Zeer vriendelijk, kwamen zelfs tot 2x toe opmeten, dachten mee, en hadden goede oplossingen. De vloer is netjes gelegd, maar de randen zijn niet afgewerkt. Overal kieren, soms zelfs hele openingen. We hebben zelf strips elders gekocht en zelf gelegd! Maar wel kregen we een extra rekening voor de strips en afwerking!!
Dag Caroline, dank voor uw review. De afwerkstrip welke wij niet geplaatst hebben is een groot hoekprofiel op de rand van de door u aangebrachte entresol, een soort open zoldertje op een slaapkamer. We wisten vooraf niet dat u dit zo ging maken en daarom hadden we dit profiel niet bij ons. Uw man heeft toen aangegeven hier zelf voor te zorgen. De plinten en profielen welke we wel in rekening hebben gebracht, zijn in de overige ruimtes gebruikt. We hebben u dit inmiddels uitgelegd. Veel woonplezier op jullie nieuwe vloer.
We hebben een bestaande vloer laten aanhelen in een uitbouw. Dit zou zeker 3,5 dag kosten en voor de zekerheid nog extra dag ingepland voor als het tegenzit. Kon echt niet sneller werd gezegd. Op basis hiervan offerte gekregen. En aanvaard. Praktijk was anders. Na 3 ruime halve dagen (totaal 16,5 uur) waren ze klaar. Heb naar gevoel aan over gehouden. Heb gevoel veel te veel betaald te hebben gezien aantal uren dat er aan besteed is. Daarnaast is er foute informatie verstrekt over droogtijd van cement dekvloer waar de houten vloer op moest komen. Bij doorvragen bleek het gewoon planningsprobleem te zijn. Ze hadden niet eerder mensen beschikbaar en gooiden dat op droogtijd. Werk is wel vakkundig gedaan en vloer ligt er mooi bij. Plinten liggen wat te strak, maar ik ga ze hier nog over bellen.
Fijn dat u tevreden bent over het geleverde werk en het resultaat! Jammer dat u denkt teveel te hebben betaald. Uw aannemer en een ander bedrijf durfde deze klus niet aan. Wij hebben met u een prijs afgesproken en gezegd dat dit lastig te plannen was. Daarom hebben we onze parketteur ruim de tijd gegeven. Gelukkig zat het niet tegen en was hij tijdig klaar. Dit had ook anders kunnen uitpakken. De droogtijd van de cementvloer is echt 4-6 weken. Dat uw aannemer daar een andere mening over heeft is jammer, maar heeft niets met onze planning te doen! Wij wensen u veel woonplezier op de mooie vloer.
Wij hadden een klacht over de afwerking , maar Wim belde direct en heeft mereen een afspraak gemaakt om alles te verhelpen. Zeer vriendelijk en professionneel.
Onze vloer was na 11 jaar toe aan een opknapbeurt. Hiervoor hebben we opnieuw Holland Parket ingeschakeld. We werden herkend als oude klant en kregen daarom een mooi aanbod. De mannen werkten netjes en zorgvuldig. De vloer ziet er nu weer uit als nieuw.
Dank voor uw mooie beoordeling. We zijn er blij mee Team Holland Parket
Recent zijn we in een leuk huis in Ede komen wonen. Wij hebben Holland parket opdracht gegeven om onze houten vloer in keuken en woonkamer onderhoud te geven, nieuw laminaat op de boven verdieping te leggen en de trap naar de bovenverdieping met eiken te bekleden. Alles is met groot vakmanschap, prettige communicatie en volgens afspraak uitgevoerd. Zelfs een verkeerde laminaat levering is kosteloos en direct hersteld. Holland parket is een absolute aanrader.
Dank voor uw positieve reactie, we zijn hier erg blij mee. Team Holland Parket
Alle afspraken zijn door Holland Parket nagekomen: geen gedoe, maar goede service. Van te voren was er even nog een extra keuring vanwege lijmresten, die bijna niet te verwijderen waren. Geen nood, men nam een grote schuurmachine mee en ook een professionele stofzuiger. De vloeren (PVC en laminaat) werden vakkundig gelegd met oog voor het detail (doorlopen van de naden etc.). Wij zijn zeer tevreden over alles en zijn blij gekozen te hebben voor kwaliteit en niet voor een "bouwmarktvloer" die ongetwijfeld goedkoper zou zijn geweest.
