Telefonisch en in de showroom te Soest altijd vriendelijk en adequaat te woord gestaan. Aflevering, onderhoud en - helaas ook - schade prima afgehandeld. Totdat ik de auto bij einde contract wilde inleveren was ik zeer tevreden over de dienstverlening van Your Lease. In die laatste fase ging het minder goed. Eerst bleek ik me niet via de website aan te kunnen melden voor het inleveren, vervolgens kreeg ik een mail waarin geen info over de verrekening van minder gereden kilometers. Divers mailverkeer daarover leidde niet tot de gevraagde info. Pas toen ik de auto had ingeleverd wist ik wat ik zou terugkrijgen. Als klap op de vuurpijl bleek ná het inleveren ook de automatische incasso niet tijdig gestopt. Ik bleef dus betalen voor een auto die ik niet meer had. Erg jammer. Want YourLease zou van mij de hoogste score hebben gehad als dit net zo goed was afgewikkeld als alles daarvoor.
Beste heer Jonker, Hartelijk dank voor uw review. Goed om te horen dat u de auto naar alle tevredenheid bij Yourlease heeft gereden. Jammer te moeten vernemen dat uw ervaring met onze administratie minder positief was. Hierover hebben wij samen contact gehad. Uw vraag over de meer/minder gereden kilometers is direct beantwoord. Helaas is deze mail, achteraf gebleken, in uw spambox terechtgekomen. Wanneer een auto aan het eind van de maand wordt ingeleverd is het niet altijd haalbaar om de automatisch incasso voortijdig stop te zetten daar deze al in de incassobatch is verwerkt. Wel is deze betaling na de administratieve afhandeling direct gecrediteerd. Nogmaals dank voor de review en uw aanbeveling en wellicht kunnen wij in de toekomst nog wat voor u betekenen. Met vriendelijke groet, Annemieke Stolk, Yourlease
Vanaf het eerste telefonische contact met de klantenservice tot aan de aflevering van de leaseauto zeer tevreden! Na een speurtocht in het doolhof aan aanbieders van leaseauto's, diverse belletjes naar wat maatschappijen, ook Yourlease geprobeerd. Gelijk een goed gevoel, heel fijn gesprek met Annemieke. Geduldig en vriendelijk werd er uitgelegd hoe en wat en vragen beantwoord. Door naar de financiële check, na een week daar ook doorheen. Werd gelijk gebeld door Yourlease toen goedkeuring binnen was. En door....de auto, in mijn geval een Hyundai I10 werd gelijk ingepland voor een proefrit. Je krijgt een vast contactpersoon, in mijn geval Ergad. Ook erg fijn een vast gezicht en persoon waar je alles mee regelt en evt. vragen kan stellen. Nu ivm. Corona is de showroom gesloten, de auto wordt naar de klant gereden. Wow wat een service, wat fijn! Op een zaterdag een proefrit gemaakt. Nou prima, die nemen we. Even een kleine tegenvaller, de kentekenplaten waren nog niet binnen, dus de auto kon nog niet geleverd worden. Ai, ik zat nogal in tijdnood, best wel beetje redelijk snel een auto nodig ivm. een nieuwe baan. Maar dit werd opgelost! Ergad zorgde ervoor dat ik een voorloopauto/huurauto ter beschikking kreeg. Die kon meteen geleverd worden, helemaal top! Ik kon naar m'n werk. Het heeft even geduurd met de kentekenplaten en papieren ed. daarvoor, ongeveer een maand. Maar niet erg, ik kon in de tussentijd rijden. Nu inmiddels 2 weken ‘mijn’ Hyundai. Ben er helemaal blij mee! Hartelijk dank voor alles! Dus ja ik ben gewoon heel tevreden over de mensen van Yourlease!
Ben geholpen door Martijn. Heeft de tijd voor mij genomen en met mij meegedacht. Ik ben zeer tevreden.
Voor het eerst private lease gedaan bij Auto Smeeing. Na mijn eerste e-mail is er direct contact met mij opgenomen door adviseur Patrick Veldhuizen. Ik had veel vragen over de auto en het contract. Communicatie lijnen uitstekend!! Steeds snel antwoordt per telefoon of mail. Fijn de deskundige uitleg over het contract, want het is onbekend terrein voor mij. Het gaf mij een rustig gevoel dat ik een contract af ging sluiten met een betrouwbare zaak. Mijn vraag over een autorijhouder werd voor mij uitgezocht waar ik die het beste kon kopen, werken met passie noem ik dat! De leuke ontvangst, met cappuccino, en de overhandiging van de sleutel van mijn Fiat 500 maakte het voor mij een feestelijk moment. Heel veel dank Patrick!! Caat den Iseger.
