Geen problemen
Hoi Henny, Dank je wel voor je mooie review. Altijd fijn om te horen dat klanten geen problemen ervaren. Fijne dag Henny. Groetjes Mariska. Webcare Essent
transparant en goed advies
Hey Daan, Wat leuk om te horen dat ons advies naar wens is geweest. Wij doen ons best om onze klanten zo goed en volledig mogelijk te adviseren. Dank je wel voor je mooie review. Groetjes Mariska. Webcare Essent.
Makkelijke handelingen. Duidelijke afspraken. Zekerheden. Klasse
Hoi Marcel, Wouw wat een super mooie review zeg, heel erg bedankt voor het delen. Fijne dag verder. Groetjes Mariska. Webcare Essent.
Misschien niet de goedkoopste maar wel betrouwbaar
Hoi Evert-Jan, Wat een super mooi cijfers heb je ons gegeven en mooie woorden. Fijn om te horen dat je betrouwbaarheid zo waardeert. Dank je wel voor het delen. Groetjes Mariska. Webcare Essent.
Hele goede service bij het bepalen van je nieuwe contract.
Hallo Henk, Altijd fijn om te horen dat de service voor je nieuwe contract prettig en goed is verlopen. Heel erg bedankt voor je mooie review. Groetjes Mariska. Webcare Essent.
Ik ben al heel lang klant tot nu toe nooit problemen gehad.
Hoi Frans, Er gaat niets boven een mooie review van trouwe klanten. Super bedankt voor het delen. Groetjes Mariska. Webcare Essent.
Ik ben in het recente verleden misleid door een persoon die zich uitgaf voor een werknemer van essent. Dat is door essent goed naar mijn zin opgelost. Ik hoop wel dat deze mail geen misleiding is. Anders zal ik deze verlenging direct annuleren,
Hoi Peter, Wat ontzettend vervelend dat je in het verleden misleid bent door een verkoper. Wel fijn om te horen dat wij het naar tevredenheid hebben opgelost. Ik ben meteen even bij je klantgegevens gaan kijken, ik zie dat je inderdaad een verlenging van je contract hebt gedaan. Ik kan je daarom ook geruststellen dat de mail echt van ons afkomt. Dank je wel voor het mooie cijfers dat je ons geeft. Fijen dag verder. Groetjes Mariska. Webcare Essent.
Het enige minpuntje; We wilden ons presentje verzilveren bij Pathé thuis maar het was uitverkocht. Alles was weg, ook de tijdschriften.
Hoi Fenna, Een tien mooier kunnen we het niet krijgen toch. Ik begrijp dat je baalt dat de vouchers voor de Pathe film al waren uitverkocht. Het is inderdaad een graag gewild cadeau. Hopelijk heb je de volgende keer meer geluk. Groetjes Mariska. Webcare Essent.
Ik kan per maand zien wat mijn gebruik is. Ik heb zonnepanelen, kan ook zien per maand wat de panelen opgebracht hebben. Ik ben zeer tevreden met Essent
Hoi Marinus, Fijn is het dat je alles bij kunt houden betreffende je verbruik. Zo kom je niet makkelijk voor onverwachte verassingen te staan. Dank je wel voor je mooie review. Groetjes Mariska. Webcare Essent.
Nooit geen problemen!
Hoi Bianca, Dank je wel voor je mooie review. Groetjes Mariska. Webcare Essent.
Dank je wel voor je mooie review Peter. Groetjes Mariska. Webcare Essent.
Ik ben al langer bij jullie en wel tevreden vandaar ik ook voor jullie kies.
Wat een mooie woorden Jan. Dank je wel voor deze mooie review. Groetjes Mariska. Webcare Essent.
heb mijn contract weer verlengt na goede uitleg van een medewerker die de tijd nam om het een en ander uit te zoeken
Hoi Johnny, Wat fijn om te horen dat je zo goed en naar tevredenheid bent geholpen. Dank je wel voor het delen van jouw ervaring. Groetjes Mariska. Webcare Essent.
weer op tijd een mooi bod voor een vast contract
Hoi Ton, Dank je wel voor je mooie review. Altijd fijn om te horen dat klanten naar tevredenheid zijn geholpen. Groetjes Mariska. Webcare Essent.
Alles is duidelijk.
Bedankt Wendy voor je mooie review. Groetjes Mariska. Webcare Essent.
Ben zeer tevreden
Hoi Rene, Wij zijn ook blij met jou als tevreden klant. Laten we het het samen zo houden. Groetjes Mariska. Webcare Essent.
Heb goed gevoel bij Essent.......
Fijn om te horen Marcel, jouw review geeft ons ook een goed gevoel. Groetjes Mariska. Webcare Essent.
Ik ben enorm tevreden over Essent
Goedemorgen, Jouw review stelt ons ook tevreden, dank je wel voor het delen. Groetjes Mariska. Webcare Essent.
Zie boven
Hoi Joop, Dank je wel voor de mooie review. Groetjes Mariska. Webcare Essent.
Heel klantvriendelijk
Wat fijn om te horen Geertje. Dank je wel voor je mooie woorden. Groetjes Mariska. Webcare Essent.
GEEN COMMETAAR
Goedemorgen, Fijn om te horen dank je wel voor het mooie cijfer. Groetjes Mariska. Webcare Essent.
Makkelijke communicatie.
Hoi Peter, Leuk om te horen, wij proberen onze klanten zo makkelijk en duidelijk mogelijk te helpen. Fijne dag verder. Groetjes Mariska. Webcare Essent.
Als oudere senior is de materie energie erg ingewikkeld; maar Essent geeft op "alle " vragen een redelijk begrijpelijke uitleg.
Goedemorgen, Wat enorm fijn om te horen dat onze uitleg zo naar tevredenheid is. Enorm bedankt voor deze mooie woorden. Groetjes Mariska. Webcare Essent.
Goede ervaring en je weet waar je aan toe bent
Hoi Piet, Fijn om te horen. het is zeker fijn om te weten waar je aan toe bent. Dank je wel voor je review. Groetjes Mariska. Webcare Essent.
De medewerker die aan de deur kwam zag mijn verbruik, en die vertelde dat 370€ per maand voldoende was, dus niet moet nu bij betalen 900€. Ik weet dat mijn verbruik hoog is maar dan nog.
Hoi Dick, Wat goed dat je dit deelt via deze site. Weet dat je jouw jaarverbruik altijd op je account kunt inzien, dat neemt niet weg dat het erg vervelend is dat je verkeerd bent ingelicht. Excuses hiervoor. Even een tip: Ik zie dat je slimme meters hebt, weet je dat je elke maand een advies krijgt voor je termijnbedrag. Deze wordt gebaseerd op daadwerkelijk verbruik vanaf je start contract tot elke 1e dag van de maand ( dan worden de standen uitgelezen). Daarnaast op een verwacht verbruik vanaf de 2e dag van de maand tot aan je jaarafrekening. Als je het advies aanhoud kom je op je jaarafrekening ongeveer op € 0,00 uit. Kun je hiermee vooruit? Ik wens je een fijne dag. Groetjes Mariska. Webcare Essent.
Willemsplein 4
5211 AK 's- hertogenbosch