Op advies van anderen bij Belisol terecht gekomen. Snel een afspraak kunnen maken om offerte te maken en te meten. Net voor het slechte weer geplaatst. Wat een vakmanschap. In oud jaren 1920-1930 huis een kunstof kozijn met kiepdeur laten plaatsen door Belisol Steenwijk. Met 3 man sterk hebben ze het voor elkaar gekregen dat de bovengevel niet is meegekomen met het oude kozijn. Het nieuwe kozijn met ingebouwd horgedeelte is pasmaat geplaatst. Alle rotzooi meegenomen en alles schoon achter gelaten. Super prestatie.
Hi Gert, Top, dank je wel voor deze mooie feedback, daar doen we het voor! Geniet van jullie nieuwe Belisol kozijn ;-) Mvg, Belisol Steenwijk
Er zijn overal dunne lafwerklatjes gebruikt ipv brede en de vensterbanken met eikenhout afgewerkt. We zijn zeer tevreden.
Hoi André, Wat fijn om dit te mogen lezen, prachtige beoordeling. Dank je wel nogmaals voor het vertrouwen in onze diensten. Mvg, Belisol Goes
Hoi allemaal in Eindhoven. Belisol Eindhoven heeft het slechte werk van filiaal Den Bosch op een mooie manier super strak gemaakt. 9 jaar geleden ons huis door Belisol Den Bosch nieuwe kozijnen laten plaatsen Dit heeft een half jaar geduurd, maar alles liet te wensen over. Volgens Belisol Den Bosch was dit hun norm. Na herhaaldelijk klagen, werd er niet iets goeds aan gedaan door Belisol Den Bosch. Toen op een gegeven moment contact opgenomen met Belisol Eindhoven, dat was een heel ander verhaal, er werd naar je geluisterd en naar oplossingen gezocht. Er werd contact gezocht met het hoofkantoor en naar een oplossing gezocht. Die werd gevonden, de beneden verdieping aan de achter kant kreeg allemaal nieuwe kozijnen. We hebben er een half jaar op moeten wachten, maar dat was het wel waard. Harry en David hebben een mooi stukje vakwerk geleverd. Het was eigenlijk niet te doen, maar uit eindelijk zit er alles weer strak in. Harry en David keken hun ogen uit naar het werk van Den Bosch De norm van Belisol Eindhoven is een heel andere norm dan van Den Bosch. Onze dank gaat uit naar Belisol Eindhoven, het hoofdkantoor, Allan en onze super vakmensen Harry en David. Eddy en Marja van Hummel
Hoi Eddy, Dank je wel voor deze uitstekende beoordeling. Fijn om te lezen dat alles mooi in orde is gekomen. Met vriendelijke groet, Belisol Eindhoven
Goede service bij de verkoop en montage (met wel wat wachttijd). Wij zijn zeer tevreden met onze voordeur.
Hoi Debby, Dank je wel voor deze mooie reactie. Afhankelijk van de drukte en de levertijden van onze leverancier kan het soms wat langer wachten zijn, maar dat is dan ook de moeite waard éénmaal onze kozijnen zijn geplaatst ;-) Dank nogmaals voor het vertrouwen. Mvg, Belisol Gouda
Omdat wij onze woonkamer relatief donker vonden, mede veroorzaakt door een tussenmuurtje in de gevel, zijn wij naar Belisol gegaan voor advies omtrent een schuifpui. Aan de hand van een uitgebreid informatiegesprek zijn wij op de hoogte gebracht van alle mogelijkheden, en hebben wij de opdracht verstrekt. Uiteindelijk kon de schuifpui zelfs een paar maanden eerder worden geplaatst dan dat wij dachten. De hele installatie liep redelijk voorspoedig. De monteurs waren aardig, en dachten goed mee en uiteindelijk waren alle werkzaamheden op tijd afgerond.
