Goed voor elkaar, goed geregeld.
alles goed geregeld via internet. de dag erna werd ik nog gebeld om alles door te nemen. Komen de afspraak na geweldig geholpen
Snelle levering zeer vriendelijke bezorger van de goederen
zeer prettig en snel geholpen
Nacon is een transparante, duidelijke firma. Ik ben helemaal blij met hun service en kwaliteit. Altijd snel en direct contact. We hebben ook het bedrijf mogen bekijken. Fantastisch. Ik kan dit bedrijf iedereen aanbevelen.
ik had graag iets gehoord na mijn klacht dat bij een zak steenen v heel veel gruis zat de tweede zak was kuirig
Omdat het altijd nog beter kan :) , maar ik ben zeer tevreden over Nacon
Perfecte levering en zeer snel afgeleverd ivm onverwachte uit te voeren werkzaamheden.
Levering was niet conform bestelling. Hoeveelheid vulling was niet voldoende.
Project schanskorfmuur van 7m35 x 1m80 x 20 cm plaatsen geheel naar wens geplaats. Conform afspraak binnen twee dagen uitgevoerd.
Net bedrijf met dito uitstraling.Ondanks de kleine order,toch een meer dan normale communicatie en informatie vanuit het bedrijf!
snelle reactie, plezierige samenwerking, en de juiste mensen tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden.
Goed advies en hulp, snel, makkelijk. Redelijk prijs. Mijn korfwand lijkt heelemaal goed uit. Maar veel erg klein material (stof en piep klein steentjes in de big bags), en groen gekleured rotsen (ik hebt rood besteld). Overal een goed evaring en ik ben tevreden.
ok
Na mijn 2 bezoeken aan de firma hebben we een zeer goede conversatie gehad, wat heeft geleid tot een zeer tevreden overeenkomst.
Nacon is een zeer net bedrijf Bij prijsaanvraag kregen we meteen reactie, ook bij wijzigingen van onze zijde meteen een nieuwe offerte Ook zeer goede uitleg vwb het verwerken van de schanskorven
Goedemorgen bedrijf met goede materialen en vriendelijke mensen