplan als heel prettig ervaren. Een klein voorbeeld, omdat ik geen reservedakpannen meer had liggen mocht ik op kosten van zonneplan 10 dakpannen kopen en declareren bij zonneplan; puur voor het geval dat er bij de montage dakpannen zouden sneuvelen. Dat zijn details waar goed over is nagedacht. Verder hele fijne monteurs en een goede servicedesk voor vragen en begeleiding.

Super!

Wij kregen een aantal weken geleden de folder van Zonneplan op onze mat en dachten; de zoveelste partij die een mooi verhaal heeft. Bij Zonneplan is dit anders en zijn we van het begin tot het eind perfect geholpen. Het telefonische contact en het offerte traject hebben wij goed advies gekregen van Ruben Scholten. Hij had geduld en was absoluut niet opdringerig. Hij heeft de tijd genomen om ons uit te leggen wat de verschillen zijn tussen offertes die we bij andere partijen hebben opgevraagd en kon ons overtuigen met feiten die absoluut zijn waargemaakt. We hebben op een vrijdag akkoord gegeven op de offerte en kregen maandag direct een belletje voor het maken van een afspraak. Twee weken later stonden de monteurs op de stoep om de panelen te plaatsen. Ook deze mannen waren erg netjes en namen de tijd om ons uitleg te geven. De installatie is keurig geplaatst en ziet er uit alsof deze in de bouw van onze woning is meegenomen. Keurig weggewerkt en gemonteerd. De app werkt goed en ook de nazorg is netjes. Zojuist gebeld met de vraag of alles naar wens is verlopen. PS: Ik heb de reviews van andere klanten gelezen voordat ik akkoord gaf op onze offerte en dacht; het is bijna te mooi om waar te zijn. Toch staat mijn review er nu ook tussen en begrijp ik waarom andere klanten zo tevreden zijn.

Goed werk en snel

Fijne ervaring met zonnepanelen. Duidelijk en goede en snelle plaatsing.

Gewoon TOP, snelle plaatsing en goedwerkend afgeleverd.

De samenwerking met de verduurzaamheidslening, maakt het voor meer mensen mogelijk om eigen zonne-energie op te wekken. Na het invullen van alle documenten ging alles heel snel en werd in een mum van tijd een afspraak gemaakt om de panelen te plaatsen. Na de plaatsing begon het feestje met opwekken van energie, op dit moment hebben we een top jaar kunnen draaien. TOP SERVICE Zonneplan

snelle en correcte aanbiedingen en uitvoering volgens offerte

Hiermee heb ik het wel gezegd; waarbij de vrijblijvende langdurige procedures via consumentenbond en/of eigen huis schril (in negatieve zin) afstaken.

Super!

Het volledige traject is super goed verlopen. Een uitstekend advies gekregen, super offerte en een vakkundig installatieteam. Dik tevreden, zeker een aanrader voor goed advies en een betaalbare en goede installatie!

Goed en eerlijk advies, van begin tot eind perfect geregeld

We zijn uitermate tevreden over het hele proces van advies, plaatsing en geboden service. Ook de app van Zonneplan is erg goed: overzichtelijke en mooie lay-out met alle info die je graag wilt zien. Wij geven Zonneplan een dikke 10!

Zeer tevreden over Zonneplan

Een goed voortraject gehad met uitleg, offertes en aanpassingen. Prijstechnisch prima. Plaatsing is vlot verlopen. Installateurs waren goed op elkaar ingespeeld. Prima! Nu wachten op de btwafhandeling die Zonneplan ook verzorgt. Zonnepanelen zijn in een donker jaargetijde geplaatst. Benieuwd wat het in de zomer gaat opleveren. Blij met de keuze voor Zonneplan.

Zoals het hoort, vakkundig, snel en vriendelijk

Tja , ik kan alleen mijn ervaring uiten over evt gemaakte afspraken en het installeren. De 5 sterren die ik heb gegeven spreken voor zich. Over storingen en service kan ik nog niks zeggen, die heb ik nog niet gehad, maar ga er van uit dat dat ook wel goed zit. De tijd zal het leren !!!

Prima alles geregeld en steeds teruggekoppeld

Bij ons ging het allemaal goed.. alleen bij vrienden van ons loopt het niet zo soepel

Zonneplan vlekkeloos in communicatie, uitvoering en nazorg

Na diverse contacten met andere zonnepaneel leveranciers, viel mij op dat zonneplan, niet alleen enthousiaste medewerkers heeft, maar ook dat men afspraken nakomt. Helder in, een plan van aanpak, tijdsplanning en niet te vergeten een zeer reële prijsstelling. De uitvoering was vlekkeloos. Geniet sindsdien van de daadwerkelijke , zonnige, opbrengst.

Kan niet beter.....

Zeer nette communicatie vooraf en alles volgens afspraken nagekomen. De montage ploeg was keurig op tijd ter plekke en natuurlijk werd al eerste het kabeltraject besproken. Ikzelf (als eigenheiner) wilde geen kabel inzicht via het trappenhuis in de kruipruimte en had al van te voren een traject via de de spouwmuur aan gelegd met de trekveer in aanslag. Zo kon in no time de kabel vanaf het dak door de spouw en boven het door mij opengemaakte verlaagd plafond in de hal en het toilet door een pijpje in de muur worden doorgetrokken tot in de meterkast. Op mijn vraag gaf de ploeg te kennen dat ze dit nog nooit hebben meegemaakt. Met een goede voorbereiding help je dus niet alleen de montage ploeg maar vooral jezelf want in huis is geen kabel te zien. Kortom....Zeer tevreden! Gezellige en vakkundige mensen die zelfs met een waterpas de omvormer keurig recht hangen en met stoffer en blik de rommel opruimen. Ik houdt er een geweldig goed gevoel van over en kan een ieder aanraden om voor Zonneplan te kiezen.

