Ik heb gedurende de afgelopen 4 jaar zeer goede ervaringen met Energie Direct. Eerst een 1 jarig contract met aansluitend een 3 jarig contract afgesloten. Zeer goed georganiseerd bedrijf met veel informatie gedurende het verloop van het jaar en adviezen omtrent wijziging v h maandbedrag. Nu komende periode ook weer een concurrerende aanbieding waardoor ik wederom kies voor een 3 jarig contract.
Bedankt voor je mooie en fijne review Leo. Heel fijn om te lezen dat je iedere keer voor ons mag kiezen. Groeten, Juri Webcare Energiedirect
Er is geen touw aan vast te knopen aan de overzichten
Waardeer dat jullie proberen up to date te zijn met de overzichten
Het gemak in het overzicht en de prijs geven de doorslag. Wel mis ik het menselijk contact waar je vragen kan stellen. Heb namelijk nog wel vragen over kosten teruglevering zonnepanelen!
Vergelijken met andere aanbieders is lastig
goed proces en krijg elk jaar 230 Euro korting
Bevalt goed tot nu toe hopenlijk blijft dat zo. wel jammer dat jullie geen telefoon contact hebben wilde dit eigenlijk graag eerst bespreken over de telefoon.
Jaren bij energie direkt geweest. Nu een jaar tussenuit bij Engie tot en met 26 oktober en dan weer terug bij Energie Direkt.
Gewoon tevreden!
weinig ervaring met andere leveranciers, kan dus niet vergelijken.
Geen zorgen Eef! Het gras is niet groener aan de overkant, haha ;).
Zeer goede ervaring, jammer dat men Energie Direct niet telefonisch kan benaderen.
Dankjewel voor jouw review! Gelukkig zijn wij via andere wegen goed bereikbaar dat je het telefonisch contact niet hoeft te missen ;). Groetjes, Danisha
De app is erg goed. De nieuwe aanbieding is prima in vergelijk met anderen, dus gaan we gewoon door. Alleen nu met 3 jaar contract.
Wat een goed nieuws! Wij zijn blij dat wij aankomende 3 jaar nog jouw energieleverancier mogen zijn :).
Informatie tarieven zijn heel tegenstrijdig De vooruitkijker adviseert €56 p.m., het nieuwe termijnbedrag bij het aangaan van een 3-jarig contract is € 189, het was € 178 en we hebben met ingang van 1 juli het tarief naar beneden gebracht naar € 100 terwijl er € 58 werd geadviseerd. Wij vinden dit verschil erg groot. Wij hebben sinds oktober 2023 zonnepanelen, maar zien daar de voordelen nu niet van in.
Ik begrijp heel goed dat je zo door de bomen het bos niet meer ziet. Mijn advies is om een berichtje via Facebook of onze chat te sturen. Mijn collega's zullen je precies uitleggen waar alle bedragen vandaan komen. Groetjes, Danisha
De rapportage welke ik elke maand ontvang geef mij goed inzicht in het gebruik van mijn producten.
Wat fijn om te lezen dat wij er voor zorgen dat je goed op de hoogte bent van jouw verbruik :). Lukt het ook om zo een beetje te besparen? Groetjes, Danisha
vriendelijk personeel en de vele mogelijkheden om dingen zelf te regelen .
Hi Hans, Dankjewel voor jouw review! Ik vind het heel fijn om te lezen dat je onze manier van werken als prettig ervaart. Op naar nog meer jaren! Groetjes, Danisha
snel geregeld
Dankjewel voor jouw review Theo :).
Ik hoefde vrijwel niks te doen
Dankjewel voor je review en altijd fijn dat je er zelf niks voor hoeft te doen. 💚
Op 25-6-2024 via chat met Svetlana afgesproken dat na het verlopen van vorig jaarcontract er een nieuw 3 jarig vast contract afgesloten zou worden met een maandbedrag van euro 125.00. Geen bevestiging gekregen hiervan, wel door haar verteld dat er een wettelijke bedenktijd van 14 dagen was. Graag hierop Uw reactie.