Ik heb vandaag mijn lease auto opgehaald, ben heel blij. Alles prima verlopen, Top service! Zeer goed geholpen door Martijn. Heel spontaan en vriendelijk! Nogmaals bedankt!
Inmiddels heb ik mijn tweede private lease auto in ontvangst genomen. Beide keren geholpen door Martijn. Prettige en duidelijke communicatie en denkt met je mee. Bij mijn eerste private lease auto had ik gebruik gemaakt van de optie om na 1 jaar het contract op te kunnen zeggen. Omdat het leasen mij goed bevalt en toch graag een net iets luxere auto wilde rijden heb ik van die mogelijkheid gebruik gemaakt. Erg blij weer met mijn nieuwe auto.
Was eerst bij een kia dealer. Maar zij hebben mij laten zitten. En na even wat research kwam ik uit bij your lease en werd ik door Martijn geholpen. Die zich aan zijn woord hield en mij echt hielp om voor mijn bevalling nog een auto te regelen. Ik kon hem appen als ik vragen had, dacht ook echt mee. Ja top service met zelfs een vouwfiets kado. Zelfs mijn moeder wilt volgend jaar bij hun leasen en wie weet krijg ik mijn zusje ook zo ver. 1 klein puntje wat dan even in het gesprek was ontschoten is dat ik 2e hands lease maar ook daar ging Martijn gelijk voor mij aan de slag om de beschadigde velgen te fixen. Top gozer!!!!
Ik heb snel een passende auto gevonden en kon al snel komen om deze op te halen. Ook hierbij werd ik netjes en goed geholpen en werd er mee gekeken naar mijn behoeftes in de auto.
Ben heel goed en fijn geholpen door Martijn. Een mooie rode Citroën is nu van mij en hij rijd echt als een zonnetje. Netjes samen de eventuele beschadigingen bekeken en genoteerd en de papieren waren snel in orde gemaakt.
Heel erg goed geholpen, alles was snel in orde Waar ik erg blij mee ben.
Goed contact met de verkoper, alles snel en correct geregeld. Uitleg was duidelijk.
Zeer goede ervaring op alle fronten!
Wat hebben we weer een super ervaring gehad. Bij aankomst voor een proefrit kwam Patrick met brede glimlach al naar buiten lopen. Aangezien ik me al behoorlijk had ingelezen over de auto, waardoor zijn glimlach alleen maar groter werd, was uitgebreide uitleg niet nodig. Bij terugkomst en tijdens het genieten van het inmiddels beroemde bakje lekkere koffie, waren we er zijn uit. En werd er erg meegedacht. Ook de voorbereidende contacten met Thomas met betrekking tot de overstap van mijn huidige YL-auto waren ze erg soepel en meegaand. 12 oktober mijn supermooie Peugeot E208 ophalen. Nogmaals dank voor deze soepele overstap.
Supermooie auto geleverd
Alles zeer na wens
zie boven. zeer tevreden.
Zeer vriendelijk geholpen in de showroom door personeel.
Zeer vriendelijk goede service
Afspraak met receptie your lease gemaakt. met een warm onthaal werden we in de pup ontvangen met een heerlijke kop cappuccino. ik ben zeer goed geholpen door Ergad ik wist wel al wat ik ging leasen met de deskundige van Ergad was deal snel geregeld. de betalingen en vrijwaringsbewijs van mijn ingeleverde auto waren zeer snel afgehandeld .
Hier zijn we weer voor de 2de keer, wij kunnen het niet bij 1 auto houden maar bij 2. Dankzij de fantastische dienstverlening van yourlease hadden wij het vertrouwen dat wij weer goed geholpen zou worden met deskundig advies. Wij willen nogmaals Ergad Henry bedanken voor de warm en vriendelijk service een serieus maar ook grappig adviseur waar je mee kan lachen. Wij willen ook Gastvrouw Anita van de pub bedanken dat zij ons op ons gemak stelde en een positieve indruk heeft gegeven over het bedrijf, dat heeft ons geholpen dat wij op het juiste adres waren. Al met al, absoluut een aanrader voor degene die twijfelen. Succes yourlease, en vooral zo doorgaan. Wij komen zeker weer bij jullie terug. Anton en Monica Fundter
Okay, wel erg druk op zaterdag
Na veel lease maatschappijen bekeken te hebben naar oa prijs en voorwaardes, viel YourLease op in positieve zin. Goede prijs. Goede occasions (ook nieuw uiteraard). Na eerste interesse was de aanvraag snel geregeld. Ik wilde een auto die nog niet binnen was. Toen deze binnen waren erheen gegaan met mijn vragen ed. De auto die er op kenteken stond kon ik even niet gebruiken voor de testrit, maar ze hadden een andere voor me geregeld. Hij wilde eerst niet omdat hij nog niet gewassen was .. maar het ging om het rijden, niet om het uiterlijk. Poetsen kan altijd nog. Nadat de auto me beviel een datum voor overdracht af gesproken. In de tussentijd nog wat vraagjes via de mail gestuurd en altijd snel antwoord. Dit was trouwens met Patrick van Auto Smeeing. Gisteren opgehaald en alles is goed geregeld. Mijn complimenten.
