Goede service en advies. Er is echt moeite gedaan om de stenen bij ons op tijd te krijgen
Deskundig, vriendelijk en onverwachte "problemen" worden uitstekend opgelost. Uitgevoerd volgens ontwerp en volle tevredenheid.
De medewerkes van Nacon zijn zeer klantvriendelijk en behulpzaam.
Zijn bij mij alles op komen meten toen ze in de buurt waren. Na een week was alles thuis geleverd. Ik heb het dan allemaal geplaatst en de constructie paste perfect ineen. Had verschillende schuine hoeken in mijn afboording zitten maar was geen probleem bij het plaatsen. Is momenteel nog niet volledig gevuld maar als het klaar is wil ik best een foto maken en mailen
Ik kan niet anders zeggen dat het er perfect en correct uitzag. Ook het nakomen van afspraken waar je van op aankunt . grote + Zou voor veel bedrijven een voorbeeld zijn hoe het MOET Succes Cris Tijssen
Netjes ontvangen, en goede uitleg over product. Ga zeker meer zaken doen.
Ik vind het een geweldig mooi product . Deze korven kunnen met een kraan zeer snel gevuld worden. Super !
Alles was keurig verzorgd.
Bijzonder goed verzorgde opdracht, voorbereiding en communicatie perfect, heel vriendelijke correcte mensen een pluim voor het hele team van Nacon !!
Alles is volgens plan verlopen,prima ik zal jullie zeker aanbevelen aan anderen.
Deskundige en vriendelijke mensen. Top kwaliteit tegen een goede prijs. Strak werk, in een woord TOP.
Goede ervaring met Nacon, precies zoals ik het wilde Het resultaat mag er dan ook zijn.
Prima ervaring . Goede prijs en kwaliteit. Snelle levering van korven op maat. Aamrader.
We hebben 4 schanskorven gekocht. Advies was heel goed. levering ging prima. We zijn zeer tevreden over het resultaat
De mannen van Nacon hebben een erg mooi en strakke schutting neergezet. Werkten erg netjes (zelfs glazen waaruit gedronken was werden binnen gebracht). Service was top en de communicatie via mail en whatsapp ging perfect. Dezelfde dag of 1 dag later antwoord op vragen of verzoeken. Deze review schrijf ik een dag na plaatsing dus over nazorg en service kan ik nog niets zeggen. Heb er echter alle vertrouwen in dat dit goed gaat komen. Moet wel want ik wil aan de voorkant ook nog schanskorven. :-) En dat gebeurd op zeker door Nacon.
Goede uitleg en snelle levering
Erg prettige contacten. Ben zeer tevreden
Zeer goed bedrijf. Van de eerste afspraken tot de laatste verzoeken zijn allemaal tijdig en deskundig nagekomen. De mannen hebben super netjes gewerkt. Alles werd opgeruimd en afgespoeld. Er wordt meegedacht en naar oplossingen gezocht voor lastige problemen. We hadden een heel lastig stuk waar je bijna niet bij kunt maar we hebben nu een prachtige schanskorven muur staan.
Prima bedrijf, duidelijke scherpe offerte, correcte levering, aanlevering netjes op een pallet voor de korven, bigbags voor de stenen, maatvoering in orde, zelfs nog stenen over.