Dag Chantal, Leuk om te horen dat alles naar wens is verlopen. Geniet van jullie nieuwe schuifpui en het extra licht ;-) Mvg, Belisol Leiden
Van begin tot eind: waardeloos. Voor €62.000 aan kozijnen ‘s ochtends afgezet op de stoep, zonder aanbellen. Zo bezorg je een paar schoenen niet eens. Drie incomplete leveringen, wat telkens ter plekke onverwachts pas bleek want per mail werd telkens aangegeven dat alles er zou zijn. Dorpels die vertraagd geleverd zijn omdat belisol deze pas 3 werkdagen voor levering met “SPOED” bestelt. Terwijl de bestelling er al maanden lag. Uiteindelijk na 4 leveringen (waarvan 2 zomaar gedumpt op de publieke stoep) en bijna 2 maanden later dan afgesproken waren de kozijnen en ruiten er. Zetwerk, waarvoor belisol bijzonder goed meerprijs wist te rekenen en incasseren, wordt gewoon niet compleet geleverd. Rubber om de ruiten te plaatsen ook niet. Ruiten staan nog steeds los in de sponning en kozijnen zijn niet afgewerkt doordat zetwerk ontbreekt. Belisol geeft aan geleverd te hebben en weigert na te leveren, ookal is tweemaal op de afleverbon aangegeven bij tekenen dat de levering incompleet was. Kozijn verkeerd ingemeten door belisol: geef de aannemer die enkel zou monteren maar de schuld; niet de technische inmeter van belisol die door ons betaald werd om dit te verzorgen en die ingemeten heeft en de maten opgestuurd heeft uiteraard. 10 ruiten zijn vervangen moeten worden door schade bij levering of door compleet foute formaten. De laatste en enige ruit die belisol zelf moet vervangen (bewegend onderdeel) weigert belisol ook nog eens te doen. Een groot drama dat nu bij een advocaat ligt om alsnog überhaupt de zaken geleverd te krijgen waarvoor betaald is. Laat staan alle vertraging, meerwerk en het verkeerd ingemeten kozijn nog. Een dramatische partij.
Prima contact, goed product, prima monteur! Nog wel een vraag over snelheid nalevering beschadigd glas.
Hoi Chris, Dank je wel voor deze mooie beoordeling, alsook het vertrouwen in onze diensten. Mvg, Belisol Goes
Naar tevredenheid meerdere kozijnen en ramen geplaatst. Een constructiefout in een raam werd keurig opgelost.
Hi Jaap, Leuk om te horen dat alles naar wens is opgelost, dank je wel voor het vertrouwen en deze mooie review. Mvg, Belisol Breda #liefdevoorhetvak
Wij zijn heel tevreden over Belisol.De mannen werken vlot en ruimen alles netjes op en zijn erg vriendelijk.Alleen is het jammer dat de levertijd vrij lang is.
Hoi Conny, Dank je wel voor deze mooie aanbeveling. Mvg, Belisol Goes
Goed product (met wel wat wachttijd) ingebouwd, dat op een nette manier gedaan met verstand van zaken. Oude deur afgevoerd, netjes gewerkt en alles binnen een dag klaar. Zeer tevreden.
Hoi Martin, Leuke aanbeveling, waarvoor dank! We geven de complimenten zeker door aan ons team. Mvg, Belisol Leiden
In de periode van maandag 28.10.2024 tot woensdag 06.11.2024 hebben de heren van Belisol Utrecht: Jimmy, Dennis en Thies “een zee” aan kunststof kozijnen in ons hele huis vervangen. Het was een enorme klus, want ze moesten alle oude kozijnen op de eerste en tweede verdieping uit de voorgevel en achtergevel eerst slopen en vervolgens door de nieuwe vervangen. Heel veel werk dus wat veel goede planning en goede organisatie vereist. En dit kunnen deze heren uitstekend! Het is zelfs meer! Zij doen dit met glimlach en met veel plezier waarbij zij het oog voor detail nooit verliezen. Ze werken heel secuur. Bewonderingswaardig! Ze zijn goed georganiseerd, gedisciplineerd, stipt op tijd elke ochtend aanwezig en goed op elkaar afgestemd. Zonder woorden begrijpen ze vlot van elkaar wat de ander bedoelt. Ze sjouwen, ze slopen, ze kitten, ze lopen – ze zijn continue bezig. En altijd in goede stemming! Ze kennen hun vaak heel goed. Alles is heel gedetailleerd geplaatst, afgewerkt en afgekit. De vensterbanken zijn perfect op maat gezaagd en naadloos gemonteerd. Alles is opgeruimd en aangeveegd. Super netjes en schoon achtergelaten. Ook de communicatie met Marc op kantoor in Utrecht verliep vlekkeloos. Hij was altijd bereikbaar, vriendelijk en bereid om mee te denken. We hebben van de aanwezigheid van het Belisol-team genoten en nu genieten we elke dag van de beeldschone resultaten van hun werk. Jimmy, Dennis en Thies zijn nu naar huis, maar het prachtige resultaat van hun werk zal nog vele jaren ons huis blijven sieren waarvoor 1000 X DANK!!
