Fijn dat ze er zijn!

Na hevige pijn in mijn lies en heup en ik mijn been niet meer kon strekken, dus kreupel liep, werd ik na een telefoontje dezelfde dag geholpen. Wat een verademing, ik ging lopend de deur uit! Veel te lang gewacht! Nu na twee maanden behandelen door zeer vriendelijke mensen, loop ik zonder pijn weer aardig recht en van mijn omgeving hoor ik niet meer “ goh wat loop je moeilijk” Ik was al bang dat mijn plezier op de tennisbaan verleden tijd zou zijn, Integendeel, ik ben sneller en dat is toch wel een stuk leuker! Dank je wel Nathan en Jaco,

Snel verminderde pijnklachten

In de zes weken dat ik nu onder behandeling ben bij de Ruggesteun zijn mijn acute rugpijnklachten sterk verminderd. Toen ik binnenkwam kon ik nauwelijks lopen. Al na enkele behandelingen had ik veel meer bewegingsvrijheid. Nu nog slechts voor onderhoud 1 x in de week een behandeling. Zeer vriendelijk team en professionele benadering. Wat ook een pluspunt was is dat ik zeer snel terecht kon voor mijn eerste behandeling. Loop je dus al jaren met klachten.....neem de stap en maak een afspraak.

Top praktijk

Had elke dag last van rugpijn, het beheerste mijn leven. Na behandelingen van 6 weken lang, 2 keer per week, heb ik haast geen rugpijn meer. Mijn vriendin viel het zelfs op dat mijn bovenrug veel minder bol is dan voor de behandelingen. Nathan is zeer vakkundig en het overige personeel is erg vriendelijk. Een aanrader voor iedereen, jong of oud.

Het heeft mij goed geholpen.

Het intek gesprek was zeer prettig er werd goed uitleg gegeven en er wordt ook goed naar je geluisterd.

Geen rugpijn meer

De laatste tien jaar had ik elke dag rugpijn tot ik bij Nathan kwam. Zo fijn om zonder pijn te kunnen bewegen. Ik heb nu al twee jaar een abonnement en wil niet meer zonder. Mijn maandelijkse apk-tje noem ik het.

• Would you recommend us? Yes

hele goede chiropractor, lichamelijke verbetering

Heel erg tevreden over de behandeling bij Nathan en Jacco. Lichamelijk heel veel verschil na het starten van de behandeling ongeveer 2 jaar geleden. Nu elke maand 1 behandeling. Bij lichamelijke klachten helpen ze je doelgericht om het op te lossen.

• Would you recommend us? Yes

Ik word goed behandeld vriendelijk personeel,maar het resultaat is Er nog niet .

Herboren

Top team!!!

Professionele hulp

Klachten na 6 weken vele malen minder dan het gewrijf van de fysio jarenlang.

Super!!!

Met veel pijn gekomen, en zonder weer de deur uit.

Geweldig!!!

Zeer vriendelijk mensen je wordt er echt top geholpen. De behandelingen zijn echt heel super en goed!! Bedankt allemaal!

Zonder Chiropractie weinig beweging meer mogelijk

Mijn ervaringen zijn met geen pen te beschrijven.Jarenlang laat ik mij maandelijks,waar nodig,corrigeren.Jaco en Nathan zijn zeer bekwame artsen.Ik voel mij altijd in vertrouwde handen. Ook de assistentes vormen een bron van rust en brengen als de gelegenheid zich voordoet ook een stukje gezelligheid. Zonder Chiropractie was het een stuk slechter met mij geweest. Die maandelijkse behandelingen hebben de nodige vruchten afgeworpen. Bovendien is het prettig dat er twee locaties zijn. Ik raad het iedereen aan.

Iedereen aan te raden vooral met neck en onderrug klachten!

Na iedere behandeling voel ik met alweer ready to spreed my wings and fly away!

Zeer goede behandeling

De behandeling van Nathan werkt zeer goed voor mij.

Ik was 7 jaar oud en had scoliose ben nu 15 jaar oud geen scoliose meer voor me 15 recht gezet ,ging afbouwen en kom nu 1 keer per maand en ik ben zeer tevreden en raad het iedereen aan dokter Nathan is echt een topper

Prima, gebruikte voor dat ik hulp zocht, regelmatig een wandelstok, nu niet meer

Sinds ik hier hulp zocht veel lage rug en nek klachten. Maar door 1 per maand te komen heb ik een veel comfortabeler leven gekregen. Fijne en deskundige behandeling, ik raad een ieder met chronische rug- nek klachten een bezoek aan deze chiropractor aan. Ik woonde voorheen in Den Haag maar nu in de Achterhoek maar rijd nog steeds 1x per maand naar Voorburg voor een behandeling

Dankbaar!

Na jarenlang last van mijn onderrug gehad te hebben eindelijk een oplossing gevonden. Binnen een paar maanden van mijn klachten afgekomen. En daarbij komt ook nog eens dat ik sinds ik behandelt word geen hartkloppingen meer heb!!! Nu in de onderhoudsfase om van mijn klachten af te blijven...

Heel erg fijn

Gekomen met al 2,5 jaar pijn in mijn voeten, nu 6 behandelingen gehad en merk echt al een wereld van verschil! Kijk echt uit naar nog meer verbetering bij mijzelf. Chiropractor Nathan de Boer is zeer goed in zijn vak en doet wat hij beloofd! Al met al zeer en zeer tevreden!!!!

Helemaal geweldig!

