De facturen komen per mail binnen, dat is goed.
Al meer dan 10 jaar klant bij jullie. Geen verbeter punten en bij vragen word je meteen geholpen.
Heel prettig aardige mensen ze helpen je heel goed
Heel prettig aardige mensen ze helpen je heel goed
Goed, netjes.
Goed, netjes.
Ga de goede samenwerking zeker continueren.
ervaren en vriendelijk personeel mensen weten waar ze over praten. zowel voor bedrijf als particulier
Ik had net de autoverzekering voor het komende termijn betaald toen de auto niet meer in goede staat was om door de apk keuring te komen. Ik heb toen een occassion gekocht en het is keurig geregeld dat dit bedrag met de verzekering van de nieuwe auto werd verrekent. En deze op tijd verzekerd was.
Mijn Harley is bij Havelaar en van Stolk goed verzekerd en ze denken ook mee of de verzekering nog up to date is. Zij hebben al heel lang hiervoor veel kennis in huis en je krijgt dan ook snel een goed advies
betrokkene was toegerust en speelde direct op mijn verzoek in. deze leidde dan ook tot een nieuwe verzekeringsaanvraag.