Dag Jeroen, Top! 1000 x dank voor deze uitstekende beoordeling ;-) We geven de complimenten zeker door aan onze toppers. Mvg, Belisol Utrecht
Fijne, betrouwbare mensen met duidelijke en goede communicatie en betrokken bij een mooi resultaat. De producten zijn heel mooi en kwalitatief hoogwaardig. De plaatsing wordt zorgvuldig uitgevoerd, met oog voor detail. Het resultaat is boven verwachting. Het was een fantastische ervaring en wij raden iedereen Belisol aan!
Hoi Eric, Mooi om te horen dat alles naar wens is verlopen. Dank je wel voor het vertrouwen. Mvg, Belisol Eindhoven #liefdevoorhetvak
Er werd door de medewerker in de winkel volop aandacht en tijd aan ons gegeven en er werd goed meegedacht. Er was bij de 'inmeter' veel geduld toen ik nog aarzelde tussen diverse oplossingen. Ook hier werd goed meegedacht. Afspraken werden zeer goed nagekomen. Er werd door de monteurs goed doorgewerkt en alles werd netjes achtergelaten.
Dag Maria, Dank je wel voor de leuke aanbeveling. Mvg, Belisol Utrecht
Bij offerte veel duurder als bij collega leverancier. Daarom om verschil te kunnen begrijpen contact gezocht bij Bilisol Leiden. Bleek dat collega een offerte gegeven had van een dichte pui terwijl wij om een schuif pui gevraagd hadden. Buiten de wachttijd van levering hadden wij geen betere keuze kunnen maken.
Hoi Arie, Leuke review, dank je wel voor het vertrouwen in Belisol Leiden. Mvg, Belisol Leiden #liefdevoorhetvak
Voordeur en deurkozijn laten vervangen door Belisol. Goed advies gekregen in de showroom en uiteindelijk zeer vriendelijke en vakkundige monteurs over de vloer gehad voor de plaatsing. Ook goede tips gekregen v.w.v. het onderhoud. Ik ben zeer tevreden over het eindresultaat.
Hoi Erik, Dat horen we graag :) Dank je wel nogmaals voor het vertrouwen in onze diensten en deze mooie review. Mvg, Belisol Leiden #liefdevoorhetvak
Alles weer perfect volgens afspraak gelopen montage keurig gedaan superteam Ga zo door
Hoi Marcel, Dank je wel voor deze mooie 10 op 10 :) Daar doen we het voor, tevreden klanten! Mvg, Belisol Leiden #liefdevoorhetvak
Wij wilde alle ramen en de schuifpui vervangen achter wilde we akoestisch. Na een zoektocht op het internet kwamen we bij Belisol via de site ingeschreven voor een afspraak te maken. Wij werden gebeld door een vriendelijke dame. Ik kreeg een bevestigingsmail met een foto van adviseur Michael erbij zodat we gelijk wisten wie er kwam. Michael was zeer vriendelijk, beleefd en gezellig. Michael kan mensen goed inschatten waardoor hij bij ons lekker los was en dat was super. Na uitleg hebben we gekeken wat we wilden. Michael snapte goed wat onze stijl was, waardoor hij goed met ons mee kon denken ook over de kleuren. Gelijk voor alle ramen hors en de achter slaapkamers rolluiken voor de zon. De zelfde dag stond de offerte al in de mail. Wij wilde nog een kleine aanpassing doen en toch ook een nieuwe voordeur, we hadden in Wateringen een afspraak gemaakt met Michael. Hij liet ons eerst zien waar we voor hadden gekozen zoals de kozijnen en de schuifpui. Omdat Michael ons zo goed snapte, wilde hij ons een deur laten zien en dat is hem ook geworden een mooie strakke deur. Er was een wachttijd niet eens zeer lang en we kregen weer netjes een bevestigingsmail met foto dat Rick onze maten kwam inmeten. Ook Rick was vriendelijk en beleeftd en gaf ook nog wat uitleg. Daardoor hebben we gelijk de buiten vensterbanken laten vervangen voor een kleur die er mooi bij past. We kregen weer vooraf een mailtje wanneer de monteurs zouden komen. Marc en Bob 2 leuke en gezellige mannen en zeer beleefd. Die ook oprecht meeleefden op een moeilijke dag voor mij. Dank jullie wel mannen! Ze waren goed op elkaar ingespeeld en harde werkers. Ze hebben top werk geleverd. Overal kwam de waterpas bij tot op de afwerking toe is alles perfect waterpas. Elke dag werd aan het eind alles netjes opgeborgen en geveegd. Wat mij opviel is dat ze tijdens het eten niet op hun telefoon zaten maar gewoon kletsten. Ook Michael kwam nog even kijken hoe mooi het werd en hoe de kleuren waren. Wat een top team.
