Onze ervaring is goed , Vragen en-of problemen worden goed opgelost.
Die Was Goet
De kennis en service van Kim spraken ons zeer aan en heeft zeker geholpen in het kopen van de prachtige eethoek. Ze nam er echt de tijd voor. Kennis, service en tijd laat bij collega-bedrijven, althans dat is onze ervaring, steeds meer te wensen over en daar is bij Wagenmans Wonen zeker geen sprake van. Als we weer toe zijn aan een dergelijke aanschaf, dan stappen we zeker bij jullie binnen.
Erg vriendelijk geholpen de aflevering was ook perfect
leuk personeel die prettig in de omgang zijn. Niks proberen aan te smeren.
Klantvriendelijk, goede service, en het correct nakomen van afspraken !!
Vloerbedekking netjes gelegd en fijn dat de lattenbodems ook direct meegebracht konden worden.
prima advies en service. ook na levering, reparatie snel geregeld.
Prettige sfeer en correct geholpen
Zeer goed.
Wij zijn goed geholpen. Ook het na stellen van de rolgordijnen is zonder problemen uitgevoerd.
Een goede zaak met kwalitatief goede producten. Communicatie is bij ons niet altijd sterk overgekomen. Aandachtspunt voor de zaak
Klant vriendelijke prettig winkelen
Bijna allemaal vriendelijk personeel, monteur levert thuis prima werk,ruimt zelfs de rommel op. Goed!
Eerlijk, vriendelijk en duidelijk
we zijn dik tevreden.
Hele goede kennis, vakmanschap en service, evenals goede communicatie en hulp bij oplossen van problemen
Goed advies, kundig personeel. Hier en daar een beetje slechte communicatie .
Met dank aan Aukje voor het interieuradvies!
Weerdhuisweg 1
8152AW Lemelerveld
Wagenmans Wonen is al meer dan 90 jaar een begrip in Lemelerveld en omstreken. In onze 5000m2 showroom hebben wij een breed assortiment meubelen, slaapcombinaties en woningtextiel. We hebben met z’n allen één doel voor ogen: onze klanten echt blij maken met een nieuw interieur! Van advies tot montage, wij leveren de service!