We zijn al enkele keren door Palletcentrale uit de nood geholpen. Hele goede service!
super netjes geholpen
heel gemakkelijk online te bestellen en snelle levering
het is niet echt duidelijk op welke dag er geleverd zal worden.
Bij levering/afhandeling werd de beloofde planning niet doorgegeven waardoor onverwacht de transporteur voor de deur stond.
Snel, duidelijk en goede kwaliteit spullen!
prima verlopen
Ging allemaal goed
pallets worden volgens afspraak geleverd. Helaas wel een probleem gehad met de randen voor de pallets. Over het algemeen nette afspraken en het nakomen hiervan.
Goed bedrijf!
Snelle en correcte levering en bovenal goede pallets.
Alle kunststofpallets altijd op voorraad, dus snel geleverd!
Kopen al jaren gebruikte pallets, prima en betrouwbaar bedrijf!
mijn ervaring is prima. klachten worden goed opgepakt en opgelost.
Topservice!
Levering werd steeds maar uitgesteld en werd niet pro actief over gecommuniceerd. Hierdoor andere oplossing moeten zoeken en de veel te laat ontvangen pallets en randen nu overbodig geworden, dus geld weggegooid.
Beste Josef, Dank voor de reactie. Deze is minder positief dan we gewend zijn. Helaas heeft onze transporteur met jullie contact gehad. Wij zijn door Zwerus BV hierin niet verwittigd. Jammer dat wij nu pas moeten vernemen dat er niet goed is gecommuniceerd en daardoor niet tijdig is geleverd. Wij hebben onze transporteur hierop aangesproken.
alles volgens afspraak
zeer snelle levering en goede communicatie
Jammer dat we, ondanks vele bestellingen en lange relatie nog steeds vooraf moeten betalen
Aangenaam, constructief, correct
Bij spoed tot op heden altijd wat te regelen.
Men is altijd beleeft en komt altijd afspraken na
Wij bestellen regelmatig pallets bij Palletcentrale. Palletcentrale komen hun afspraken netjes na en leveren voor een nette prijs pallets.