Hi Saskia, Top beoordeling! Dank je wel voor de mooie feedback en het vertrouwen in onze diensten. Mvg, Belisol Den Haag
Nieuwe voor-en achterdeur geleverd en gemonteerd (aluminium, antraciet met gezandstraald melkglas). Veilig, isolerend, strak en erg mooi. Monteurs waren zeer vakbekwaam. Belisol, jullie hebben er een zeer tevreden klant bij!
Hoi José en Matteo, Geniet van jullie nieuwe Belisol deuren! Dank je wel voor het vertrouwen & deze mooie beoordeling. Mvg, Belisol Den Bosch
Wij zijn erg tevreden met onze nieuwe aluminium schuifpui (RAL9010) van Belisol. En nog meer van de vakkundige plaatsing door Saïd en Mohammed, wat zijn dat ervaren mensen!! Zij denken mee en lossen alles op! En gaven een compliment aan de Belisol man die alles opgemeten heeft: het paste perfect! Het is een erg mooie deur die soepel glijdt, met aan de buitenkant een extra hordeur waar we de komende zomers veel plezier van gaan hebben. De deur is met een kraan over het dak getild en zo is de oude schuifdeur ook weer afgevoerd. Mooi spektakel! Saïd en Mohammed hebben ze geplaatst en chic afgewerkt, zeker aan de binnenkant waar we scheuren in het stucwerk van het plafond hadden. Ze hebben er een lat overeen gezet waardoor alles er weer strak uitziet. Bedankt mannen! We hebben nog geen ervaring met nazorg en garantie maar gezien onze ervaring tot nu gaat dat eveneens top geregeld zijn.
Hi Annemie, Dank je wel voor deze uitstekende beoordeling! Onze toppers werken dan ook met #liefdevoorhetvak. Veel plezier met jullie nieuwe Belisol schuifpui en deur. Mvg, Belisol Eindhoven
Tijdens onze zoektocht naar kunststof kozijnen en voordeur zijn wij o.a terecht gekomen bij de showroom van Belisol in Gouda. Tijdens ons bezoek zijn wij uitstekend geïnformeerd door de verkoper die ons de verschillende types, kwaliteit en mogelijkheden liet zien. We hadden gelijk een positief gevoel. Omdat we wat specifieke vragen hadden hebben we een afspraak gemaakt dat hij thuis langs kwam. We zijn die dag gelijk tot een overeenkomst gekomen. Kwaliteit, prijs en vertrouwen waren voor ons doorslaggevend. Na het onderteken van de offerte werden we goed geïnformeerd over onze kozijnen en levertijd, wel jammer dat de levertijd lang duurt maar dat wisten we van te voren. Binnen een week werden de kozijnen ingemeten door de inmeter die nogmaals goed keek wat de mogelijkheden en onmogelijkheden waren, hoe het opgelost kon worden en goede tips gaf. Na 8 maanden werden de kozijnen geplaatst door twee monteurs. De planning was dat ze drie dagen nodig hadden voor de montage en afwerking maar uiteindelijk werden het vier dagen. De monteurs waren vakkundig, vriendelijk, werkte netjes en overlegde goed. De afwerking hebben ze ook prachtig gedaan. Bij het laatste kozijn en voordeur werd een beschadiging geconstateerd op de deur waar ook verkeerd glas was gemonteerd. Dit is zonder problemen uitstekend verholpen. Een paar maanden na de montage had ik nog wat gegevens nodig voor het aanvragen van de subsidie. Ik ben toen naar de showroom gegaan en werd heel fijn geholpen door de medewerker die mij direct heeft geholpen. We zijn erg tevreden over het verloop en het eindresultaat.
