Zeepgebruik is niet afgenomen

Algemene indruk. Valt wat tegen. Wel wat zachtere handen. Zeepgebruik is niet afgenomen. Direct na montage door Amysoft keukenkraan defect. Deze kon niet goed meer dicht, bleef druppen. Oorzaak waarschijnlijk een braampje koper of plastic. Ook de badkamerkraan raakte deels verstopt. Er zaten plastic deeltje voor het filtertje. Amysoft wijst alle verantwoordelijkheid af. Jammer. Amysoft is een goedkopere oplossing.

Super ontkalkingssysteem

Ik ben heel blij met Amysoft. Ik hoef niet meer te schrobben in het douchecabine. Ik zou Amysoft aan iedereen aanbevelen.

Prima investering!

De huid is veel zachter! De koffie smaakt beter! Veel minder zeep, afwasmiddel en wasmiddel nodig! Geen kalkaanslag meer in bad, douche en wasbak!

Geweldig en veel minder poetsen

Fijn geen kalk meer,badkamer blijft gewoon netjes.alles smaakt lekkerder ( koffie thee eten en water) Was voelt anders kort om zeer tevreden

Amysoft is een no nonsense verhaal.

Een duidelijke offerte. Er wordt gedacht in mogelijkheden en in oplossingen. Afspraken worden nagekomen. Het apparaat is muisstil en doet zijn werk. Resultaat : minder schoonmaakmiddelen, zeep en tijd nodig om alles schoon te maken en het water is veel lekkerder

Alles klopt

Juiste informatie gekregen. Juiste prijs Mooi uiterlijk Goed geïnstalleerd Voelt goed. Bedankt Amisoft

Wij vinden het water lekkerder. Na het douchen voelt het haar zachter aan. Bij het apparatuur hoop ik dat z het kalk er uit gaat.

Vriendelijk, duidelijk en afspraak is afspraak.

De kennis en kunde is duidelijk aanwezig.

Geweldig product, prima service.

Installatie van de ontharder is exact volgens afspraak uitgevoerd. Enthousiaste monteur die alles prima heeft uitgelegd. Ontharder werkt als beloofd. Kortom meer dan tevreden klanten.

slechte service

Na problemen met mijn CV-ketel, kreeg ik te horen dat door de plaatsing van de waterontharder de NEFIT-CV-ketel-garantiebepalingen waren vervalleen, ondanks het uitdrukkelijke advies van Amysoft dat het plaatsen een behoud van alle apparatuur is. Na de garantiebepalingen van NEFIT er op nagezocht te hebben wordt uitdrukkelijk vermeld, dat bij plaatsing van een waterontharder de garantie is vervallen. Op 10 mei 2019 Amysoft hiervan op de hoogte gesteld. Nagenoeg maandelijks Amysoft verzocht om opheldering. Nu, half jaar later, nog steeds NIETS van Amysoft gehoord. Ook 100% Kalkvrij wordt, gezien de praktijk, met een korreltje zout genomen.

Komen afspraken na

Vanaf het eerste gesprek tot de installatie erg duidelijk en correct gehandeld. Wij zijn met name erg te spreken over de monteur. Erg kundig en netjes heeft hij de ontharder geplaatst.

Nog niet optimaal tevreden

Op zich wel tevreden, maar de kalkring in de badkamer w.c. is nog steeds aanwezig. Bovendien vind ik de handdoeken na het wassen ook niet optimaal zacht

Water zonder kalk

Vooral het douchen is nu veel fijner met dit water.

Hadden het veel eerder moeten doen.

Pas een paar weken in gebruik maar willen hem nu al niet meer kwijt. Minder schoonmaak werk ,minder gebruik van zeep,huid voelt veteraan.

Snel contact en geplaatst

Zowel de voorlichting als plaatsing verliep deskundig en snel.

Super service en zeer vriendelijk

Heb sinds 1 november een waterontharder. Ben er zeer tevreden over. In begin fase wat opstart problemen gehad. De waterdruk was heel laag. De behulpzaamheid en service van Amysoft is echt heel goed. Monteurs zijn zeer professioneel te werk gegaan en niet weggegaan totdat het probleem was opgelost. Dikke prima. Fam.Custers Roderwolde

Super!

Lekker drinkwater Zachte huid en haren Geen kalksporen in badkamer en keuken Minder gebruik van zeep in vaat en wasmachine.

hadden we eerder moeten doen

Na wat heen en weer geschrijf, heeft een vertegenwoordiger zich ter plekke van onze situatie op de hoogte gesteld. De ruimte in onze meterkast was (te) beperkt, maar de door mij voorgestelde verlegging van de leidingen was een optie. Waterontharder besteld en een monteur kwam e.e.a. monteren. Dat heeft hij ook zeer netjes uitgevoerd. De afwezigheid van kalk in ons leidingwater is sindsdien goed merkbaar. De badkamer wordt zienderogen meer kalkvrij, douchen is ook een genot. Zoutverbruik is gering.

Duidelijke voorlichting, klant staat centraal, kundige installateur

We zijn zorgvuldig geinformeerd over mogelijkheden en voor- en nadelen van filters. De installateur was prettig inde omgang en had verstand van zijn vak.

Goede afhandeling en plaatsing

De waterontharder is vlot en goed geplaatst, het resultaat mag er ook zijn, alleen jammer dat de familie Stevens die ons in contact met jullie heeft gebracht nog niet de beloofde vvv bon heeft gekregen.

Goede presentatie in Leek

Het apparaat doet wat ie moet doen. Een enkele kanttekening: De software wordt door Amysoft niet ondersteund, daarvoor moet je contact zoeken met Ecowaters. Bij de installatie waren de meetgegevens ingesteld op gallons en niet op liters.

Lekker zacht water!

Prima werkend systeem, keurige installatie en goede service

Zeer goede waterontharder

Komen hun afspraken na. Snelle nette installatie.

alles naar volle tevredenheid verlopen

alles naar volle tevredenheid verlopen; informatie, offerte, plaatsing.

De Hoogte 5

9351 VN Leek