Telefonisch wordt je al meteen vriendelijk te woord gestaan en goed geholpen. De verhuizing verliep vlot en georganiseerd. Vriendelijk en behulpzaam personeel.
Hartelijke dank, mevrouw Ariaens, voor deze review! We wensen u veel woonplezier in Weert. Vriendelijke groet, Het Rik Dieteren - team
Zoek je een verhuizer die meer doet dat 'alleen' verhuizen, dan ben je bij Rik Dieteren aan het goede adres. Rik en zijn medewerkers regelen de verhuizing van A tot Z. Zij checken vooraf ter plekke wat voor een soort verhuizing het betreft. Zij denken mee, leveren verhuismateriaal (dozen, kratten, hoezen, lift) om makkelijk te kunnen verhuizen én afspraak is afspraak. Betrouwbaar, eerlijk, integer, meedenken dat zijn woorden die op Rik en zijn medewerkers absoluut van toepassing zijn. Een absolute aanrader!
Beste Janine, Hartelijke dank voor deze lovende woorden. Fijn dat de kantoorverhuizing naar alle tevredenheid is verlopen! We wensen jullie veel goede zaken op jullie nieuwe locatie. Vriendelijke groet, Team Rik Dieteren
Een super service met uitstekende communicatie en ontzorging van je verhuizing voor een hoogst coulante prijs. Betrokken vriendelijke medewerkers die precies weten wat ze doen. Duidelijke afspraken die worden nagekomen. Kortom,... een super tevreden klant!
Goedemiddag familie Konings, Hartelijke dank voor deze positieve review. Wat fijn te horen dat we onze afspraken zijn nagekomen en u hebben mogen "ontzorgen". We wensen u veel woonplezier in het mooie Swalmen. Het Rik Dieteren - team
Na een prettig intakegesprek, een attente en aktieve houding vanuit RD bij alle voorbereidingen, was de uiteindelijke verhuizing zelf een fijne ervaring. Op deskundige wijze werd onze huisraad afdoende ‘beschermd’ ingepakt en adequaat ingeladen voor transport. Op de bestemming was het uitladen in no time gefixt en stond alles meteen op de plek waar wij dat wilden. en Zélfs werd er geholpen bij het in elkaar zetten van enkele zware meubelstukken. De hele verhuizing gaf ons écht een gevoel van ontzorging met daarnaast aandacht voor de mens die verhuisd nu die in gevallen niet aan alles denkt...daar bleek RD een fijne aavulling. Het hele team van RD, vanaf intake, de contacten met kantoor (Claire) en de verhuizers zelf verdienen van ons een dikke pluim.
Beste heer Vullers, Wat een fantastische, uitgebreide review! Dank daarvoor. Het is fijn te lezen dat alle facetten van ons bedrijf als positief worden ervaren. Het grote genieten mag nu dan ook echt gaan beginnen! We wensen jullie veel woonplezier, daar aan de "overkant" ;-) Vriendelijke groeten, Het Rik Dieteren - team
Een super fijne en snelle verhuizing. Mannen hebben alles netjes ingeladen en uitgeladen, op zijn plaats gezet en aangesloten. Super, ik kan u bedrijf met een gerust hart bij iedereen aanbevelen.
Beste mevrouw Maessen, Hartelijke dank voor deze lovende woorden. Fijn te lezen dat u ons aanbeveelt als verhuisbedrijf, een groter compliment bestaat er niet. We wensen u veel woonplezier! Zonnige groeten, Team Rik Dieteren
Keurige medewerkers, snelle afhandeling
Hartelijke dank voor deze postieve review, meneer Hoes! We wensen u veel woonplezier in een bruisend stukje Roermond. Het Rik Dieteren - team
Zeer harde werkers,vriendelijk en ervaren.
Goedemorgen mevrouw Giebels, Hartelijke dank voor dit fijn compliment! We wensen u veel woonplezier en vooral veel rust in uw nieuwe woonplaats. Vriendelijke groet, Het Rik Dieteren - Team
De gemaakte afspraken zijn nagekomen en iedereen was behulpzaam en vriendelijk. Natuurlijk zijn er altijd wel een paar schoonheidsfoutjes te melden maar die worden na er over gesproken te hebben ook weer geregeld. Ben zeer tevreden!