Uitstekende service!

Vanaf het eerste contact super goed geholpen. Klantvriendelijk en goede uitleg. Ook de montage is volledig naar wens verlopen. Wij zouden zonneplan aanraden als u op zoek bent naar een volledig alles in 1 leverancier voor zonnepanelen.

Top service

Telefonisch en via mail contact alles netjes uitgelegd, Zelfs de planning voor het plaatsen van de zonnepanelen was perfect geregeld. Installatie prima verlopen en zeer vriendelijke mensen, zo ook de uitleg van het systeem. Alles op en top afgewerkt. Zonneplan is een echte aanrader.

Ik ben zeer tevreden met de zonnepanelen van Zonneplan

Zonneplan doet wat ze beloofd, komt afspraken na, vakkundig personeel en prima voorwaarden en servic

Wij zijn zeer tevreden over de werkwijze van Zonneplan.

Het contact was vriendelijk, adequaat en niet opdringerig waardoor we tijdens het overleg snel tot een goed plan kwamen voor de ligging van de panelen. Op de website van Zonneplan staan alle stappen goed beschreven. Alle aanvragen bij instanties gaan via Zonneplan, dus geen gedoe met formulieren. Op de dag van plaatsing waren er geen problemen en de installatie duurde slechts een paar uur. Nadat de installateurs vertrokken waren werkte het systeem, hetgeen via de app van Zonneplan te volgen was.

goede ervaring

Ik heb een hele goede samenwerking ondervonden met Zonneplan. Zowel in het voortraject van aankoop naar koop en plaatsing.

Goede prijs/kwaliteitverhouding

Zowel in de voorbereidingsfase, uitvoering en nazorg fase was de communicatie uitstekend. De planning werd goed afgestemd mede omdat van te voeren het platte dak vernieuwd moest worden. Plaatsing van de panelen werd zorgvuldig gedaan en de plaatsing van de omvormer werd goed overlegd. Personeel was erg vriendelijk. Werkplek werd netjes achtergelaten.

Alleen als installatie standaard is. Anders trekt Zonneplan zich terug.

Procedure aanmelding prima. Ook onze contactpersoon nette jongen en punctueel altijd teruggebeld. Wij hebben daarom gekozen Voor Zonneplan omdat prijs ook goed leek. Eerste installatie werd helaas afgebeld ivm team dat corona had. Dag voor volgende installatie werden ineens onaangekondigd stenen geleverd. Gelukkig waren we toevallig thuis. Dag erna kwamen enkele zzp-ers langs. Helaas de Lift was niet geleverd door zonneplan. Mannen zouden het wel via stijger naar boven tillen. De elektricien kwam na 15 minuten analyse tot de conclusie dat er water in de kruipruimte stond en dat hij niet met een kabel onder hoogspanning hier langs ging!? Kortom, team ging weg. Na contact met zonneplan iemand van zonneplan langsgekomen voor een second opinion. Gedoe over water was onzin. Kon prima. Beste weg was via een koof de leiding leggen en kort stukje kruipruimte. Wel moest een klein gat in koof gemaakt worden. Of dat gat weer dichtgemaakt kon worden moest maar door zonneplan verder bepaald worden. Na week werden we gebeld dat het mogelijk was. Toen ik vroeg over koof afwerken trok zonneplan zich na ruggespraak terug! Ook toen ik aangaf dat eerder in het verleden voor iets anders al eens een kabel was doorgetrokken en een bestaand gat gebruikt kon worden en afwerking echt niet heel spannend was. Gevoel bij zonneplan is niet extreem slecht, maar wel dat de installatie gewoon standaard moet zijn en anders trekt men zich terug. Blijkbaar heeft men voldoende werk en als het iets afwijkt geeft men niet thuis! Een collega had eenzelfde ervaring en heeft zich laten overtuigen een kabel over voorgevel te laten monteren terwijl de nettere oplossing als moeilijk werd ervaren. Kortom, na maanden wachten dus geen panelen. Een schouw vooraf had veel eerder duidelijkheid gegeven, maar kost geld. Goedkoper is op de dag zelf klant overtuigen van minder fraaie keuze. Uiteindelijk dus blij dat ik niet in zee met ze ben gegaan omdat ik graag onder alle omstandigheden normale service verwacht.

Burgemeester Roelenweg 13

8021EV Zwolle

Over Zonneplan

Nederlands slimste energiespecialist Zonneplan is Nederlands slimste oplossing voor een lagere energierekening. Met de tools en producten van Zonneplan maak jij stroom slim, groen en betaalbaar. Zo werkt Zonneplan aan de toekomst van energie op het gebied van zonnepanelen, laadpalen en de slimme levering van energie voor Nederlandse huishoudens. Heeft u een vraag of storing? Neem contact met ons op! Wij verlenen persoonlijke service zoals we die zelf willen ervaren. Mail ons op [email protected] of bel 088 020 3011 ma t/m do 08:00 - 20:30 uur vrijdag 08:00 - 18:00 uur zaterdag 09:00 - 17:00 uur