Hele aardige mensen aan de telefoon En hele snelle service
We bestellen nu voor de derde maal spullen. en zijn tevreden.
Snel geleverd en 100% in orde.
Keurig bedrijf en netjes geholpen. Goed te woord gestaan. Mooi product geleverd.
prettige en duidelijke communicatie
De schanskorven zijn keurig conform afspraak geleverd. Wij zijn zeer te vreden over de levering!
Goede uitleg, vriendelijke mensen, stipte leveringen. Zeer tevreden!
Zeer scherpe prijs, Tof dat ze de chauffeur vooraf laten bellen om concreet af te spreken. Ook via mail altijd correct en uiterst vriendelijk. Bedankt
Snelle offerte, goede prijs en snelle levering. Een uitstekend bedrijf.
Snel, duidelijk, goede offerte, doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen. Levering naar wens.
Gewoon zeer goed en uitstekende uitleg en snelle service
Waren veel stenen over en een hoop prut...dit moesten we weer afvoeren bij de klant extra tijd en extra kosten dat was jammer.
Eenvoudig maten door gegeven en perfecte levering. Snel en bezorging volgens afspraak netjes op tijd. We zijn er erg tevreden mee.
Heel netjes en doen wat ze beloven
Heel vlot en fijn communicatie . quality p100
snelle levering
Van de offerte fase tot aan de uiteindelijke levering wordt er goede service geleverd.
Prettige samenwerking gehad , graag tot een volgende keer.
Goed geholpen en zeer vriendelijk. Tip: bij een particulier een schrijven doen hoe de korven verbonden moeten worden en waar je extra krammen moet zetten.
Een keurige tonende firma waar men middels een afspraaksysteem ook echt tijd neemt voor de klant. Levert netjes en conform afspraak De communicatie is een klein minpunt want antwoorden gaat vrij traag