Beste mevrouw Duckers, Hartelijke dank voor deze positieve review. Waar mensen werken worden inderdaad menselijke fouten gemaakt. Het is dan voor ons juist belangrijk dat we dit correct en snel voor u oplossen! Fijn dat we dit hebben kunnen doen zodat het grote genieten kan beginnen. We wensen u dan ook veel woonplezier! Vriendelijke groet, Team Rik Dieteren
Mijn afval laten ophalen door Rik Dieteren, online een afspraak gemaakt. Ze waren keurig op tijd en ik was in een mum van tijd van de spullen af. Ideale service, geen aanhangwagen regelen, niet uren in de rij wacht bij het stort. Prima geregeld!
Beste Raymond, Dank voor deze super aanbeveling! Mocht er in de toekomst nog afval in de weg staan, staan we graag weer voor u klaar. Vriendelijke groet, Het Rik Dieteren - team
Vier mannen melden zich In de ochtend op tijd op locatie. De taakverdeling is helder en voor ik het wist was alles uit elkaar geschroefd en in de vrachtwagen geladen. Nog even een gezamenlijke check en klaar. Op de andere locatie werd met dezelfde efficiëntie het appartement gevuld. De mannen waren, zorgvuldig, vriendelijk en beleefd. Kortom: ze maken waar wat ze beloven. Ik voelde me geheel ontzorgd.
Beste familie de Rooij, Wat een lovende woorden, dank voor deze duidelijke en positieve beoordeling. Het is erg fijn te horen dat we waar maken wat we beloven! We wensen u veel woonplezier op een gezellig stukje Roermond. Team Rik Dieteren
Goede service en communicatie
Goedemiddag heer aan den Boom, Bedankt voor de 5 sterren beoordeling. Fijn dat u tevreden bent over onze service én communicatie. We wensen u nog veel woonplezier. Team Rik Dieteren
Zeer correct en behulpzaam.
Beste heer Keulen, Hartelijke dank voor uw beoordeling. Mochten we in de toekomst nog iets voor u kunnen betekenen staan we ook dan graag voor u klaar! Team Rik Dieteren
Snelle probleemloze correcte verhuizing!!
Goedemorgen, Hartelijke dank voor uw beoordeling. We wensen u veel woonplezier in uw nieuwe woning. Team Rik Dieteren
Vriendelijke benadering aan de telefoon. Duidelijke afspraken. De verhuizers waren heel behulpzaam, harde werkers. Alhoewel ik verhuizen een verschrikking vind, heb ik er een prettig gevoel aan overgehouden.
Beste mevrouw Coorens, Dank voor deze review. Wat fijn dat we verhuizen net iets leuker én makkelijker hebben kunnen maken voor u. Ontzorgen, dat is wat doen! We wensen u veel woonplezier op uw nieuwe plek. Vriendelijke groet, Het Rik Dieteren - team
Wij hebben onze spullen ook tijdelijk in opslag bij hun gehad en we hadden nog een probleempje met een koelvriescombinatie die te groot was voor in de container maar deze hebben ze meegenomen en apart opgeslagen zonder extra kosten in rekening daarvoor te nemen! Verhuizen van huis naar loods en terug ging prima en volgens afspraak.
Beste heer Homs, Hartelijke dank voor uw beoordeling. Fijn om te lezen dat het meedenken en de flexibiliteit van ons medewerkers op prijs wordt gesteld. Mocht we in de toekomst nog iets kunnen betekenen horen we dat graag. We wensen u veel woonplezier in uw nieuwe woning. Team Rik Dieteren
verhuizing is geheel conform afspraken uitgevoerd. met zorg voor mijn spullen en goede communicatie onderling en met mij als klant.
Beste heer Lemmers, Hartelijke dank voor uw beoordeling. We wensen u veel woonplezier op een mooi stukje Roermond! Vriendelijke groet, Team Rik Dieteren
goedde en vriendelyk personeel.
Dank voor deze beoordeling Ton! We wensen u veel woonplezier in uw nieuwe woning. Team Rik Dieteren
Vanaf het eerste contact (offerte aan huis voor de verhuizing) tot aan het laatste contact (het ophalen van de lege dozen) is alles naar tevredenheid verlopen. Op de verhuisdag zelf, toch altijd een spannende dag, werden we meteen ontzorgd door de verhuizers. De verhuizing is heel soepel verlopen. Ook het telefonisch contact rondom de verhuizing was prettig. Een dikke 10 voor team Rik Dieteren!!
