Ik heb de 2 dagen als zeer positief ervaren, fijn om jezelf zo af en toe een spiegel voor te houden. Ik vond het erg leerzaam en ben voornemens vaker aan 'mijzelf te werken'
Enorm veel geleerd in een relatief korte tijd. Ik ben super tevreden en zou het iedereen aanraden!
Twee prettige dagen, waarbij je erachter komt dat veel mensen tegen dezelfde dingen aanlopen. Ymkje en jan willem zijn goed op elkaar ingespeeld en vullen elkaar goed aan. De rust en beheersing van hun informatie overdracht is prettig. De dag na de 2-daagse training voelde ik de verandering: vooral meer rust in mijn hoofd!
Wat een ontzettende leuke en betrokken coaches, de manier waarop de training verliep was ook erg toegankelijk. Jan Willem en Ymke doen het samen erg leuk en de balans tussen humor en theorie maakt het leuk en begrijpbaar. Nieuwe inzichten, diversiteit van de groep en een theoretisch kader met handvaten die ik mijn hele leven als ervaring kan meenemen en oproepen wanneer nodig.
Persoonlijk inzicht gekregen met behulp van twee te gekke, nuchtere trainers, in een door hun gecreëerde veilige omgeving.
Zo mooi dat ik in deze masterclass iets van mezelf ontdek wat ik niet wist. Dat is van toegevoegde waarde! Dat mijn onbewuste kern waarden qua werk heel ergens anders liggen was wel een eyeopener voor mij. Dat is toch mooi een win! Leuke gemixte groep, goed geregeld uitje en maaltijden, top Margriet! Jan willen en Ymke leuke training, wel veel zenden maar ook weer veel interactieve delen! Enige minpuntje was voor mij het wat zweverige de tweede dag, maar goed zag dat dat veel mensen echt wat deed en dat is ook waardevol!
Sinds mijn aanmelding voor de cursus was het contact en de service al super fijn. Er werd door Margriet van Kieskoers goed meegedacht over hoe ik op locatie kon komen en ik werd zelfs voor het laatste gedeelte opgehaald. Bij binnenkomst werden we warm onthaald door coaches Ymkje en Jan Willem. Zij wisten op leuke wijze het ijs te breken en de mensen in de groep te leren kennen. Op die manier wisten ze al snel een vertrouwelijke omgeving te creëren. Tijdens de gehele cursus werd er op een leuke, duidelijke en interactieve manier uitgelegd met veel voorbeelden en praktische opdrachten. Ymkje en Jan Willem wisten op speelse en vrolijke wijze op elkaar en de groep in te spelen. Inhoudelijk heb ik veel praktische technieken geleerd om mijn doelen te behalen en belemmeringen los te laten. Verder kijk ik met veel plezier terug op deze 2 daagse Masterclass incl overnachting en raad eenieder die meester wilt zijn over zijn of haar leven aan om deze cursus te volgen. Het dinner en overnachting vond ik erg fijn omdat je op die manier met andere mensen in de groep informatie en gevoelens makkelijker uit kon wisselen.
Super leuke training gehad, veel geleerd over mezelf. Hierin praktische zaken mee gekregen om verder te gaan. Twijfel niet en neem zelf de eerste stap!
Leuke cursus met veel interactie. Gericht op persoonlijke kernwaarden, doelen en wegnemen van belemmeringen. We hadden een gemixte groep wat het extra leuk maakte. Tevens het door Margriet geregelde verrassing was top. Ideaal om na een intensieve dag op een relaxte manier af te sluiten. Een aanrader wat mij betreft.
Wat begon als een reis met een zakelijk doel, werd een persoonlijke ontplooiing. Dankzij ervaren trainers, een prettige veilige groepsdynamiek en lesstof die goed te begrijpen is én toepasbaar in de praktijk heb ik mijzelf verrijkt! Op naar de Master opleiding :-) Twijfel je nog? Gewoon doen! Het kan je alleen maar wat opleveren!
zo fijn om jezelf beter te leren kennen in een groep die open staat voor persoonlijke ontwikkeling en inspiratie opdoen door naar elkaar te luisteren.
Het was elke keer weer zo fijn om samen met een groep te leren en te delen. Intensieve maar prachtige dagen waarin je veel tools krijgt en die ook meteen gaat oefenen. Al met al leer je veel over jezelf, ga je de diepte in maar is er ook veel ruimte voor humor en gezelligheid. Ik gun iedereen deze prachtige reis!
