WOZ-Consultants gaat zeer gedegen te werk

Een professionele organisatie, die weet waar ze mee bezig zijn, met een zeer goed dossier overzicht waarin het hele verloop van het proces te zien is.

keuring netjes afgehandeld

Mijn verzoek tot verlaging WOZ is keurig netjes afgehandeld, steeds als ik een vraag had, werd er binnen 1 dag antwoord gegeven. En het advies was ook goed onderbouwd en teruggekoppeld.

Goed advies

Men luistert goed naar het bezwaar en vertaalt dat uitstekend richting instanties.

perfect en professioneel

to the point

goed en fast

Het Team reageerte altijd snel

Goed luisteren en kijken wat de klant bedoelt.

ik ontving van uw bedrijf een eerste antwoord. Toen bleek dat het kernpunt waarom ik een herziening van de woz waarde aanpassing wilde niet meegenomen was. ik heb hierover contact met een van uw medewerkers gehad. tot op heden heb ik nog geen reactie hierover van uw bedrijf mogen vernemen.

PRIMA GEREGELD

IK KON ALLEEN NIET HET NIEUWE BEDRAG WAT ER UITGEKOMEN IS ERGENS TERUG VINDEN

duidelijke en uitgebreidde informatievoorziening

Ik werd tijdig over alle gevolgde stappen geïnformeerd. Hoefde mij met de voortgang en afhandeling niet bezig te houden. Resultaat is naar tevredenheid, verlaging WOZ waarde

Zeer professionele aanpak

Zonder de hulp van WOZ-Consultants was het mij hoogstwaarschijnlijk niet gelukt de beoogde verlaging van WOZ-waarde te verkrijgen. Gedurende de aanvraag werd ik regelmatig op de hoogte gehouden van de stand van zaken, zodat ik het hele proces van aanvraag kon volgen.

Beloven wat ze zeggen

Gingen voor niks maar kregen alles. Goede communicatie van de geleverde inspanning met overzichtelijke facturen.

Zeggen wat ze doen en dien wat ze zeggen

Ten 2e malen hen ingeschakeld en wederom de prijs naar beneden bijgesteld. Sommigen zijn trots dat hun huis meer waard is.. maar kost enkel meer geld aan gemeente en belastingen. Dus wat wil je . Mooie prijs horen of geld verdienen...

Komen afspraken na en leggen uitgebreid dossier aan.

Medewerkers van WOZ-consultants maken afspraken om huis te komen bekijken, maken foto's, verwerken gegevens in uitgebreid dossier en tekenen binnen gestelde termijn bezwaar aan bij gemeente. Zij volgen dit ook op indien gemeente niet akkoord gaat, dit alles zonder veel moeite van onze kant. Uiteindelijk is met succes en goede argumentatie WOZ waarde omlaag gegaan. Dank voor de perfecte afhandeling

Fantastisch zoals WOZ-Consultants alles voor elkaar heeft gekregen!

Sorry ik heb het bovenstaand al verteld.

deskundige en ervaren personen.

De contacten verlopen heel persoonlijk, als je niet goed weet wat ze bedoelen bellen ze op voor de uitleg. Prima ervaring en service.

Prima proces, goede beoordeling van kansen tot bezwaar.

Soepel, goede feedback via mail

prima begeleiding in lastige WOZ-zaak

Een 300 jaar oud pand is moeilijk te taxeren. De gemeente was wel erg voortvarend. WOZ-consultants heeft bezwaar en daarop volgende juridische procedure prima begeleid en met succes de waardevaststelling terug gebracht tot een enigszins realistische waarde.

Resultaat zonder poespas

Het beoogde resultaat is behaald, zonder dat ik er veel voor heb hoeven doen en zonder allerlei poespas. De website/administratie en de (tussentijdse) terugkoppeling is prima, precies goed.

Tot nu toe maakt men waar wat men beloofd

De keren dat ik via WOZ-Consultants bezwaar heb laten aantekenen, blijkt steeds weer dat het loont om bezwaar aan te tekenen. Ik snap nog steeds niet dat de gemeente niet voorzichtiger te werk gaat met betrekking tot het opstellen van aanslagen. Ook dit jaar weer goed werk geleverd.

Altijd goed op de hoogte gehouden van de gang van zaken!

Altijd goed op de hoogte gehouden van de gang van zaken door WOZ-Consultants, maar nog niet echt tevreden met het resultaat. Mijn WOZ-waarde is toch nog in 1 jaar tijd met ruim 27% gestegen en dat druist in tegen mijn rechtvaardigheidsgevoel.

Super gewerkt!

Super gewerkt

tevreden

tevreden

uitstekende communicatie

ik heb diverse malen mijn belang laten vertegenwoordigen door WOZ-consultants en heb zeer positieve ervaringen met deze firma.

Uitstekende & professionele service

Niets op aan te merken, wel in tegendeel: m'n dossier werd deskundig behandeld, met een succesvolle uitkomst tot gevolg.

Je hoeft zelf niets te doen, erg gemakkelijk

Proces nog niet ten einde, maar gemeente geeft toe €7000 te hoog te zitten.

Goede communicatie

Goede verslaglegging van de voortgang wat prettig is zodat je weet hoe ver de vorderingen zijn..

Nieuwe Kade 16

6827AB Arnhem

Over WOZ-Consultants

WOZ-Consultants is succesvol uitgegroeid tot een landelijk opererend bedrijf dat gespecialiseerd is in het juist laten vaststellen van de WOZ-waarde voor zowel particulieren als bedrijven. Ons team bestaat uit juridisch medewerkers en taxateurs. In de afgelopen jaren hebben wij duizenden belastingplichtigen geholpen bij het verlagen van de WOZ-waarde.