Beste mevrouw van Herten, Hartelijke dank voor deze lovende woorden. Wat fijn dat de klantenervaring in alle facetten van ons bedrijf als positief worden ervaren. Een dikke 10 voor u als klant :-) We wensen u ontzettend veel woonplezier op een prachtig plekje Echt. Team Rik Dieteren
Op de eerste plaats de zeer snelle en correcte communicatie en flexibiliteit. Verder een fantastisch en professioneel op elkaar ingespeeld team en meedenken met klant!! Leuke, vriendelijke medewerkers met af en toe de nodige humor. Ook de zorgvuldigheid die de medewerkers aan de dag leggen is zeer vertrouwenwekkend en bovendien handig in demonteren en monteren van meubels. Zeer goed verzorgde en snelle verhuizing van oude naar nieuwe adres. Mijn vrouw en ik zijn super tevreden!!!!
Beste heer en mevrouw Bogers, Hartelijke dank voor deze mooie beoordeling, en uitgebreide toelichting. Verhuizen blijft een prachtig vak, deze feedback is dan ook waar we het voor doen! We wensen u veel woonplezier in uw nieuwe woning. Team Rik Dieteren
We hebben dankzij Rik Dieteren een fijne, best relaxte verhuizing gehad. Vanaf de eerste offerte afspraak tot de nazorg: alles duidelijk, vakkundig en met een glimlach. Top!
Beste Mariëtte en Dennis, Dank voor deze lovende woorden! Een relaxte verhuizing is de beste beoordeling die we kunnen ontvangen. We wensen jullie veel woonplezier in een mooie stukje "Remunj". Team Rik Dieteren
Positieve ervaring jonge gasten te zien, die gedreven de gehele woning onder handen namen en, nadat de spullenboel en vloerbedekking ruimte voor ruimte verwijderd was, ook nog met bezem, stofzuiger en sop de ruimten schoonmaakten. Zeer tevreden met het resultaat en het contact met de medewerkers van Rik Dieteren.
Goedemorgen, Hartelijke dank voor deze beoordeling. Ook bij ontruimingen 'ontzorgen' we van A tot Z. Deze waardering voor onze medewerkers stellen we dan ook enorm op prijs. Team Rik Dieteren
Mijn laatste verhuizing was 40 jaar geleden. Ik was verbluft over de efficiency van de verhuizers en zorgvuldigheid waarmee met mijn spullen werd omgegaan. Ik herinner me nog de paardendekens van destijds en was verrast over de moderne verpakkingsmethode. Zeer plezierig en vakkundig personeel.
Beste heer de Lijster, Hartelijke dank voor deze positieve review. Het is altijd fijn feedback te krijgen dat wat we doen, we goed doen! We wensen u veel woonplezier in Roermond. Team Rik Dieteren
Heel tevreden over het gehele verloop van de verhuizing, enthousiaste hardwerkende medewerkers. Alles volgens afspraak uitgevoerd.
Goedemorgen heer en mevrouw van Kooi, Wat fijn ook via deze weg te lezen dat u zo te spreken bent over onze service en werkethiek. Een goede voorbereiding is het halve werk, zodoende was het ook voor ons een prettige verhuizing. We wensen u veel woonplezier in uw nieuwe woning. Het Rik Dieteren - team
Keurig personeel, voorkomend en netjes omgaand met de inboedel. Alles verliep correct vanaf het opmaken van de offerte t/m het weer ophalen van de lege verhuisdozen. Een aanbeveling!
Beste heer Perry, Hartelijke dank voor uw review. Fijn dat u zo tevreden bent over alle facetten van ons bedrijf. We wensen u veel woonplezier in uw vernieuwde woning. Team Rik Dieteren
We zaten even tussen 2 huizen in , spullen opgehaald, opgeslagen en weer teruggebracht naar de nieuwe woning. Alles verliep soepel, ook toen we een paar extra verhuisdozen nodig hadden was dat geen probleem!
Beste Loek, Dank voor je review. Ook voor kleinere verhuizingen, opslag of verhuisdozen staan we graag voor onze klanten klaar. We wensen jullie veel woonplezier op een prachtig stukje Roermond! Team Rik Dieteren