Fijn geregeld

Het is goed geregeld al duurt het wel lang maar ik geef de vakantie tijd maar de schul

goed services en aandacht voor klanten

goedkeuringtijd is iets langer dan verwacht. een aandachtspunt.

I still waiting but I hope for best

Cool thanks

• Would you recommend us? Yes

Super makelijk en snel

Het aanvraagformulier is duidelijk Eerlijkheid over verwerking aanvraagformulier In dagen

Perfect en snel geregeld

de aanvraag is keurig beoordeeld. snelle reacties ontvangen en ook het aanvragen was duidelijk

Duidelijke communicatie!

Mijn ervaring met Freo is heel positief. Duidelijke communicatie en ondanks de drukte een goede en fijne service.

Makkelijk aanvragen, erg duidelijk, lange wachttijd

De aanvraag is makkelijk te doen, ook het aanleveren van gegevens gaat met de digid code bij de hand erg makkelijk. De beoordelingstijd is erg lang maar wel duidelijk vooraf gecommuniceerd.

Efficient en snel

Het hele proces om een lenin af te sluiten verloopt online, super efficient en snel.

Prima geholpen

Alles duidelijk en goed aangegeven . Bij telefonisch contact ook prima geholpen

Heel goed getegeld

Elke stap goed en duidelijk getegeld. Medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam.

Meer dan prima.

Was netjes afgerond binnen de gestelde termijn.

Duidelijk, behulpzaam

Na enige redenen om meerdere malen uitstel te vragen voor het voltooingsprocesging Freo daar zonder moeite in mee. Instructies waren duidelijk en telefonische ondersteuning behulpzaam.

Ze denken echt mee met je.

Na een moeilijke start met het aan leveren van de documenten en ontzettend goede hulp van de helpdesk is alles voor elkaar gekomen , wat een team zit er achter en doen hun uiterste best om je te helpen.

Prima geregeld

De aanvraag ging soepel en simpel. De goedkeuring duurde wat langer dan de vorige keer. Al met al prima geregeld.

Trage en incompetente beoordelings afdeling

Mijn ervaring is niet positief met name de beoordeling afdeling die niet weten om te gaan met gecertificeerd niet Nederlands inkomen. En daardoor onnodig veel tijd en inspanning vragen van de frontoffice en de klant.

Nam veel tijd

Na 4 keer verschillende stukken opsturen terwijl ze al waren aangeleverd eindelijk goedkeur. Heeft al met al 6 weken in beslag genomen. Als je snel wat extra geld nodig hebt dan duurt dit erg lang. Begrijp dat er gecontroleerd moet worden maar kan neem ik aan wel sneller. Als je zelf iets te laat reageerd gelijk de mededeling dat de aanvraag wordt gecanceld. Ook niet leuk. Al met al vind ik dat het beter kan en zou moeten.

Prima geregeld alleen half puntje aftrek ivm lange afhaaltermijn.

Zie hiervoor.

Duurde lang

De aanvraag duurde erg lang en er kwamen telkens dingen bik die ik moest aanleveren. Een telefonist zei dat ren bepaald document voldoende was, maar dat was dus niet zo.

Top weten dat de klant klant is

Top verwerkt Wat wel erg was dat de aanvraag ruim tijd kosten . Maar dat zal door drukte komen denk ik

Vriendelijk en behulpzaam

Een lening aanvragen ging opzich wel makkelijk alleen had wel steeds problemen met het inloggen en oplouden van bestanden. Ik werd er goed doorheen geholpen. Professionele en behulpzame medewerkers. Top!!

Fijn en zeer vriendelijke mensen.

Ben zeer goed geholpen en alles is goed geregeld en krijg ook voldoende info over de stand van zaken.

Proces van geduld.

Het aanleveren van de papieren ging vlot. Vervolgens duurde het (te) lang voordat de aanvraag definitief behandeld was.

Goed service

Ben netjes geholpen door de telefoniste's

Duurde erg lang

De aanvraag liep voorspoedig en kon snel een offerte tegemoet zien. De afwikkeling liet echter wel erg lang op zich wachten i.v.m. grote drukte. Tot twee keer toe werd de deadline verschoven maar is uiteindelijk wel goed geregeld. Even snel een lening afsluiten is er op dit moment niet bij.

Top….

xxxx

Fellenoord 17

5612 AA Eindhoven

088-321 00 03

Over Freo

Freo is specialist in online lenen. Bij ons leent u tegen scherpe tarieven. Dit gebeurt op een eerlijke, zorgvuldige en verantwoorde manier. Met onze persoonlijke service en duidelijke voorwaarden weet u precies waar u aan toe bent.