Als ik heel eerlijk ben, was ik zeker in het begin wat sceptisch. Wat kan ik ermee en past dit bij mij? Gedurende de modules zijn er ook zeker momenten geweest waarbij ik dacht: wat doe ik hier eigenlijk! Maar uiteindelijk moesten we een eindpresentatie maken en moest ik dus gaan terugkijken op wat het mij heeft gebracht. Dat maakt meteen ook waarom ik de NLP opleiding van KiesKoers aanraad. Ik zat al een hele tijd vast. Vast op mijn werk, vast in mijn patronen en vast in mijn verdriet. Nu nadat ik de practioner heb afgerond is het natuurlijk niet zo dat alles opgelost is, maar ik heb wel zelf weer de controle. Ik bepaal weer hoe ik me voel, maar ook hoe ik reageer. Ik ben langzaamaan weer "MIJ" aan het worden. Op de terug weg in de auto na de afsluiting bedacht ik het volgende: Ik was blij met wie ik was, maar ik ga gelukkig worden zoals ik ben! Dat is wat NLP mij heeft gebracht en daar ben ik heel dankbaar voor.
Ik vond het een prachtige opleiding waar je de rest van je leven de vruchten van kunt plukken, een mooi cadeau voor jezelf. Dit alles gegeven door een fijne warme docent. Ik ben zo enthousiast dat ik me heb opgegeven voor de vervolgopleiding.
Bevlogen en dynamische bijeenkomsten. Je krijgt op een heldere manier tools aangereikt om nieuwe inzichten te ontdekken en je meer bewust te worden van onbewuste patronen
Het hele proces heb ik ervaren als een verrassingsreis waarbij je af en toe helemaal uit je comfort zone wordt gehaald maar wat uiteindelijk zo leerzaam en waardevol blijkt te zijn. De trainers weten goed in te spelen op hetgeen zich aandient en wat de groep of jij als individu op dat moment nodig bent.
De opleiding voldeed aan mijn verwachtingen. De persoonlijke aanpak in combinatie met de gezonde dosis humor tijdens de bijeenkomsten sprak mij erg aan. Kortom, een leerzaam en mooi proces doorlopen met de groep.
Super fijn dat het zo'n kleine groep was. Lux dat er 2 begeleiders op de groep zitten. Ymkje en Willem Jan hebben veel kennis die ze overdragen. Je wordt gehoord en gezien, zonder oordeel. Goede en snelle feedback op mijn verslagen. Je krijgt snel antwoord op je vraag (telefonisch en mail) Ik voelde mij erg op mijn gemak bij Kieskoers. Fijne locatie (licht en ruimte) Fijne structuur van de dag. Goed georganiseerd Fijne sfeer.
Na de practicioner nu ook de master bij Kies Koers gedaan. Alle ruimte om te ervaren en te leren, fijne mensen.
De opleiding was voor mij een mooie ontdekkingsreis. Met een koffer vol aan tools en informatie heb ik vooral mezelf kunnen verrijken en groeien en kan ik dat vervolgens ook weer meenemen binnen mijn werk. Ik kijk al uit naar de master. Ymkje en Jan Willem heel erg bedankt.
Ik heb veel geleerd! Voor mezelf hoe ik in elkaar steek qua non-verbale en verbale communicatie en hoe ik de communicatie naar anderen kan verbeteren. Ik heb nu veel meer contact met mensen om me heen. Ik ben zelf opener en veel bewuster in alle communicatie. De communicatie met alle leeftijden gaat fijn, het is echt een kwestie van verbinding maken (rapport) en nieuwsgierig zijn naar de ander. Ik ga binnenkort starten met de master NLP, nu al zin in!!
In mijn eindpresentatie noemde ik de deelname aan de NLP Practitioner "een reis waarin ik pareltjes heb gevonden". En nu, een paar maanden erna, kan ik zeggen dat het groeidiamantjes zijn. Trainers Ymkje, Jan Willem en Ania waren in staat om op heel eigen wijze (aan elkaar geschreven kan ook maar dan in positieve zin;-)) mij mee te nemen in de wereld van de communicatie. De NLP-theorie zal in elke NLP-opleiding ongeveer gelijk zijn, de meerwaarde voor mij was dan ook de manier waarop zij het groepsproces leidden. De blokjes van 3 dagen vlogen telkens om en het was elke keer weer een feest om elkaar in het volgende blok te ontmoeten en te delen waarmee we hadden geëxperimenteerd. Op die manier hebben we veel van elkaar geleerd. Het was echt heel bijzonder en waardevol. Met dank aan de trainers en de fantastische groep deelnemers. Tot de Master in april!
Hallo Barbara, Wat een super mooi review! Dank daarvoor. We zien je in de Master! Daar gaat je diamant nog verder groeien.....wij kijken er naar uit je opnieuw te begroeten en met jou mee te reizen
Duidelijk verhaal met leuke oefeningen en goede begeleiding.
Het bedrijf heeft veel expertise in huis. Het team is gedreven en stimuleert door enthousiasme natuurlijke ontwikkeling
Rennie heeft me goed op weg gelopen. Ze gaf me goeie raad en adviezen. Ze liet me inzien dat ik eigenlijk zelf de antwoorden op vele vragen zelf wel wist, ze gaf me mijn zelfvertrouwen terug.
Dank je Froukje! Je hebt jou pad weer gevonden, zo te zien. Heel veel plezier op dit pad!
Prins Bernhardstraat 1
9251GJ Burgum