Ik ben in 2008 bij, destijds, Chiropraktijk Rijswijk terecht gekomen voor hevige rugklachten. Ik had hier al geruime tijd last van. Nathan heeft mij onderzocht en een behandelplan opgesteld. Het duurde voor mijn gevoel wat lang, maar na een aantal maanden was de pijn weg en ben ik overgegaan op de preventieve behandeling van één maal per acht weken. Tot op de dag van vandaag ben ik vrij van rugpijn. Ik houd me ten allen tijde bij de preventieve behandeling; de rugpijn wil ik nooit meer terug.
Na mij mijn rugoperaties (tweemaal weghalen hernia en vastzetten van twee wervels) had ik na mijn revalidatie maar even profijt! Daarna begonnen al snel lage rugklachten voor in de plaats te komen ( SI en facet gewrichten) na vele injecties op een pijnpoli, die allen maar heel kort werkte, kreeg ik ook enorme pijnklachten in de gehele rug en met name ook op de operatie plek! Twee van de vier schroeven zijn aan het loswrikken, ze willen me in België weer opereren om tussen de twee vastgezette wervels bot te plaatsen en nieuwe schroeven en plaatjes te plaatsen tevens ook de twee wervels eronder( cage) ! Mijn verzekering wijst deze Operatie twee keer af! 27 september 2015 kom ik Nathan de Boer tegen op een beurs! Ze meten mijn spierspanning 1436 en hij voelt waar de probleemgebieden zitten! Ik maak met hem een afspraak voor een screening, intake en Botscanin de week erna! Door de super goede uitleg van Nathan over de werking van Chiropractie en ik er een goed gevoel bij heb , ga ik overstag om bij hem in behandeling te gaan ( aanvankelijk was ik nogal sceptisch en wat angstig) . Na de eerste behandelingen kom ik al van mijn tranend oog af, waar ik twee en een half jaar mee gelopen heb! ( zenuw kwestie) volgens Nathan! Mijn pijn en ook nek, schouder , rugklachten, duizeligheid en oor/ suis klachten verdwijnen als sneeuw voor de zon, ik ervaar een soepeler beweeglijkheid en heb meer uithoudingsvermogen kan langer zitten en meer zelf doen! Ik wil niet meer geopereerd worden aan hernia's en geen wervels meer vast laten zetten. In januari ga ik voor een MRI naar het ziekenhuis en ga ik aangeven dat ik de plaatjes en schroeven eruit wil laten halen " volgens Nathan" een betere optie ! Ik zit super lekker in mijn vel en dit alles dankzij de Chiropractie van Nathan de Boer en de vriendelijkheid en betrokkenheid van zijn assistentes! 👍👍👍😘😘😘💃💃💃
Ik ben in korte tijd van een tintelende hand afgeholpen waar ik al enkele maanden last van had. Ik kom sinds dien 1x per maand voor onderhoud bij Nathan. Toen de klacht na enkele maanden dreigde terug te komen was ik er ook binnen een paar behandelingen weer vanaf. Ook lage rugklachten behoren snel tot het verleden.
Na 6 jaar van specialist naar specialist te zijn gestuurd en een operatie achter de rug, kwam ik bij De Ruggesteun terecht. En wat een verademing. Eindelijk ben ik op de juiste weg voor wat mijn gezondheid en gestel betreft. Mijn herstelperiode is best pittig geweest, maar het is het helemaal waard. Ik ben 'gereset' en nu mijn stabiliteit aan het opbouwen. Op naar een nieuwe ik. En dat dankzij Nathan en zijn team lieve, gezellige en leuke assistenten. Ze zien je niet als een nummer maar als een persoon. Ze kijken naar je, ze luisteren en indien nodig springen ze in; voor een knuffel, een lach of gewoon even luisteren. Geweldig. Dank jullie voor deze manier van behandelen en vooral mij op het juiste pad te zetten.
Leeftijd 74.
Leeftijd 82.
Ik kwam hoer heen met een probleem met het lage rug gedeelte. Toen heb ik veel uitleg gekregen waaronder op de informatieavond. Ik ben na de behandelen elke keer er op vooruit gegaan en daar ben ik zeer blij mee. Ik realiseer mij nu wat het effect van Chyropraktijk is en vertrouw er in dat mijn begin klachten niet meer terug komen.
