Eerste contact met adviseur was goed

Prettig. Maar afwachten wat het resultaat zal zijn

Helder, duidelijk, Simpel, Professioneel, kosteloos. :-)

Nadat mijn bezwaarschrift door de gemeente Rijswijk op een onbehoorlijke manier manier terzijde werd geschoven besloten niet zelf ook al het gedoe op mijn nek te halen voor een beroepsschrift maar dit uit handen gegeven aan WOZ consultants. Had verdorie een officiële taxatie van zelfde jaar voor mijn hypotheek maar dat werd als onjuiste waardering aangemerkt. Na eerste contact met WOZ-consultants een hele snelle reactie, duidelijke vragen en toelichting en supersnel beroepschrift ingezonden door WOZ-consultants inclusief inzicht in voortgang. Gemeente besloot vrij snel na ontvangst de aanslag toch maar met 53.000 te verlagen zonder naar de rechter te gaan. Dus ook supersnel resultaat omdat ik niet hoef te wachten op een juridische procedure. Ben er erg gelukkig mee. Snel resultaat en geen gedoe voor mij. Ik kan iedereen aanraden op zijn minst eerst met WOZ-consultants contact op te nemen of bezwaar/beroep een kans heeft.

Doorzetten

Ik vind het mooi dat er een partij is dat kosteloos wil helpen om mijn WOZ verklaring te verlagen. Door de hoge prijzen wordt mijn woning onredelijk hoog aangeslagen. Ga zo door!!!!

prima ervaring

Goed op de hoogte gehouden van de voortgang en goed resultaat.

Vakkundig en resultaatgericht

Ze doen wat er van ze verwacht wordt in een vakkundige en resultaatgerichte manier.

WOZ reductie nog niet afgerond, maar goed op weg.,

Goede zakelijke ervaring, nog geen afgerond resultaat

Prima geholpen ! WOZ was 346.000 Euro Nu 274.000 euro

WOZ Consultants heeft prima werk geleverd. Ben steeds op de hoogte gehouden van de voortgang van dit gebeuren

bezwaar gegrond!

Alhoewel het lang duurde voor ik wat gehoord heb , ben ik nu blij met het resultaat

makkelijke samenwerking en zo geregeld

Heb er eigenlijk niet heel veel voor hoeven doen alleen de benodigde paperassen aangeleverd natuurlijk en een taxateur mogen ontvangen. Verder verliep alles overzichtelijk in het dossier online en automatisch.

Doelstelling behaald.

De woz-berekeningen van BsGW namens de gemeente Roerdalen zijn gebaseerd op natte vingerwerk. Privé wordt je bezwaarschrift heel gemakkelijk afgewezen met verwijzing naar regelgeving. Professionele inzet heeft doelstelling, verlaging woz-waarde, bereikt.

Correcte en duidelijke afhandeling

Alle informatie digitaal in één dossier is zeer duidelijk en handig. Hierin zie je ook alle gedane zaken.

Door de bemoeienis van WOZ consultants ging onze WOZ waarde omlaag

Mijn ervaring is uitstekend

Een zeer goed stappenplan!Je wordt regelmatig op hoogte gehouden van de vorderingen.

Als een bitbull

Ik kan schrijven wat ik wil, maar ze zetten er wel de tanden erin

adequate afhandeling

mijn bezwaar is adequaat en met succes afgehandeld. ik ben van elke stap/ontwikkeling op de hoogte gehouden

Zeer goede ervaring

De consultants houden je van elke processtap op de hoogte en je kunt documenten ook zelf inzien en bewaren. Prima werkwijze!

Zeker goede ervaring. Professioneel en uiteindelijke een grote reductie van de WOZ.

Helaas was een bezoek van de taxateur van WOZ-consultaants en de gemeente nodig. Ook al ging het om foute gegevens van de gemeente over het oppervlakte van het appartement waar al eerder met succes bezwaar is tegen gemaakt. Vervolgens heeft het lang geduurd voordat de gemeente een besluit heeft genomen. Misschien is het te adviseren dat wanneer lang geen update van de status van dossier heeft plaatsgevonden hierover de klant te informeren. Deze is natuurlijk wel benieuwd wat er aan de hand is.

Ze regelen het.

Het had een tijdje geduurd maar opeens lag er een brief van de gemeente in de bus waarin werd aangekondigd dat de WOZ waarde was verlaagd. Chapeau.

Goede service en zeer correcte afhandeling

WOZ-Consultants heeft ons prima geholpen. Jammer dat een teruggave door de gemeente van iets minder dan 50 Euro, ruim het tienvoudige aan kosten oplevert. Een zeer onvoordelige zaak voor de gemeente.

TOP👍

Woz in 2019 met 19% omhoog gegaan Dit is door woz consultants met helft verminderd. Dit hadden wij zelf niet voor elkaar gekregen.

WOZ Consultants doet waar ze voor staan.

Een zeer correcte en doeltreffende organisatie die 'fouten van ambtenaren' op een juiste wijze recht zet.

Moeiteloos en kosteloos

Uitstekende ervaring met WOZ Consultants. Prima geregeld, goed op de hoogte gehouden als er iets te melden was, en niet steeds bericht terwijl er niets te melden valt. Terecht bezwaar gemaakt en prima resultaat dus.

Ik ben zeer tevreden.

Nvt.

Positief.

Positieve uitslag en dat is wat telt. Ik wacht nog af of er een vervolg komt. Na telefonisch contact, weet ik dat ik hier half december wat van ga horen.

Resultaat matig

Veel te weinig terugkoppeling. Verder redelijk

Nieuwe Kade 16

6827AB Arnhem

Over WOZ-Consultants

WOZ-Consultants is succesvol uitgegroeid tot een landelijk opererend bedrijf dat gespecialiseerd is in het juist laten vaststellen van de WOZ-waarde voor zowel particulieren als bedrijven. Ons team bestaat uit juridisch medewerkers en taxateurs. In de afgelopen jaren hebben wij duizenden belastingplichtigen geholpen bij het verlagen van de WOZ-waarde.