Wat een prachtige reactie, hartelijk dank hiervoor. We wensen u veel woonplezier op uw vloeren. Team Holland Parket
Hartelijk dank voor de mooie reactie, wij wensen jullie veel woonplezier op de nieuwe vloer. Groet, Team Holland Parket
Helemaal tevreden!
Hartelijk dank voor uw mooie reactie. Wij wensen u veel woonplezier op de nieuwe vloer. Team Holland Parket
goed en betrouwbaar bedrijf
nu de derde vloer gekocht bij dit bedrijf allemaal top vloeren en zeer vakkundig gelegd
Dank voor uw prachtige cijfer, we wensen u veel plezier met uw nieuwe vloer. Team Holland Parket
Het opknappen van het parket is op 'n goede manier gedaan door een vakkundige, behulpzame en vriendelijke man (Wim). Het ziet er weer prachtig uit, kleine oneffenheden zijn verdwenen en slechte overgangen bij de schuifdeuren en keuken zijn mooier geworden dan voorheen.
Dank voor uw reactie, we zijn er blij mee Team Holland Parket
Wij zeer tevreden over de samenwerking bij het leggen van het laminaat
Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn er blij mee en wij wensen jullie veel woonplezier op de vloer. Team Holland Parket
Er was een klacht wat keurig opgelost is!!
Dank voor uw beoordeling. We zijn er blij mee team Holland Parket
Al een aantal vloeren laten leggen. Zijn super mooi en ook de vloer die al een aantal jaren ligt blijft mooi.
Hartelijk dank voor uw mooie reactie. Team Holland Parket
Parketvloer is hersteld na schilderschade en opnieuw behandeld en geolied. Met prachtig resultaat. Vakwerk!
Hartelijk dank voor uw mooie reactie. Team Holland Parket
Deskundig advies en een eerlijke prijs. Afspraken worden goed na gekomen en de vloer is prachtig. Keurig netjes vakwerk. Hartelijk bedankt!
Dank u, voor dit prachtige cijfer. We zijn er blij mee. Team Holland Parket
Deskundig bedrijf, dat flexibel is en je goed adviseert en het werk goed uitvoert, een aanrader dus
Dank voor uw mooie cijfer, we zijn er blij mee. Met vriendelijke groet, Team Holland Parket
Uitermate tevreden met service en plaatsing van onze vloer. Extra complimenten voor Wouter!
Dank voor uw mooie beoordeling. Met vriendelijke groet Team Holland Parket.
De vloer is na waterschade voorzien van 4m2 nieuwe planken. De intanding van een gedeelte in de keuken en gang is perfect gedaan. De gehele vloer(Eiken rustiek) in huis zijn de vellingkanten gefreesd en daarna geschuurd. Vervolgens is de hele vloer geolied met Mono Coat Pure. Wij zijn zeer tevreden. Een compliment voor de karpetteur. Een vakman!
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. We zijn er blij mee. We begrijpen dat u parketteur bedoeld, alleen kunnen wij dit niet meer aanpassen. Met vriendelijke groet, Team Holland Parket
Onze oude donkere grenen vloer is veranderd in een lichtgrenen vloer: schitterend resultaat en alles verliep volgens afspraak.
Dank voor uw mooie cijfer Met vriendelijke groet, Team Holland Parket
Goed advies en fijne service.
Dank voor uw mooie cijfer, hier zijn we blij mee Team Holland Parket
Men houdt zich goed aan de afspraken Alles is heel netjes afgewerkt Vriendelijke behandeling
Dank voor uw mooie cijfer. Team Holland Parket
Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe vloer. Het is onze tweede vloer van Holland Parket. Het cijfer lijkt erg hoog, maar wij zijn ook zeer goed geholpen.
Hartelijk dank voor dit mooie cijfer. Wij wensen jullie veel woonplezier op de vloer. Team Holland Parket