Professioneel en deskundig

Zeer goed, maar wel jammer of een cursus moet afgezegd worden door gebrek aan minimaal aantal cursisten

Goed ervaring

Ik had een echt goed ervaring bij Babel, daar heb ik heel veel geleerd

Goede kwaliteit.

Ik zou iedereen willen aanraden om een taalcursus te volgen bij Babel Utrecht.

Ik heb veel geleerd dankzij babel school , Er zijn veel docenten die bevoegd zijn om goed les te geven

Goede

Babel is de beste school in Utrecht, er zijn aardige en ervaren leraren. Er is altijd een goede atmosfeer en er zijn interessante presentaties.

super service

super service met super leerkrachten

Professionele docenten, handige plek in centrum van Utrecht, goed marketing, helpvoele medewerkers

Ik heb veel cursussen van de Nederlanderse taal gehaald ( in groep en privé): ik ben ontzettend tevreden en dankbaar. Ik heb ook een cursus van de Franse taal gedaan: was ook erg leuk! Ik zal graag andere talen in toekomst met Babel leren!

kundige trainers

Ik ben met name tevreden over de kundigheid van de trainers. De werkvormen waren afwisselend, maar voor mij niet altijd van toegevoegde waarde. Ik heb met name veel gehad aan het aanleggen van een persoonlijk vocabulary system.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Leuke docenten vaak native speaker stimuleren om Engels te spreken en bereid mee te lezen met artikel dat je aan het schrijven bent

• Welke taalcursus heb je gevolgd? Japans

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Werd goed geholpen door service desk toen ik vragen had. Docent was zeer kundig en bevlogen, bedacht actuele onderwerpen voor de les. Ik heb maar 1 punt van kritiek: wanneer je Engels spreekt word je niet gecorrigeerd op fouten, en dat vind ik erg jammer.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De lessen waren interactief en de docent gaf op een aangename manier les en was altijd bereikbaar.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

bij vragen snel antwoord. Docente Keira is erg goed, speelt ook goed in op de behoeften

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik vond het fijn dat er op zeer korte termijn nog een intensieve taalcursus gevolgd kon worden. Tijdens de lessen was er veel ruimte voor eigen inbreng (vocabulaire die handig is bij bepaalde omstandigheden, boeken die ik al aan het lezen was).

• Welke taalcursus heb je gevolgd? Frans

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Docent was zeer vaardig en wist cursus goed aan te passen op behoefte van de groep. Service krijgt van mij een 5, omdat ik geen toegang had tot MyBabel. Dit heb ik elke cursusdag weer aangegeven, maar om de één of andere reden is dit nooit geregeld. Zonde, had er graag gebruik van gemaakt.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

ik heb veel opgestoken van mijn taalcursus academisch Engels. Ook al lag de focus niet op het toelatingstentamen voor een master in Leiden, ik weet bijna zeker dat ik deze met behulp van de cursus zal gaan halen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Erg prettige enthousiaste docent die mensen weet te motiveren zonder belerend te zijn. Ik heb veel geleerd. Wel miste ik in de feedback een algemeen beeld van de voortgang, nu was het vooral grammaticaal en schrijfvaarig maar ik wilde graag ook leren hoe het artikel en in zijn geheel uitzien, opbouw, logica etc. Dat miste ik.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb 3 niveaus in Babel gedaan, van A1 tot B2. Ik ben tevreden over Babel. De docenten helpen ons om ons Nederlands te verbeteren op een praktische manier.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Duidelijke en overzichtelijke lessen met de mogelijkheid om specifieke onderwerpen aan te kaarten. Zes cursusdagen was helaas wel wat kort, maar icm werk goed te doen.

Company details

94 Nieuwegracht