Gewoonweg geweldig

Vriendelijk, professioneel en doeltreffend.

Ik merkte het verschil al na de 1e sessie

Ik loop al heel lang met mijn klachten , vanaf dag 1 merkte ik het verschil zoals pijn afname ,mensen zijn vriendelijk op de beide locaties , ze luisteren goed wat je klachten zijn,de behandelaars zijn echte vakmensen.

Goede resultaten.

Ik ben elf keer bij Jaco geweest en ben tevreden .Frans.

Prima ervaring dankzij de deskundige maandelijkse behandeling.

Ik kom sinds oktober 2019 bij De Ruggesteun. De bodyscan gaf een goed beeld van de aandachts- en verbeterpunten. Na ruim een half jaar weer een bodyscan laten maken en er zijn verbeteringen zichtbaar en voelbaar. Mijn ruggegraat komt al beter in de gewenste ''S'' vorm. Daarnaast word ik deskundig en professioneel 1 keer per maand behandeld. Hierdoor wordt het geheel gecontroleerd, verbeterd en bijgehouden. Ik ben zeer happy met De Ruggesteun.

Heeft mij van veel pijn verlost

Ik zal dit aan iedereen aanbevelen jong en oud! De ruggensteun heeft mij van mijn ernstige rugklachten afgeholpen. Ik kan weer mijn werk doen zonder pijn of pijnstillers te moeten gebruiken, ook ben ik van mijn eczeem en acne af. Dat allemaal door een simpele en pijnloze behandeling.

De behandeling was al vanaf de 1e keer effectief!

Ik heb in totaal 12 behandelingen gehad en ik moet zeggen dat vanaf de 1e behandeling heb ik meteen het verschil gemerkt. Ik ben ontzettend te vrede ermee. Ik zal met de behandelingen doorgaan.

Zowel de dokters als de assistenten zijn professioneel, vriendelijk en behulpzaam.

Door de behandelingen ben ik zo goed als pijnvrij en kom ik nu nog 1 x per maand voor 'onderhoud'. Inmiddels lopen er meerdere familieleden bij de ruggesteun en allemaal zijn ze zeer tevreden.

Instant relief!

I arrived here with a back-ache due to a bicycle incident. Looking backwards I waited too long but I didn't know what a chiropractor was. The first session brought me instant relief and I followed their program till now. My intentions are to follow this through and visit this practise every month!

• Would you recommend us? Yes

Behandeling met goede resultaten

Begin dit jaar kwam ik voor het eerst in de praktijk met een lange lijst aan klachten. Er wordt gewerkt met een traject waarbij je start met een intensieve periode van meerdere behandeling kort op elkaar. De uitleg en visie hierover zijn duidelijk en ik ben zeer tevreden met de resultaten. Ik blijf maandelijks terugkomen en inmiddels komen mijn gezin en meerdere bekenden ook regelmatig met volle tevredenheid voor een behandeling in de praktijk.

heel goed

terzake deskundig en vriendelijk team.

Deskundige behandeling in een goede sfeer

De ruggesteun biedt behandelingen van twee ervaren en kundige chiropractors. Ieder met een eigen stijl en andere persoonlijkheid, wat elkaar mooi aanvult. Daarnaast staat er een team die de dagelijkse zaken soepel helpen verlopen en een verwelkomende sfeer creëren.

waardeloos

Om 12 uur een afspraak . Na 50 minuten wachten maar opgestapt.

Uitstekend geholpen!

Zeer tevreden met het resultaat van de behandelingen.

Al jaren maak ik maandelijks gebruik van de Chiropractie.Zo’n 20 jaar geleden ben ik naar deze vorm van genezing overgestapt.Totdat dr Nathan de Boer de praktijk overnam van de gepensioneerde mevrouw Vis ben ik bij haar onder behandeling geweest. Inmiddels ben ik al jaren onder behandeling van dr Nathan de Boer en is een paar jaar geleden dr Jaco Blaauw,door locatie uitbreiding,de praktijk komen versterken.Beide werken afwisselend in Voorburg en Rijswijk. Beide heren worden ondersteund door zeer vriendelijke assistentes.Niets is teveel. Dr Jaco Blaauw is tevens gespecialiseerd in de behandeling van dieren van klein tot groot. Misschien zult u zich afvragen waarom ik al zo lang wordt behandeld? Wanneer ik dat niet zou doen was ik er slecht aan toe geweest.Beide heren houden mij letterlijk en figuurlijk op de been.

