All good

Keep it going, good service

• Poleciłbyś nas? Tak

Klantvriendelijk.

Nette en snelle afhandeling.

Het digitaal ondertekenen zorgde voor problemen maar verder een dikke 10

Brak

Brak

Laagdrempelig en snel

Laagdrempelig, online en snel geregeld

Geweldig !

Al mijn leningen bij Freo , maakte mijn leven gemakkelijk en de service was geweldig , ik loop al bij mensen te vetellen dat lenen bij Freo , beter is dan elders Aan U ,ga zo door. vriendelijke groet Stegmeijer .J.H

enorm lange verwerkingstijd ik zit hierdoor in onzekerheid

ik baal enorm van de lange verwerkingstijd zit nu al op de 8 werkdagen en ik wil het graag afronden aangezien m'n brommobiel al 2 weken klaarstaat om opgehaald te worden.

Uitstekend verlopen

Het gegevens opvragen met de telefoon app (belastingdienst) ging wat moeizaam, maar het hele proces is verder onwijs soepel verlopen. Extra afbetalingen nog geen ervaring mee. Qua aanvraagprocedure en verloop tot nu zeker aan te raden.

Top service, beleefde medewerkers

Alles goed, makkelijk en snel geregeld.

Fantastis

Gooooood

Voldoet aan de verwachtingen

Na het online inschieten van de aanvraag (wat eenvoudig was) word je gebeld met wat vragen; daarna krijg je de gelegenheid om de benodigde documenten in te dienen. Inloggen daarvoor was niet onnodig gecompliceerd. De app kreeg ik niet werkend, maar gelukkig kan je gewoon documenten ook via de PC uploaden. Daarna zou binnen 2 weken een beoordeling komen. Na ruim een week kwamen er nog wat aanvullende vragen (weer telefonisch) en moesten er nog wat aanvullende documenten ingediend worden. Toen ik in plaats daarvan andere documenten uploadde die naar mijn mening hetzelfde aantoonden, kreeg ik de dag erop een bevestiging dat de lening was goedgekeurd, en toen ik op mijn bankrekening keek zag ik dat het bedrag al direct was bijgeschreven. Dat vond ik gelijk het enige (maar best zwaarwegende) nadeel; je hebt in het geheel geen keuze in het bepalen wanneer je het bedrag van de lening op je bankrekening krijgt.

Snelle antwoord

Ik wordt echt heel snel geholpen. Ook op fijne manieren. Vriendelijke personen aan de lijnen gehad. Duidelijke antwoorden gekregen. Bedankt !

Ben zeer goed geholpen

Ik ben zeer goed geholpen door de medewerkers van Freo. Goed en deskundig advies gehad.

Ben zeer goed geholpen

Klantvriendelijkheid centraal

Iedereen bij Freo is doordrongen van het gegeven dat het klantbelang voorop staat! Klasse!

Kwalitatief Uitermate Teleurstellend

Bij Freo heeft men de weg van verval ingezet door niet meer adequaat te reageren op een aanvraag voor een nieuwe lening. Wij zijn al jaren een trouwe en loyale klant geweest, maar daar heeft Freo geen boodschap aan! Door hen gedwongen elders een aanvraag te doen waarbij de rente ook nog eens lager blijkt te zijn tegen zelfde voorwaarden met bijv. mogelijkheid tot boetevrije aflossing Kortom ons advies, loop de deur van Freo hard voorbij!!!

Kwalitatief Uitermate Teleurstellend

Super slechte “service” - geen opvolging

Freo is op de weg om zich zelf de das om te doen! Jarenlang een zeer trouwe en loyale klant geweest maar dat telt niet voor Freo als je dan weer een lening aanvraagt en vervolgens een vriendelijk verzoek doet om toch zsm opvolging te geven Daarom de boel na bijna 2 weken afgeblazen. Er zijn andere en beter werkende organisaties te vinden

Fellenoord 17

5612 AA Eindhoven

088-321 00 03

Over Freo

Freo is specialist in online lenen. Bij ons leent u tegen scherpe tarieven. Dit gebeurt op een eerlijke, zorgvuldige en verantwoorde manier. Met onze persoonlijke service en duidelijke voorwaarden weet u precies waar u aan toe bent.