Professionals!

Stukadoors leverden strak werk af, maakten lange dagen om het werk op tijd af te krijgen. Glasvliesbehangers hebben mooie muren afgeleverd, inclusief kleur gesausd. Waren zeer kritisch op hun eigen werk en wilden perse goed werk afleveren.

Geweldig!

Kan alleen maar zeggen top! Lovende woorden! Er is hard gewerkt, erg netjes, zeer beleefd en vooral zeer goed werk afgeleverd. Ik zal jullie zeker aanbevelen bij anderen.

Erg tevreden

Het stucwerk is heel erg netjes gedaan en we zijn er heel erg blij mee.

Zeer tevreden, aanrader

We hebben de plafonds, muren en vloeren laten afwerken door uwnieuwbouwwoning. Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat. De communicatie verliep erg soepel, indien wij vragen hadden werden wij altijd netjes en snel te word gestaan zowel per mail als telefoon. Kortom, wij zouden uwnieuwbouwwoning zeker aanraden.

Goede service en een mooie vloer

We hebben prettig contact gehad en er is een ruime keuze aan vloeren. De vloer is netjes door de vakmannen gelegd. Zeker een aanrader!

Prima werk geleverd!

Voor de derde keer komt dit bedrijf bij ons. Dit keer de woonkamer en (bij)keuken. Alles is prima verlopen, er is mooi werk geleverd tegen een schappelijke prijs. Volgend jaar zien we de mannen graag weer terug voor het volgende project.

kwaliteit

Uwnieuwbouwwoning.nl heeft in mijn appartement glasvliesbehang geplakt. Ik ben erg tevreden over de snelle service en afhandeling. Daarbij is er vakwerk geleverd: Goede prijs-kwaliteitverhouding. Dank!

Vakmannen!

Wij zijn heel enthousiast en kunnen een ieder ander dit bedrijf aanraden voor het verzorgen van een nieuwe vloer. Nette en overzichtelijke showroom, prima uitleg, goede koffie en de tijdens het traject werden we op hoogte gehouden over de vorderingen. Tot slot, een dikke pluim voor Jaap! Chris & Sharleena

Super strak, super snel en hele aardige jongens.

Knap werk!

Binnen 2,5 dag waren de 3 mannen klaar, volgens afspraak opgeleverd en razendsnel. Wat opvalt is dat dat netjes alle spullen opruimen, geen rommel achterlaten en hetgene wat over is laten staan (+ restmateriaal wat je daarna even naar de mileustraat brengt). Muren zijn echt heel mooi geworden! Jammer dat we in het huis gaan wonen, want zo mooi als nu worden ze nooit meer..! ;-)

Goede communicatie en top werk geleverd

Wij hadden voor onze nieuwbouwwoning op korte termijn een behanger nodig. Na een korte zoektocht op het internet kwamen wij bij Uwnieuwbouwwoning.nl terecht. We hebben telefonisch contact gehad en dit voelde gelijk erg goed. Vanaf het begin werd er zeer goed (en op vriendelijke wijze) gecommuniceerd. Regelmatig is er e-mail- en telefonisch contact geweest, als klant vonden wij dit erg prettig. Het geeft je als klant veel vertrouwen. Het resultaat is prachtig. De behangers zelf waren erg vakkundig en vriendelijk. Wij kunnen Uwnieuwbouwwoning.nl iedereen van harte aanbevelen!

Uitstekende service en kwaliteit

Vooraf goed geholpen om mijn wensen en eisen te vertalen in een offerte met een mooie prijs. Het uitvoerend werk was ook uitstekend gedaan. Glasvezel behang en het sauzen ervan zagen er zeer strak uit. Snelle uitvoering met hoog kwaliteit door 3 ervaren en vriendelijke heren.

Topwerk

Dit bedrijf hebben we voor de tweede keer gevraagd. De eerste keer mooi strak gestucte wanden in de slaapkamers en deze keer het plafond in de woonkamer, keuken en bijkeuken. Ziet er allemaal prima uit. Het mannen zijn op tijd, doen wat afgesproken is. De volgende keer staat bij ons al in de planning...

Snel een duidelijke afspraak gemaakt en keurig werk geleverd

De afspraak met Uwstukadoors.nl was snel gemaakt aan de hand van de digitale offerte en binnen drie weken kon het werk gedaan worden. Dat werd netjes uitgevoerd door twee keihard werkende stukadoors, en hoewel het op het moment van schrijven nog aan het opdrogen is, ziet het er superstrak uit. Ik ben zeer tevreden.

