Geweldig!

Had al veel goede verhalen gehoord, maar zelf nog niet ervaren. Afgelopen zomer woonden wij bij iemand met een amysoft en konden wij het zelf ervaren. Huid werd beter. Shampoo schuimt meer. En voor mij het aller belangrijkst! Geen kalk op de douche, wastafel, toilet etc. In ons nwe huis dus gelijk een laten plaatsen. Heerlijk raad het iedereen aan.

Uitstekend bedrijf komen hun afspraken na, en leveren een goed product.

Positieve ervaring, komen hun afspraken na, en leveren een goed product.

Heerlijk , veel minder zeep nodig.

Zachtere handen na het handen wassen. Veel minder zeep in de wasmachine. Naar mijn idee wordt de waterkoker al schoner. Geen kalkaanslag meer.

Voelt minder fijn dan verwacht

Nu reeds 1,5 maand de waterontharder in gebruik. Minder aanslag op de kranen ed maar het water voelt slijmerig en vettig aan. Hierdoor blijf je langer je handen wassen en douchen omdat je steeds het gevoel hebt niet schoon te zijn. Alsof er nog een slijmerig laagje op je huid zit wat je eraf wilt wassen/spoelen/wrijven nog.

Prima uitleg door de vertegenwoordiger Nette offerte Goede afspraken Nette vakmannen voor het plaatsen Wij merken duidelijk verschil Zeer te vreden

wij zijn tevreden

verkoopgesprek nakomen van afspraken montage

De gebruikvriendelijkste waterontharder voor een nette prijs

Ik ben echt heel erg blij met onze Amysoft waterontharder. Hij is zuinig met zout. Ik heb nu ongeveer 50 kilo zout verbruikt om 110 kuub water te ontharden. Het grootste voordeel is tijdwinst en meer genot van het water. Wat ze vertellen over besparing op wasmiddel is bij mij in de praktijk uitgelopen op stinkend wasgoed. En ook met de vaatwasser kan ik niet toe met minder vaatwasmiddel. Ik gebruik nu poeder en glansspoel, het zout voor het ontkalken heb je niet meer nodig en dat zorgt er voor dat je glaswerk mooi blijft. Zout maakt je glas onherstelbaar dof. Wat verteld wordt over dat bestaande kalkaanslag wordt weggespoeld door het zachte water duurt veel langer dan beloofd. 6 week werd mij verteld. Wij hebben de ontharder nu meer dan 6 maanden en het is wel iets verminderd maar nog niet lang niet weg. Ik wel niet meer zonder deze ontharder. Het schoonhouden van de badkamer, toilet en keuken kost nu een fractie van de tijd die ik eerder kwijt was. Vooral het toilet was altijd een gedoe om die kalk vrij te houden, nu een fluitje van een cent en ik heb nu aan bleek alleen genoeg. Eventuele aanslag op je douchdeuren van andere mineralen die nog wel in het water zitten haal je eenvoudig weg met scheerschuim. Daarnaast smaakt het water lekkerder en smaakt je laatste slok thee net zo als de eerste. Voordat we de waterontharder hadden kreeg je met de laatste slok ther altijd wat kalkgruis in je mond. Het was de investering meer dan waard en de kosten van het zout per jaar zijn te verwaarlozen. Als ik ruim ga zitten kost het 50 euro aan zout om 140 kuub te ontharden. Maar dat hangt wel af van hoe hard je water is. Ik woon in Bedum op de site van je waterbedrijf kun je achterhalen hoe hard je water in jou woonplaats is.

Heerlijk dat zachte water

Hebben nu een paar weken zacht water en het bevalt erg goed. Merk dat mijn huid gladder en zachter is. Als ik eieren heb gekookt is er geen aanslag meer in het pannetje. De installatie is ook heel netjes in de kast naast de meterkast geïnstalleerd. We zijn echt zeer tevreden, boven verwachtingen.

Bij het douchen heerlijk.

Bij het douchen geen kalk meer op de kranen en ramen

Perfect!

