In geniet al meer dan 5 jaar van jullie gas en stroom . Nu moet ik verlengen , of mag . Maar er word letterlijk niets aangeboden voor de trouwe klant. Terwijl er word gesmeten met waardebonnen van bol.com voor nieuwe klanten . Eigenlijk vind ik dit schandelijk , je legt dit uit aan de medewerker van essent . Zegt ze , dus u wilt overstappen ? Ik geef aan dat ik ook graag iets leuks wil ontvangen voor mn trouwe lidmaatschap. Dus als u niets krijgt , dan wilt u overstappen ? Tja ik twijfel wel geef ik aan , ....andwoord medewerker, heeft u nog andere vragen ? Dan wens ik u een fijne dag . Lekker dan
Dag Paul, Dankjewel voor je review. Ik kan goed begrijpen dat je als vaste klant ook graag iets zou willen ontvangen. Wij hebben voor onze vaste klanten ook het programma Thuisvoordeel! Hiermee ontvang je korting en kun je om de zoveel tijd een cadeautje kiezen. Nu snap ik, dat dit niet hetzelfde is als een bol.com cadeaubon. Voor ons als bedrijf is het ook belangrijk om nieuwe klanten te blijven werven, vandaar deze actie. Hopelijk kunnen we in de toekomst meer voor je betekenen hierin. Groetjes, Essent | Webcare
Geen specifieke opmerkingen
Dankjewel voor je review Jo! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. Groetjes, Essent | Webcare
Zie bovenstaande
Dankjewel voor je review Richard! Wij waarderen dit enorm. Groetjes, Essent | Webcare
Ben al jaren klant en nog steeds tevreden
Dag Bulent, Super bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat alles naar tevredenheid is. Groetjes, Essent | Webcare
Betrouwbaarheid en kwaliteit vind ik belangrijker dan de prijs.
Wat een mooie woorden Dirk! Super bedankt voor je mooie review, wij waarderen dit enorm! Groetjes, Essent | Webcare
Medewerker was vriendelijk en behulpzaam.
Dag Marjolein, Dankjewel voor je mooie review en mooie cijfer! Groetjes, Essent | Webcare
Ik krijg iedere maand een duidelijk overzicht en ook nu werd mij vrij duidelijk een contract aangeboden, snel geregeld.
Dag Marinus, Fijn om te horen dat je tevreden bent! Dankjewel voor je mooie review! Groetjes, Essent | Webcare
Al jaren klant van Essent en dat is altijd goed gegaan. Goede communicatie via de chat. Moet je wel eerst voor langs de chatboy..... Erg belangrijk omdat de telefoon kennelijk is afgeschaft. Aanbod kan duidelijker, maar na uitleg via de chat is het dat nu.
Dag Patricia, Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over ons! Onze telefoonlijn is niet afgeschaft, je kunt ons bereiken via: 0900-1550. Dankjewel voor je review. Groetjes, Essent | Webcare
Dag Jos, Super bedankt voor je review en je mooie cijfer! Groetjes, Essent | Webcare
zeer tevreden
Dankjewel voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat alles naar tevredenheid is. Groetjes, Essent | Webcare
Nooit geen problemen. Alleen bij contract verlenging, 2 keer gebeld door klantenservice die zouden op een later tijdstip terug bellen. Beide keren niet gebeurt, beetje jammer. Verdere prima levering van producten.
Dag Django, Dankjewel voor je mooie review! Wat jammer om te horen dat je beide keren niet meer bent teruggebeld, excuses hiervoor! Groetjes, Essent | Webcare
prima zakelijke benadering
Dag Dirk, Super bedankt voor jouw mooie review! En al helemaal het mooie cijfer dat je ons hebt gegeven. Fijn om te horen dat alles naar wens is. Wij waarderen dit enorm. Groetjes, Essent | Webcare
Goedemorgen Mariet, Dankjewel voor je mooie, korte maar krachtige review! Wat een mooi cijfer ook! Wij waarderen dit enorm. Groetjes, Essent | Webcare
Goed overzicht ter vergelijking
n.v.t.
Super bedankt voor je mooie cijfer!! Geniet van je dag! Groetjes, Essent | Webcare
Gewoon over alles een Tevreden klant!! Dat is het.
Wat een leuke review Harrie! Super bedankt voor het mooie cijfer wij waarderen dit enorm. Groetjes, Essent | Webcare
Essent is makkelijk Ik ook Niet te duur
Dag Rick, Dankjewel voor het mooie cijfer!! Wij waarderen dit enorm! Fijn om te horen dat je tevreden bent. Groetjes, Essent | Webcare
Ondanks onze ervaring vindt wij het vreemd dat (als trouwe klant) Goud etc. geen contract voor langere duur (3 jaar) meer mogelijk is. Dat we moeten betalen voor stroom krijgen is normaal. Maar betalen voor stroom opwekken en leveren is wel een beetje vreemd. En ik neem aan dat wij niet de enige zijn. Verder geen klachten hoor, we zijn tevreden. De 3 vragen hieronder is al te lang geleden, weten we niet meer, vandaar n.v.t..
Dag Arend, Ik kan goed begrijpen dat je als vaste klant graag een contract wil voor een langere tijd. Omdat wij niet weten wat een klant met zonnepanelen gaat verbruiken, hebben we er nu voor gekozen om inderdaad geen contracten aan te bieden van 3 jaar. Fijn om te horen dat jullie voor de rest wel tevreden zijn! Dankjewel voor je mooie, eerlijke review. Groetjes, Essent | Webcare
Dag Wilma, Dankjewel voor dit topcijfer! Wij waarderen dit enorm. Groetjes, Essent | Webcare
Voel mij op mijn gemak bij Essent. Heb vertrouwen in de organisatie.
Goedemorgen, Dank voor dit mooie cijfer, we kunnen ons weekend slechter beginnen! Fijn dat je ons zo waardeert. Een energieke groet, Jo
prima en duidelijke uitleg met verlengen contract.
Goedemorgen Else, Dank voor dit mooie cijfer, een 9 en gewoon heel goed. Wat fijn om te lezen! Maak er een mooi weekend van. Een energieke groet, Jo
Heldere tarieven. Geen boeven zoals HEM. Open en eerlijk
Goedemorgen Frits, Fijn om te horen dat je tevreden bent en dat je transparantie belangrijk vindt. Daarin vinden we elkaar! Maak er een mooi weekend van. Een energieke groet, Jo
Ben al 50 jaar klant
Goedemorgen Ria, Wow, 50 jaar! Dat is echt immens lang, hopelijk ben je ook al zolang tevreden. Dat kan toch niet anders?! :D Maak er een prachtig weekend van! Een energieke groet, Jo
I have had almost no complaints since moving to Essent
Hi Chibuike, Thankyou for this fine response, we appreciate this! I would like to hear from you when you would have some other questions for us. We are ready for service! Have a good weekend! Kindest regards, Jo
ZEER TEVREDEN
JOHAN GOEDEMORGEN, WAT FIJN OM TE HOREN DAT JE ZO TEVREDEN BENT, SUPER! JIJ TEVREDEN, WIJ TEVREDEN! MAAK ER EEN GOED WEEKEND VAN! EEN ENERGIEKE GROET, JO
Willemsplein 4
5211 AK 's- hertogenbosch