Nathan de Boer is zeer deskundig. Hij pakt altijd precies de juiste 'plek' waar het pijnprobleem zit om te behandelen. In mijn geval altijd met goed gevolg. Hij is ook zeer ervaren. In de loop der jaren heeft hij meer dan 8000 mensen (letterlijk) onder handen gehad. Hij is ook een plezierig persoon bij wie je je op je gemak voelt.
Ik was 2,5 jaar geleden van chiropractor veranderd en kom hier preventief. Dit zorgt ervoor dat mijn lichaam zo optimaal mogelijk kan blijven functioneren. Mijn oorspronkelijke klachten zijn op een enkele hevige hoofdpijn na tot nu toe niet meer wedergekeerd. Dr. Nathan is zeer deskundig, en beveel hem dan ook aan bij iedereen die maar wilt luisteren. Het team is ook altijd uiterst klantvriendelijk en biedt een luisterend oor. Al met al een praktijk waar ik en anderen tevreden over zijn.
Kort en bondig.
Mede dankzij De Ruggesteun heb ik in mei 2017 de Strong Viking Run (13km) kunnen lopen. Dit was zonder hulp van de Ruggesteun zeker niet gelukt.
Na zeker 5 jaar bij regelmaat onder behandeling te zijn geweest kan ik Nathan van harte aanbevelen! Hij is deskundig en kijkt niet alleen naar de klacht waar men mee komt maar ook if er nog andere oorzaken zijn te behandeling behoeven.
In 8 maanden tijd is de pijn veel minder geworden volgens de behandelplan . Nog even en dan denk ik toch voor de grootste gedeelte hersteld te zijn. Ik kan weer motorrijden en normaal sporten. Dank aan de Ruggesteun.
Sinds 2 weken (vakantie) heb ik geen enkele pijn meer in mijn linkerbeen. Daarom ben ik gisteren (maandag 24/7) begonnen met het afbouwen van mijn dosis morfine (pijnstiller).
Ten eerste is het heel fijn om te horen dat u geen pijn meer in het linker been ervaart na de start van onze chiropractische behandelingen. Ten tweede is het ook heel goed om te horen dat u minder pijnstillers nodig heeft, wat er ook voor zorgt dat uw lichaam gezonder wordt. Wij hebben verder verschillende betalingsmethoden waardoor wij in verhouding met andere chiropractoren een aantrekkelijke prijs/kwaliteitsverhouding aan kunnen bieden. Wij leggen het behandelplan uit in drie fasen waarbij het belang per fase ook wordt toegelicht. Mocht er iets onduidelijk zijn, kan het team van 'de ruggesteun' altijd u verder helpen.
Ik ben uiterst tevreden met mijn behandelingen. Ik was o.a. naar de fysiotherapeut geweest wat helemaal niet hielp en een manuele therapeut heeft maar deels geholpen. De resultaten van de behandelingen door dr. de Boer waren geweldig. Ook heb ik de cranial facial release behandeling gehad die ook heel positief is uitgepakt. Ik voel me weer goed en fit. Het is een wonder dat wel op de medische kunde van dr. De Boer is gebaseerd.
Ik ben blij dat ik de ruggesteun destijds heb gevonden. Ik kwam met behoorlijke rugklachten binnen en daar ben ik nu vanaf. Ik blijf komen, want ik functioneer nu goed.
Dankzij de ruggesteun heb ik geen menstruatie pijn meer ik hoef niet meer thuis blijven in bed. Sinds 11 jaar oud heb ik elke maand hevige pijn gehad en ik moest dan met spoed naar het ziekenhuis soms met lage bloeddruk en soms viel ik zelfs flauw. Ik ben zo dankbaar dat ik nu met menstruatie alles kan doen met mijn kinderen en genieten van mijn leven.Dank zeer Dr.Nathan en assistenten voor de goede zorg en aandacht!
Geweldig,
Heb het idee dat lage rugpijn( rechts) alleen maar erger wordt.....
De meeste mensen merken flinke verbetering na de eerste behandelfase. Ook als de klacht van chronische aard is. Mensen met artrose hebben een wat langere genezingstijd nodig. Dit heeft te maken met dat artrose een slijtageproces is. Afhankelijk van het stadium waarin men zich verkeert, kan het zo zijn dat voor een kleine groep mensen chiropractie niet de volledig gewenste resultaten kan garanderen. Belangrijk om te weten is dat het ongeacht van de ernst van de klacht altijd de moeite waard is om door te blijven gaan met de behandelingen. Denk aan een verbeterd immuunsysteem, soepeler kunnen bewegen, het goed functioneren van de belangrijke organen en nog meer voordelen.
Behandelplan heeft Nathan de Boer niet gemaakt, alleen scan gemaakt. Geen verbetering mogelijk, alleen advies gegeven behandelingen te blijven volgen. Heb het gevoel dat Mark Allen meer aandacht besteedt aan afwijkingen van wervelkolom.
Er kunnen bepaalde processen (slijtage bijv.) in het lichaam ontstaan die: afgeremd, gestopt en/of terug gedraaid kunnen worden d.m.v. de chiropractische behandelingen. De resultaten zullen afhankelijk zijn van de ernst van het proces, inhoudende hoe vergevorderd dit is. Chiropractie zal altijd een positieve bijdrage leveren aan het proces. Al onze chiropractoren zijn even kundig zowel in theorie als in de praktijk. Naast de ervaring die zij in de vingers beheersen, kunnen zij ook aanvullende zeer nuttige informatie zien aan de hand van röntgenfoto's. Wij leggen het behandelplan uit in drie fasen waarbij het belang per fase ook wordt toegelicht. Mocht er iets onduidelijk zijn, kan het team van 'de ruggesteun' altijd u verder helpen.
Prima geholpen en nu 100% klachtvrij.
blij dat dit bestaat kwaliteit van leven enorm toegenomen een aanrader
Mijn ervaring is dat ik door de behandeling geen pijn meer heb. Mij goed kan bewegen en momenteel mobiel ben, zodat ik mezelf kan redden. Ik ben hier blij mee, en kom daarom om de drie maanden voor een behandeling door Nathan. Met vr. gr. Ans Kreeft
2 Klaroenstraat
Rijswijk zh 2287CK
Sinds 2007 is de Ruggesteun gevestigd de regio Den Haag (Rijswijk), en sinds 2019 hebben we een tweede praktijk in Voorburg. Wij bieden chiropractie aan zodat we uw lichaam optimaal kunnen laten functioneren en zodat u kunt genieten van gezondheid en welzijn. Ook zonder klachten is chiropractie een mooie weg naar welzijn. Ons doel is om u binnen onze praktijk een thuisgevoel te geven en een luisterend oor voor u te zijn.