Geweldig resultaat

Ben nu 1 jaar bij de Ruggensteun en heb al verbluffend resultaat behaald. Van veel pijnstillers 1 jaar geleden naar niets meer slikken. Ga iedere maand voor onderhouds beurt. Bevalt uitstekend. Zeer aardige medewerkers en alles op afspraak. Kan alleen over Voorburg oordelen maar dezelfde mensen werken ook in Rijswijk. Ik was doorgestuurd door orthopeed.

Fantastisch

Kunstenaars zijn het!! Ik ben bij De Ruggesteun gekomen ivm herniapijn, hoofdpijn en napijn van een gescheurde meniscus. Na 1 (!) behandeling géén hoofdpijn meer, al ruim een week paracetamol-vrij. Dat is echt lang geleden. Na 2 behandelingen pijn in knie weg. Ik heb alle vertrouwen dat mijn rug ook stukken beter wordt! Als ik hiermee een 4e hernia operatie kan voorkomen spring ik een gat in de lucht!

• Would you recommend us? Yes

Vanwege bekkeninstabiliteit kon ik vrij weinig, had altijd pijn en weinig energie. Ik ben goed behandeld waardoor ik nu na 3 maanden me weer ontzettend goed voel, energievol en weer heel actief. Dank je wel voor jullie goede zorg aan mijn lichaam.!

Prettige, vriendelijke, vakkundige behandeling

Vrij snel na de eerste behandelingen resultaat! Enorme verbetering ! Ben heel blij! Nu nabehandeling en onderhoud in de toekomst!

super

na wat rug en nek klachten terecht gekomen bij de ruggesteun, 14 behandelingen verder en het verschil is zeker te merken. vriendelijk personeel, kortom. echt een aanrader!

• Would you recommend us? No

Dankzij de ruggesteun beter bewegen!

Door een lengteverschil van mijn benen kreeg ik meerdere klachten. O.a. last van de schouder, stijve nek en tintelingen in mijn tenen met soms zelfs een dood gevoel. Dankzij de behandelingen heb ik hier geen last meer van. En door regelmatig te blijven komen voor een onderhoudsbehandeling, blijft alles soepel en beweeg ik makkelijker. De gewone dagelijkse taken verlopen hierdoor prettiger en raak je minder snel vermoeid.

Top chiropractor

Ik ben bekend met Chiropractors. Daarom weet ik hoe goed Nathan is. Ik vind het nog steeds jammer dat niet iedereen, op de hoogte is van deze geneeswijze. Zoals ik altijd zeg Chiropractici= de lekkerste martelin

In eerste instantie kwam ik bij de ruggensteun voor mijn nek, zonder enige verwachtingen. nu ruim 12 weken later, ben ik nog altijd te vrede over de resultaten. Natan is een deskundige man die weet wat die doet, ook wordt ik altijd netjes ontvangen.

Erg goede chiropractiepraktijk met vriendelijke assistenten

Na de intensieve fase van zes weken zijn mijn klachten helemaal verdwenen. Erg tevreden. Nu gaan we afbouwen. Fijn dat je bij deze praktijk ook een total body scan kan maken om te zien waar je staat en ieder half jaar om de verbetering te zien. Erg tevreden!

Zou het iedereen aanraden

Eindelijk de stap gezet om te gaan. Ik heb vele klachten en voel mij na een behandeling super goed. Mijn grootste winst is dat ik mijn medicijnen voor mijn aangezichtspijn aan het afbouwen ben. Dit gaat super goed. Twijfel niet langer, maak een afspraak.

Deskundig en zeer vriendelijk

Door tussentijdse meting krijg je een beter beeld van de effecten door de behandeling. Zeer positief.

Company details

2 Klaroenstraat

Rijswijk zh 2287CK

About De Ruggesteun

Sinds 2007 is de Ruggesteun gevestigd de regio Den Haag (Rijswijk), en sinds 2019 hebben we een tweede praktijk in Voorburg. Wij bieden chiropractie aan zodat we uw lichaam optimaal kunnen laten functioneren en zodat u kunt genieten van gezondheid en welzijn. Ook zonder klachten is chiropractie een mooie weg naar welzijn. Ons doel is om u binnen onze praktijk een thuisgevoel te geven en een luisterend oor voor u te zijn.