Prima ontharder! En duidelijke uitleg door monteur! Kortom wij zijn zeer tevreden!!!

Goede service!!!

Goede service en meedenken hoe de waterontharder voor de klant het best geplaatst kan worden!

Perfect apparaat

Dit is onze tweede ontharder die wij aanschaffen prima werking. dochter ook en daarna haar buurvrouw .

Dik tevreden, maar de smaak van het water is er niet lekkerder op geworden

De installatie van de waterontharder is geheel conform de afspraken met Amysoft uitgevoerd. Ik ben heel prettig geinformeerd in de showroom in Leek, en ook de monteur die de installatie verzorgde was heel vakkundig en nauwkeurig.

Lekker zacht water

Door de waterontharder heb ik geen eczeem plekken meer op mijn handen en lijf. Een hele verbetering! Met douchen en handen wassen voel je ook echt dat het zacht aanvoelt. Ook mijn glasservies is nog nooit zo schoon en helder geweest. Met wassen van kleding merk ik geen verschil. Het water smaakte in het begin erg chemisch, maar na 2 weken was dat over. Wel heel erg jammer dat ze een cadeaubon voor mijn vriendin (die mij Amysoft had aanbevolen) hadden beloofd, maar die belofte niet zijn nagekomen. Beloof het dan ook niet!

De amysoft ontharder is een heel prettig apparaat

heerlijk zacht water, een apparaat dat we iedereen die water belangrijk vindt, aanbevelen!

Het werkt prima, geen kalk meer in het water, minder zeep nodig!

Prima wat betreft installatie. En het systeem werkt helemaal goed. Geen kalk(aanslag) meer, minder zeep nodig. Heel tevreden

Perfecte waterontharde goede uitleg

Via zwager bij Amysoft terecht gekomen. En een afspraak gemaakt voor meer uitleg. Zeer goede uitleg gekregen en een kleine demonstratie. De monteur heeft alles goed en netjes gemonteerd en uitgelegd hoe het werkt. De waterontharde doet het erg goed en kalk verdwijnt van zelf ( op een paar kleine hardnekkige plekjes na) Wij zijn erg blij en tevreden met de waterontharde!!!

Goede voorlichting, prettige man.

Heel tevreden met het apparaat. De monteur was geweldig!! Heeft klasse werk afgeleverd. Dus ook een 10 voor de monteur.

Een heel mooi bedrijf met goed personeel.

We werden in het bedrijf in Leek goed en prettig geholpen en van goede en heldere informatie voorzien. Ook de installatie van het toestel verliep naar behoren.

Goed snel en vakkundig geïnstalleerd en verder geen omkijken naar

Heldere uitleg in het aanvraag stadium. Goed snel en vakkundig geïnstalleerd. Mooi uiterlijk. Verder eenvoudig in gebruik. Alleen de prijs is aan de hoge kant.

Keurig en deskundig bedrijf

Goed geïnformeerd over het ontkalken en zeer tevreden met het resultaat

Wij zijn er heel content mee, scheelt enorm kalkaanslag!

Het water is heerlijk zacht ook de wastafels voelen zacht aan, scheelt enorm veel zeep. Even wennen als je hebt gedoucht dat het net is alsof er nog zeep op je lichaam zit. Maar dat eent wel. Hrt is ook prima te drinken. Een echte aanrader!!

Perfekt

Wij zijn zeer tevreden over alles Uitleg Installatie Waar voor je geld

Heerlijk zacht water en mijn douche, spoelbak aanrecht, wc kalk vrij. Veel minder reinigingsmiddelen enz nodig een echte aanrader dit.

Wat een verademing! Had ik veel eerder moeten doen!

De was zachter, witter en minder waspoeder nodig. Thee is veel lekkerder Huid is zacht zonder bodymilk. Puur door het water Geen kalk meer in keuken en badkamer Mijn haar is veel beter, zachter en gezonder Mijn waterkoker en koffieapparaat is helder, geen kalk meer. Ik raad het iedereen aan!

De Hoogte 5

9351 VN Leek