Dag Paul, Dank je wel voor deze uitstekende beoordeling, daar doen we het voor! Geniet van jullie nieuwe Belisol kozijnen en voordeur ;-) Mvg, Belisol Gouda
We zijn erg blij met onze keuze om voor Belisol te kiezen. Erg vriendelijk geholpen in de showroom, prima werklui bij plaatsing. Alles werd iedere dag netjes opgeruimd. We zouden het iedereen aanbevelen.
Hoi Carla, 10 op 10, daar doen we het voor! Dank je wel nogmaals voor het vertrouwen in onze diensten en deze mooie aanbeveling. Mvg, Belisol Leiden
Verrassend 2 maanden eerder geplaatst dan gepland en dus ook 2 maanden eerder plezier van! Nette vaklui die in overleg de montage deden. Mooi antraciet aluminium kozijn en netjes afgewerkt. Jammer dat er geen keuze was in de kleur van de onderdorpel. Is licht grijs en steekt een beetje af tov het kozijn.
Dag Steven, Dank je wel voor deze mooie beoordeling. Mvg, Belisol Haarlem
Een paar maanden geleden een nieuw voordeurdeel en schuifpui laten plaatsen door Belisol. Super tevreden over het plaatsen en de kwaliteit. Voor nu zou ik het liefst 4,5 ster geven want ben super tevreden. Het zou 5 sterren zijn als ze iets sneller op de mail zouden reageren en wat meer met de tijd meegaan wat betreft mogelijkheden die op de markt zijn om een voordeur af te sluiten/openen. Maar als we nog iets gaan verbouwen aan ramen er cetera zou ik hier zeker weer naartoe gaan.
Hoi Jessica, Dank je wel voor de mooie reactie. We nemen je feedback zeker mee en uiteraard ben je in de toekomst zeker opnieuw welkom ;-) Mvg, Belisol Leiden
Het plaatsen van kunststof kozijnen door Belisol was één grote 5-sterrenervaring. Van het bezoek aan de showroom via de offerte tot en met de vakkundige plaatsing door sympathieke monteurs. De kozijnen zijn van topkwaliteit en het geld meer dan waard. Was ik hier maar veel eerder aan begonnen... Okee, de levertijd was lang, maar dat geldt vandaag de dag voor zo ongeveer iedere service of aankoop. En Belisol was daar ook meteen transparant over, dus geen onrealistische beloften. Uiteindelijk was de plaatsing na circa 10 maanden, dus altijd nog sneller dan de 12 maanden waar ik minimaal op gerekend had.
Hi Ronald, Wat leuk om te horen. Dank je wel voor deze uitstekende beoordeling. Mvg, Belisol Leiden
Prettig contact met de verkoper gehad van Belisol Gouda, deze bleef ook goed bereikbaar nadat we onze handtekening hadden gezet en we vragen hadden over verschillende zaken op een later moment. Monteurs van Belisol zijn vriendelijk en professioneel. Ze werkten snel en wisten wat ze moesten doen. Heel blij met het eindresultaat en ziet er goed uit. Kortom, erg tevreden met het proces van A tot Y. Enige minpunt is het feit dat je achteraf opnieuw garantie moet aanvragen voor een extra 10 jaar garantie, welke in mijn beleving gewoon in de offerte stond. Je moet de aankoopofferte als bijlage toevoegen en het is gewoon gedoe achteraf wat hele makkelijk verholpen kan worden door dit duidelijker te benoemen in de offerte dat dit erbij hoort. Belisol heeft immers al mijn gegevens gewoon in het systeem staan.
Hoi Danielle, Dank je wel voor deze mooie beoordeling. Het stukje ivm de verlengde garantie aanvraag wordt inderdaad spoedig aangepast. Mvg, Belisol Gouda
Luikersteenweg 254
B-4500 Hasselt
"Belisol kozijnen en deuren, opgericht in 1977, telt meer dan 80 showrooms en ruim 1.000 medewerkers in België, Nederland en Frankrijk. Belisol is een op-en-top Belgisch familiebedrijf dat inzet op service, kwaliteit en innovatie."