Prima geregeld!

Prima uitgevoerd en volgens afspraak geleverd

De biefstuk is heerlijk!

Top kwaliteit, top service!

De korven staan er prachtig bij..

Twee keer, tot nu toe, gebruik gemaakt van de korven van Nacon. Om een goed resultaat te krijgen heb ik beton als basis gestort en veel tijd besteed om de stenen op een mooie manier in de korven te krijgen, maar als je dat er voor over hebt dan is het resultaat een plaatje. Ik denk dat er voor ons ook nog een derde keer komt. Rob

Goede service en advies

Fijne persoonlijke benadering.Goed montage advies en mooi resultaat goed product

goed persooneel

rustig werkende jongens en toch veel werk verzetten zonder veel herrie

Aanvraag offerte, aanvullende informatie, bestelling en levering allemaal prima geregeld!

Ik ben dik tevreden met het hele proces van offerte tot en met aflevering van onze schanskorven die gevuld zijn met bijgeleverd prachtig noors graniet. Het resultaat is helemaal naar ons zin.

Prima bedrijf, goede service

Prettige ervaring in aanschaf en levering.

ervaring is zeer goed

wij hebben al enkele jaren producten van Nacon, en zijn hier zeer tevreden over. prijs kwaliteit is zeer goed, duidelijke communicatie en erg prettig in omgang.

Zie onderstaand.

Prima product en prima volgens afspraak gemonteerd.

Vriendelijk, goed en super snel

Direct antwoord op vragen per mail. Afspraak gemaakt om uitleg wat we precies wilden. Zeer vriendelijk geholpen en bestelling 5 dagen later (inclusief weekend!) al in huis!

Een bedrijf waar je op kan bouwen!

Nacon heeft mij geleverd waar ik om vroeg en dacht ook mee met betrekking tot de uitvoering hiervan . De response tijd was perfect en het communiceren van de status van de bestelling kon niet beter! Tijdens het plaatsen van de korten bleek dat ik te weinig basaltgrid geleverd had gekregen. Dit werd op een zeer korte tijd ( zelfs in de avonduren ) door Kees Jan nageleverd. Ik kan iedereen daarom aanbevelen om met Nacon zaken te doen. Nacon, bedankt voor de uitmuntende handels wijze. Met vriendelijke groet, J. Klaassen Almere

Supermarkt

Dank voor de snelle service

Heel goede service en alles tip top in orde

Kan er heel goede reclame van geven super

Klantvriendelijk bedrijf

Afspraak gemaakt, in alle rust de opties besproken en direct een offerte. Levering volgens afspraak. Alles op tijd geleverd en compleet. Kortom, een aanbeling waard!

Korven zijn geleverd zoals afgesproken, op het moment en de plaats die wij wilden met goede instructies, top service

Een no-nonsense service, snel en correct uitgevoerd. Kwaliteit naar prijs.

Ik bestelde op maat gemaakte schans korven in unieke en bepaalde vormen. Deze plaatste ikzelf en waren perfect. Valt niets op aan te merken. Alles thuis bezorgd: NACON regelde ook een rupskraan om alles zo dicht mogelijk bij de installatie locatie te plaatsen.

Zaken doen zoals het hoort.

Prima bedrijf , goed geregeld

prettig afspraken maken

Onze eerste kennismaking met Nacon was zeer positief. Er werd met ons meegedacht, voorstellen gedaan. Daarnaast met oog voor ons budget. Het plaatsen van de korven ging met vereende krachten en prettig. Wat prettig was, was de aandacht met het eindresultaat. Al met al een prettige ervaring.

Uitstekende kwaliteit en service

Prima bedrijf.

De mensen van Nacon weten van aanpakken en zijn bijzonder vriendelijk. Bovendien zijn ze goed in wat ze doen. Zeker aan te bevelen!

Net bedrijf komt afspraken na!

Vriendelijk te woord gestaan en duidelijke uitleg gehad. De stenen en het hek werden geleverd en ik twijfelde over het formaat... meteen werd gezegd aan de telefoon tegen de chauffeur of deze nog een andere zak stenen naar mijn wens op zijn trailer had staan. Later bleek dat mijn bestelde stenen toch de juiste waren maar er werd niet meteen een discussie aangegaan maar er werd gekeken of er iets naar mijn wens was. Zeer correct en uitstekend bedrijf. De maatvoering klopte tot op de millimeter

Redelijk tot goed

De afmetingen van de korven die ik besteld had was goed zoals afgesproken. De tussenschotten waren niet op de plaats zoals afgesproken gemonteerd. Het was wel goed afgetekend op de netten maar de tussenschotten waren niet op die plaats gemonteerd dus deze heb ik zelf moeten verplaatsen, dit was best wel een lastige klus. De korven zijn inmiddels gesteld, nu het vullen nog.

redelijk tevreden

tevreden over de uitleg en service van de schanskorven, de levering zelf was ook top. Bij de geleverde stenen heb ik toch de opmerking dat er te veel kleine stenen bijzitten waardoor die door de mazen van de draad vallen. Ik had verwacht dat ze allemaal groot waren, dat vind ik wat jammer .

Oké

Goede materiaal en klant vriendelijk

Vriendelijk, behulpzaam en meedenkend

Wij zijn enorm fijn geholpen, Kees Jan heeft ons tips gegeven en daarmee hebben wij onze keuze aangepast. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat.

Kooiweg 6

5306VT Brakel