Vakwerk

Onze wanden en vloer laten afwerken , wij zijn dik tevreden.

Super resultaat

Goede ervaring, erg tevreden!

Vakwerk!

Mijn huis aan laten pakken door uwnieuwbouwwoning en zeker geen spijt van. Een prettige persoonlijke benadering en een goed advies. Aangezien wij met enige tijdsdruk zaten, moest het binnen een korte periode gebeuren en dit was geen probleem. Die tijdsdruk was geen probleem en alles werd op tijd geregeld. De mannen zijn een aantal dagen druk bezig geweest en het resultaat is super! Alles werd tot in de puntjes nagekeken en afgewerkt met een eindresultaat waarop we hadden gehoopt! Wij raden uwnieuwbouwwoning zeker aan!

Naar tevredenheid

Tot en met de sleuteloverdracht liep alles gesmeerd. Toen M. zelf de planning ging aanpassen en ik tot mijn verbazing eind 3e dag zag dat er nog niets gedaan was, schoot dat bij mij verkeerd. Op z'n minst even overleg plegen over een wijziging van de planning.

Konden snel aan de slag, goed overleg vooraf en superstrak werk

Dit is de 2e keer dat we een ruimte in ons huis hebben laten stucen door dit bedrijf en wederom superstrak werk afgeleverd. Planning was helder en van tevoren goed besproken, alles is netjes afgewerkt en opgeruimd. Zeker een aanrader, als er ooit weer een ruimte in ons huis gestuct moet worden laten we het zeker weer door hun doen.

Professioneel denk mee en snel

Wij hadden snel een pvc vloer nodig. Maar dit was geen enkel probleem. We konden binnen 2 dagen terecht om de zaken te regelen. Ze dachten met ons mee qua termijn. Wij waren gebonden aan een bepaalde termijn dat de vloer gelegd moest zijn. Dit was geen enkel probleem. Hele aardige En kundige medewerkers zowel de verkoper als de legger. De vloer ligt er superstrak in. De communicatie verliep ook prima. Mij ieder moment was er of per telefoon of schriftelijk even contact. Prijstechnisch ongeveer gelijk met andere bedrijven. Zeer tevreden.

Mooi werk geleverd!

Prettig bedrijf

Zeer tevreden met het eindresultaat en wat zijn wij blij dat we voor dit bedrijf hebben gekozen. ( het werk van een ander bedrijf gezien bij de buren )

Aanrader

Vanaf het begin per mail contact gehad met Mitchell. Daarna in de showroom geweest om te kijken en de opdracht te bespreken. Mitchell had alle tijd en gaf volledige en juist informatie. Tussendoor per mail contact gehad wat super vlot en soepel verliep! Dag voor aanvang van de opdracht gebeld door de projectleider om de laatste dingen door te nemen. Ook toen was geen vraag te veel. Alle lof voor Kaj en Tim! Werken hard en hebben goed werk geleverd. Alles ziet er perfect uit en zit er strak op. Ook toen de laatste verf aangebracht was, hadden ze nog alle tijd voor wat uitleg en een praatje. Diezelfde nog dag belde de projectleider op om te vragen hoe het gegaan is, of ik tevreden ben, enz. Dit bedrijf houdt continu vinger aan de pols en zijn echt betrokken. Nogmaals dank voor alles!

goede service

Altijd vlot antwoord bij vragen en meedenken over de kleuren. Mitchell is razendsnel in zijn antwoorden! De schilders hebben vlot werk geleverd en waren erg aardig. Ook lieten ze steeds zien wat ze gedaan hadden en of dat naar tevredenheid was. Erg harde werkers, maar hebben keurig werk geleverd. Gerrit en Maria

goed en netjes gewerkt

Goed en netjes gewerkt

Teugseweg 18

7418 AM Deventer

Over Uwnieuwbouwwoning.nl Deventer | Afbouwbedrijf voor nieuwbouwwoningen

Uwnieuwbouwwoning.nl is gespecialiseerd in de complete afwerking van uw (nieuwbouw)woning. Door onze verschillende diensten en een vast team van adviseurs hoeft u zich geen zorgen te maken over de planning, communicatie en uitvoering van de afbouw van uw woning. Bekijk hier onze reviews of laat eenvoudig een review achter. We staan altijd open voor feedback om onze dienstverlening te verbeteren.