Vakkundig en zorgvuldig geplaatst zonder hinder voor ons en zuiver en netjes opgeleverd.
Ik heb een goede begeleiding gehad met de renovatie. Heeft veel kennis en een goede inzicht. Prijs en kwaliteit voor mij op nummer 1.
We konden kiezen uit een uitgebreid assortiment, zeer vriendelijke en man, zonder agressief verkoop verhaal! Verstand van zaken en heeft onze trap is zeer netjes gerenoveerd. Zeer tevreden over het resultaat, een echte aanrader!
Prima bedrijf dat keurig netjes werk aflevert.
Gewoonweg super goed.
Wij zijn zeer tevreden over onze nieuwe trap, heel mooi en perfect uitgevoerd. Ook de Hr. Rijkers zeer aangenaam persoon om zaken mee te doen.
Vakwerk erugg tevreden
Goede service en uitstekende kwaliteit. Jan is een zeer vakbekwame monteur en levert een heel mooi eindproduct.
Het ligt al een aantal jaren en nog even mooi.. Nog iedere dag erg tevreden.
Beste Jan, Het is alleen jammer dat we nooit meer iets van je vernomen hebben om de naad in het laminaat (overgang gang naar kamer) definitief op te lossen. Ik zou het waarderen als dat nog opgepakt wordt en je iets laat weten. 06.53335894
Nu al weer ruim een jaar geleden de trap laten renoveren en we genieten hier nog dagelijks van hoe mooi dit is!!
Wij hebben een zeer goede ervaring met Downstairs. De trap is in 1 dag klaar. Netjes gewerkt en weer opgeruimd. Keurig advies gekregen. Geen op- of aanmerkingen. Wij zijn heel blij met onze trap.
Na een goed oriƫnterend gesprek heb ik mijn trap geheel laten renoveren door een nette en uitstekende vakman die heel bekwaam zijn werk verrichte. Later is hij nog een keer terug geweest om een beschadiging die ik zelf had veroorzaakt na een prijs opgave weer vakkundig te herstellen
Downstairs heeft bij ons de trap gerenoveerd inclusief ledverlichting en nieuwe rvs leuningen. Super netjes gemaakt en alles netjes opgeruimd.En nog betaalbaar ook. Echt een aanrader.
Onze ervaring met Downstairs is zeer goed. Mooi showroom en ze doen wat ze zeggen namelijk kwaliteit leveren het resultaat is echt verbluffend. Downstairs bedankt voor onze schitterende trap we genieten er elke dag van. Echt een aanrader.
De monteur van Downstairs heeft onze oude trap voorzien van een compleet nieuwe look. Zowel de treden als de stootborden zijn gerenoveerd, in 1 woord schitterend. Dit hadden we veel eerder moeten doen. Vanaf het eerste contact tot en met de montage is alles zeer netjes verlopen. Onze complimenten.