Zeer betrokken en kundige behandelingen
Alles gaat goed, ik ben heel tevreden.
Ik voel me veilig en begrepen. De methode van behandeling spreekt mij erg aan. De mensen zijn vriendelijk en begripvol. Het is zeker een aanrader voor een fitter en vitaler leven.
Tot mijn verrassing lijkt tot op heden mijn hoofd (brein) meer helder te zijn geworden. Had altijd van tijd tot tijd last van een niet prettige vermoeidheid in mijn hoofd (mogelijk verband met door hartinfarct veroorzaakte sterk verminderde pompfunctie linker hartkamer, draag icd/pacemaker)
Behandel ruimte met anderen Niet plezierig Geeft meer spanning te zien hoe 'n ander behandeld wordt.
Nathan is de beste hij is relax en weet waar ie mee bezig is . Dat moet je hebben .
Zojuist 4 behandelingen ondervonden aan de neus. Thans ben ik weer in staat ruim te ademen door de neus, voordien was ik veelvuldig aan het snuffen. De behandeling heeft groot effect gehad op mijn leven. Ik kan nu weer vrij ademhalen door mijn neus. Mijn complimenten voor deze uitzonderlijke unieke behandeling.
Snel en wat hard, maar wel doeltreffend
2 jaar geleden begonnen met behoorlijke pijn aan met heupgewricht wat doorliep tot aan de mijn knieën. Na een flink aantal behandeling nu geen pijn meer. Blijf wel welke maand terug komen. Heb hiervoor een contract afgesloten. Ik ben super blij met de ruggesteun.
Nathan( de specialist) is iemand van kijken, constateren en doen wat nodig is. Geen poespas, onzin maar volkomen deskundig en ook nog een aardige vent. Niet hooghartig maar "gewoon" en twee voeten op de grond en persoonlijke aandacht! (je bent echt geen nummer) Ook vind ik het belangrijk dat alle dames die er werken zijn niet dom, hebben "passie" voor hun werk en zijn gezellig en "open" (vooral met Marieke hahaha)
Prima behandeling. Voel me er goed bij.
Ik ben zeer tevreden over de ruggesteun en blijf 1 keer per maand terugkomen voor servicebeurt👍
Behandelingen kunnen nogal eens pijnlijk zijn, maar zijn wel noodzakelijk.
Deskundige uitleg en behandelingen. Geen nek- en rugklachten meer door maandelijkse onderhoudsbeurt. Administratieve afhandeling loopt gesmeerd.
Had veel nek en rug klachten. Na een aantal behandelingen van Nathan ging het veel beter. thuis zeggen ze dat ik opgewekt en een stuk vrolijker ben geworden. Ben zo blij!!
heb sterk het gevoel dat ik mij beter ben gaan voelen zowel lichamelijk als geestelijk in de deze open sfeer die zij met elkaar hebben weten te bewerkstelligen ik ben bijzonder tevreden
Zeer goede resultaten bereikt. Lage rugpijn is verdwenen. Darmproblemen zijn vrijwel opgelost en schouderklachten sterk verminderd. Ook last van oorsuizingen is aanzienlijk minder. Prima behandelplan en uitstekende nazorg.
2 Klaroenstraat
Rijswijk zh 2287CK
Sinds 2007 is de Ruggesteun gevestigd de regio Den Haag (Rijswijk), en sinds 2019 hebben we een tweede praktijk in Voorburg. Wij bieden chiropractie aan zodat we uw lichaam optimaal kunnen laten functioneren en zodat u kunt genieten van gezondheid en welzijn. Ook zonder klachten is chiropractie een mooie weg naar welzijn. Ons doel is om u binnen onze praktijk een thuisgevoel te geven en een luisterend oor voor u te zijn.