snel geregeld
Ik ben prima tevreden, aardig en correct personeel.
Tot nu toe prima
Gewoon goed
wij zijn zeer tevreden over de waterontharder ook de service zijn wij ook tevreden de buren waren ook geïnteresseerd in de waterontharder die wij bij jullie hebben gekocht . dat ook zij hebben besloten om een waterontharder bij jullie hebben besteld De familie van Es Meerlaan 8 Bellingwolde.Wij hebben de waterontharder zelf monteerd omdat onze vrienden al een waterontharder hadden die ook bij jullie vandaan komt groet Wubbo Brouwer.
Alleen ervaring met verkoop in de showroom en montage. Het apparaat draait vanaf 8 maart.
Tot nu toe prima
Prima installatie na een goed overleg over de plaatsing. ontkalking werkt fantastisch en na een grondige schoonmaakbeurt blijft alles nu prachtig
na aanmelding binnen 3 dagen een vertegenwoordiger thuis met een duidelijk verhaal en prijsafspraak. 4 dagen later installatie van het apparaat door een vriendelijke en deskundige monteur. 80 kg zout achtergelaten met een duidelijke instructie. Kalkvrij water bevalt ons uitstekend. Echt een aanrader.
Er is niets beters, dan GOED !
Erg goede en zorgvuldige installatie. Competente monteur, echt maatwerk.
Wij zijn zeer tevreden afspraken worden nagekomen en geen prijsverhoging achteraf zoals afgesproken.
We hebben verschillende bedrijven en offertes vergeleken. Uiteindelijk uitgekomen bij Amysoft. Daar kregen we een perfect, gedegen en kundig advies. De prijs was all in en hierdoor helder. De installatie kon snel plaatsvinden binnen 2 weken. De montage verliep vakkundig en op onze voorkeurplaats in de bijkeuken. Nu 3 weken verder zijn we zeer tevreden over het resultaat. Geen douche meer afdrogen, zachtere huid, minder wasmiddel en geen machines meer ontkalken. Heerlijk!
Op zich goede ervaring qua verkoop. Echter, bij aanbrengen van een nieuwe klant zou ik een VVV-bon krijgen. Inmiddels heb ik de adviseur hier tweemaal op geattendeerd, maar tot op heden nog niets ontvangen. Jammer!
Goedemiddag, over de bon is volgens mij contact geweest en is opgelost.
de service van het aanleggen van leidingen en plaatsen van de waterontharder daar zijn we dik over te vrede de monteur heeft goed werk verricht verdere service hebben we nog niet gehad omdat we de waterontharder nog niet zo lang hebben
Prima, heldere afspraken. Geen verassingen achter af
Top! Kan niet beter!
Prima service. Komt afspraken na.Resultaat is kalkvrij, zacht water. Plezierig.
Zeer goed.
Verkoper is bij ons thuis geweest en heeft goede voorlichting en een plaatsingadvies gegeven. Dit was ook aanleiding voor ons om binnen enkele dagen tot koop over te gaan en is de waterontharder 2 week later geplaatst. Over de plaatsing niets dan lof: het apparaat is bij ons in de bijkeuken geīnstalleerd, waarbij 2 gaten in een betonvloer van 30cm, voorzien van plavuizen en vloerwarming, moesten worden geboord. Dit is allemaal perfect uitgevoerd en rommel weer opgeruimd. Amysoft mag als werkgever trots zijn op haar personeel.
Een voortreffelijke service met resultaat heerlijk lekker en zacht water. Hadden we het maar jaren eerder gedaan.