Al bij binnenkomst bij de ruggesteun krijg je warme welkomst door de vriendelijke dames en de team. Bij de eerste behandeling merkte ik het verschil. Ik heb al jaren last van pijn in mijn onderrug en langzamerhand de nek en schouder. Door de stevige handen van dokter Nathan zijn al mijn botten gekraakt :) pijn wordt steeds minder. Maar tot mijn verbazing heeft dit ook effect op mijn bloedsuiker, ik ben jaren diabeet en stond meestal boven de 10 en soms tot 16. Sinds de behandeling is het stabiel gebleven zelfs onder de 6 ook al heb gesnoept en chocola gegeten. Ik voel me steeds beter en fitter, kan meer bewegen. En zoals het ernaar uitzien hoef ik op termijn geen insuline meer te spuiten. Nogmaals bedankt!

Grandioos

Vanaf de eerste keer direct verbetering . Ik ben zeer tevreden met de behandelingen , die er toe hebben geleid dat ik mij weer prettig kan bewegen. Inmiddels ben ik overgestapt op de Onderhouds behandelingen die er voor zorgen dat de klachten (als die er zouden zijn) direct weer verholpen worden . Ik dank Nathan voor de geweldige behandelingen ,en de daarnaast altijd vriendelijke ontvangst ook door het hele team . Ik kom zelf uit Leiden maar ik heb het ritje er graag voor over .

• Would you recommend us? Yes

ze hebben me van mijn klachten af geholpen super mensen

ik kwam voor nekklachten, als je de eerste komt zijn er hele vriendelijke en mooie dames , die brengen je naar de behandel kamer maar je woord wel op het verkeerde been gezet een maal binnen komt er er een man en die doet de behandeling neem van mij aan geen pretje maar als je van je pijn af wil moet je er wat voor over hebben ik ben van mijn klachten af geholpen en dik tevreden ,maar ik blijf er bij je woord gelokt met een mooie vrouw als je in de behandel kamer bent is die verdwenen en dan komt er iemand die je net niet mishandeld [grapje] en daar moet je nog voor betalen, maar alle gekheid op een stokje , ik ben deze mensen heel dankbaar en ze doen heel goed werk kan ze aanraden

Snel geholpen en direct na de behandeling pijnvrij.

Weekendje weg geweest en op een verschrikkelijk zacht en doorgezakt matras geslapen. 1e ochtend al pijnklachten door bekken wat niet meer op zijn plaats zat. Weer thuis 1 dag aangekeken maar werd niet minder en de mobiliteit nam snel af. Afspraak gemaakt en er ik kon een paar uur later terecht in Voorburg. Direct geholpen en binnen paar minuten zat alles weer op zijn plaats en was weer pijnvrij en soepel. Ik kom al ruim 2.5 jaar bij de Ruggesteun en stuur iedereen door met rug, nek, lies en vele andere klachten en tot nu toe is iedereen erg positief. We worden een dagje ouder en ik kom nu elke maand om de boel te onderhouden. Ga zo door Team Ruggesteun.

Een aanrader voor iedereen

In 2015 ben ik gestart bij de Ruggensteun met Carpaal tunnel syndroom (de reguliere artsen hadden als enig oplossing opereren) en heel veel stress in mijn nek (wie kent dat niet). Dankzij de behandeling door N. de Boer (vitaminen B complex en oefeningen) heb ik geen carpaal tunnel syndroom meer. En mijn stress? die voel ik al heel lang niet meer. Ik raak nog steeds geirriteerd op het werk en in het verkeer, maar die vreselijk pijnlijk stress die ik voor mijn behandelingen voelde blijven wonderbaarlijk weg. Ik vind het zo geweldig dat ik een jaarlijkse abonnement heb genomen voor de maandelijkse checkups. Nu anno 2021 laat ik me nog steeds maandelijkse behandelen. 6 jaar en wat mij betreft zal ik voorlopig blijven komen. Ik ben nu 55 jaar en gebruik geen medicijnen en heb geen stress, wie wilt dat nou niet? Nu nog een "persoonlijke masseur" vinden en dan kan het voor mij helemaal niet meer stuk. Enkele van mijn familie leden uit Curacao en de Verenigde Staten, die ik mijn verhaal heb verteld, maken steeds een afspraak wanneer ze weer eens hier in Nederland zijn. Ook zij zijn blij met hun behandeling. Probeer het zelf eens, maak een afspraak en laat je overtuigen.

Prettige persoonlijke behandeling.

Ik wordt iedere keer zeer vriendelijk ontvangen bij de Ruggensteun. Er word goed geluisterd en aangevoeld welke behandeling er nodig is. Een heel vriendelijk team die het goed voor elkaar heeft!

Ben zeer tevreden.

Nou ik heb in zin Mijn ervaring duidelijk gemaakt maar ik zou toch iets meer daarover willen schrijven. Personeel zijn zeer klantvriendelijk je wordt gelijk op je gemak gesteld. Ik had al een afspraak voor een hernia operatie die ik op 17mrt 2021 moest ondergaan maar Godzij Dank zag ik op fb dat je bij De Ruggesteun geholpen kan worden.Ik heb gelijk een afspraak gemaakt kon na 2dagen terecht. Bij de eerste behandeling voelde ik gelijk verandering. En nu gaat het heel goed met mij dus is een aanrader voor iedereen. Je zal er geen spijt van hebben. Dus bel en maak een afspraak.

Company details

2 Klaroenstraat

Rijswijk zh 2287CK

About De Ruggesteun

Sinds 2007 is de Ruggesteun gevestigd de regio Den Haag (Rijswijk), en sinds 2019 hebben we een tweede praktijk in Voorburg. Wij bieden chiropractie aan zodat we uw lichaam optimaal kunnen laten functioneren en zodat u kunt genieten van gezondheid en welzijn. Ook zonder klachten is chiropractie een mooie weg naar welzijn. Ons doel is om u binnen onze praktijk een thuisgevoel te geven en een luisterend oor voor u te zijn.