Goedemorgen, Je hebt inderdaad 14 dagen bedenktijd. We kunnen altijd voor de checken of het contract is verlengt. Je mag ons mailen naar [email protected]. Dan checken we het graag voor je. Het kan 24 uur duren, voordat je de bevestiging ontvangt en het kan ook zijn dat de mail in de spam terecht is gekomen. We zien je email graag tegemoet. Groetjes, Wendy.
nvt
Dankjewel voor je mooie review Ton! 💚👌
prima contractaanbod duidelijke mails. Soms wel teveel met dezelfde inhoud. Beetje overbodig Regelneef geeft je goed overzicht van dagelijks, wekelijks, maandelijks en jaarlijks verbruik
De app is inderdaad erg overzichtelijk en erg duidelijk. Dankjewel voor je review en feedback over de mails. Nog een fijne dag gewenst.
alles is heel overzichtelijk
Wauw dankjewel voor je mooie review Rogier! 💚👌
geen ervaring
Dankjewel voor je review! 😊
Het is fijn om een deal gestuurd te krijgen als vaste klant.Het liefst blijf ik ook bij dezelfde energieleverancier.Ik heb veel vergelijk gedaan.Energiedirect is niet de goedkoopste maar zit wel redelijk goed in vergelijk tov andere leveranciers..Als ik via Independer kijk dan staan er aanbiedingen die beter zijn dan de deal die ik als klant krijg van Energie Direct.Echter dat geldt voor NIEUWE klanten. En die krijgen een mooie voordeelbonus.Als vaste klant wil ik dat ook!Ik kies nu voor de deal van 1 jaar omdat ik niet 3 jaar vast wil zitten omdat ik dan kan overstappen als de prijzen toch zakken na een jaar.Want uiteindelijk ben ik toch nog veel meer kwijt dan voor 2021.Het wordt tijd dat we weer die prijzen van toen krijgen,want er is voldoende voorraad.De situatie Rusland/Oekraine of andere situaties worden gebruikt om de prijzen hoog te kunnen houden.Dit geldt voor alle energieleveranciers.Dit wil ik even kwijt.Want omdat je niemand meer persoonlijk kan spreken ,dan maar even zo
Goedemorgen, Begrijpelijk dat je graag de tarieven wilt als voorheen. Dat zou ik ook het liefste willen. Nieuwe klanten krijgen inderdaad een energiekorting. Leveranciers kunnen bestaan door het grote aantal afnemers. Hoe groter het klantbestand, hoe goedkoper we kunnen inkopen, dus ook voor bestaande klanten heeft het een doorwerking. Het aantrekken van nieuwe klanten is ook belangrijk. Je kunt altijd per email of via de chat contact opnemen om te kijken wat er voor je klaar staat. Dankjewel voor je review. Groetjes, Wendy.
Door dat er geen direct contact mogelijk is per telefoon om een aantal vragen beantwoord te krijgen nav een nieuw contract
Hallo, Als online energieleverancier zijn we inderdaad niet telefonisch bereikbaar. Echter kunnen we je vragen prima beantwoorden via de chat. Kijk voor de contactmogelijkheden op https://www.energiedirect.nl/klantenservice. Groetjes, Webcare energiedirect.nl
voordelig
Bedankt voor je review!
Willemsplein 4
5211AK 's-hertogenbosch
Energiedirect.nl hoort graag je mening. Het beoordelingssysteem van Klantenvertellen.nl is 100% onafhankelijk. Hieronder staan de spelregels op een rijtje. - Je beoordeling wordt zichtbaar op Klantenvertellen.nl en op energiedirect.nl/ervaringen. - Bij je beoordeling staat alleen je voornaam en woonplaats. - Je achternaam en e-mailadres zijn niet zichtbaar. - Energiedirect.nl kan zelf geen beoordelingen aanpassen of verwijderen. - De medewerkers van energiedirect.nl mogen geen beoordelingen plaatsen.
Klantenvertellen.nl kan beoordelingen verwijderen, als: De beoordelingen niet over energiedirect.nl gaan. Het taalgebruik aanstootgevend is. De beoordelingen persoonlijke informatie bevatten zoals naam, e-mail adres of telefoonnummer.