UITSTEKEND!!
Beter in bewegen.
De uitleg is goed en het houden van de Lezing is een Super goed idee en zal zijn uitwerking zowel op de patiënten als op de kennissen hiervan niet missen. ook de relaxte sfeer doet goed en werkt bevorderen om De Ruggesteun aan te bevelen. Groeten John
Ik kwam met zeer veel pijn in mijn rug bij Nathan die hij met een sessie al weg wist te nemen. Ik heb mijn schoonmoeder die al jaren pijn in haar rug heeft en alles geprobeerd heeft wat de huisarts haar heeft aangeboden naar Nathan gestuurd, zij heeft na jaren eindelijk dat zij door kan slapen s'nachts zonder wakker te worden, ook door haar ervaring bij Nathan ben ik ervan overtuigd dat het wel heel wat uitmaakt hoe en wie je naar je rug laat kijken. Ik mag zeggen dat ik zeer tevreden ben over zijn feedback en de algehele behandelingen die ik bij hen heb gehad.
Zeer vriendelijk en prettig
heel goed!
Fijn dat de behandeling helpt! Prettige en deskundige behandeling en adviezen in vriendelijke en laagdrempelige sfeer. Ook heel fijn voor kindjes niet bang van de dokter! Gemakkelijk afspraken maken en accurate afhandeling van administratie en facturen. Herinneringen van afspraken via email is heel prettig en ook facturen via email laten sturen. Goede ervaringen tot op heden.
Ik ben erg tevreden,wordt altijd vriendelijk en aardig ontvangen.Alles in ongedwogen sfeer.Ga altijd weer met een heel goed gevoel naar huis.Behandeling is wel pijnlijk,maar dat gaat ook beter.Want alles heeft tijd nodig,waar je lang last van hebt kan niet zomaar over zijn.De groeten voor allemaal.
Het kraken is hartstikke goed, ik wil graag gekraakt worden.
Een paar jaar terug had ik goede ervaringen bij de ruggesteun. Na mijn verhuizing kreeg ik rugklachten en heb opnieuw contact gezocht. ik vind het erg prettig dat ik zo snel terecht kon. De behandeling ging erg vlot, ik kon direct meer ruimte in mijn lichaam ervaren. Ik ben nu een paar dagen verder de pijn is bijna helemaal weg! Ik kreeg een oefening om mijn rug goed te strekken dit doe ik dagelijks en de pijn neemt af. Dankjewel!
Zeer positief, Veel baat bij de behandelingen. Ik voel me een stuk beter als voorheen,veel minder pijn en meer energie gekregen!
Mijn klachten zijn na 10 behandelingen een stuk verbeterd. Na mijn vakantie moet en nog wel verder behandeld worden. Wat jaren vast zat kan niet ineens verbeterd worden, daar is tijd voor nodig.
Heel mijn rechterkant deed pijn, nek, schouder, arm, tintelingen vingers, heup, knie en voet. Al mijn klachten zijn weg. Blijf nu voor onderhoud komen. Ik vind een behandeling wel erg duur maar het helpt en dat is heel belangrijk.
Het team is erg vriendelijk en betrokken en deskundig. Soms is het ietwat chaotisch vanwege het kort na elkaar behandelen van mensen. Dit zou er soms voor kunnen zorgen dat de behandelaar wellicht niet altijd even alert is. Maar de sfeer is positief zo met de andere behandelden samen in een kamer.
Helemaal top
2 Klaroenstraat
Rijswijk zh 2287CK
Sinds 2007 is de Ruggesteun gevestigd de regio Den Haag (Rijswijk), en sinds 2019 hebben we een tweede praktijk in Voorburg. Wij bieden chiropractie aan zodat we uw lichaam optimaal kunnen laten functioneren en zodat u kunt genieten van gezondheid en welzijn. Ook zonder klachten is chiropractie een mooie weg naar welzijn. Ons doel is om u binnen onze praktijk een thuisgevoel te geven en een luisterend oor voor u te zijn.