Ik ben zeer goed geholpen door Ergad bij mijn private-lease keuze. Er waren wat dingen onduidelijk en hij heeft mij op een juiste en correcte wijze geadviseerd. Tevens de gastvrouw Ria is een zeer prettige gastvrouw.
Geachte Yourlease, Ik wil via deze weg een compliment jullie richting sturen wegens de goede service voor het regelen van ons nieuwe private lease. Wij zijn inmiddels 2 keer geweest vanuit Nieuwerkerk a/d Yssel en met een warme welkom ontvangen. Jullie gastvrijheid, vriendelijkheid, en deskundigheid heeft ons overtuigd dat dit bedrijf zijn zaken op order heeft, en wil ik zeker jullie aanbevelen aan andere mensen. Wij willen met namen Egdar Henry zeer bedanken voor zijn gastvrijheid en hulp bij alles wat hij voor ons betekend heeft en wensen hem en natuurlijk jullie ook een prettig en lange samenwerking, want dit blijf niet bij ons eerst auto!! Met vriendelijk groet, Anton en Monica Fundter
Tips voor andere potentiële klanten: - je krijgt er alleen een OIV verzekering bij. Dus geen SVI! De contactpersoon die ik had kende het verschil niet.... Het is uiteindelijk wel mogelijk om een SVI in het contract mee te nemen maar vraag hiernaar. - bij financiële toets waarbij echtgenoot is mee genomen komt het contract op 2 namen te staan. Bij overlijden of werkloosheid van 1 van beide kan het contract wel ontbonden worden maar laat dit in het contract zetten. Dit staat er in 1e iinstantie niet in. - Yourlease heeft géén keurmerk en kan zijn eigen voorwaarden opstellen. Voordeel is wel dat de klant niet BKR geregistreerd wordt. - pas bij ophalen van de auto krijg je je contract met bijbehorende voorwaarden voor je neus. Vraag of dit vooraf gemaild kan worden. Zo kunnen foutjes tijdig gesignaleerd worden. - Mijn tweedehands lease auto is niet voor aflevering gecontroleerd door Auto Smeeing. Zo had ik een kapotte ruitenwisser, controle lampje bandenspanning die continue brandt (daarmee komt hij niet door de APK!) Na aflevering heb je er als klant dus werk aan om dit op te lossen. Je bent de auto een dag kwijt, brengen, halen, etc. Dat is niet prettig. Het wordt uiteindelijk wel opgelost maar het had voorkomen kunnen worden. Als alles opgelost is een prima leasemaatschappij.
Originele beoordeling
Waarschuwingen voor andere potentiële klanten: - je krijgt er alleen een OIV verzekering bij. Dus geen SVI! De contactpersoon die ik had kende het verschil niet. - bij financiële toets waarbij echtgenoot is mee genomen komt het contract op 2 namen te staan. Bij overlijden of werkloosheid van 1 van beide kan het contract dus niet kostenloos ontbonden worden!!! - Yourlease heeft géén keurmerk en kan zijn eigen voorwaarden opstellen. Die zijn dus alléén in het voordeel van Yourlease zelf heb ik ervaren. - pas bij ophalen van de auto krijg je je contract met bijbehorende voorwaarden voor je neus. Terplekke moet je 6 pagina's met kleine lettertjes controleren. Ik ervaar dit als zéér klantonvriendelijk en onprofessioneel. Dit kan ook van te voren gemaild worden zodat je het thuis rustig kan doornemen. Op de eerste pagina stond al een dikke fout. - Ook pas bij ophalen wordt je pas verteld dat het contract op 2 namen komt te staan. Belachelijk en niet nodig! Bij alle andere maatschappijen kan dit netjes op 1 naam. Ook wil je verkoper de afhandeling doen in een ruimte waar al 20 mensen dicht op elkaar zitten. Ik moet zelf aangeven dat ik wat privacy wil als het om financiën gaat. In het contact merk je dat de contactpersoon haast heeft, het is druk. Je krijgt sterk het gevoel dat de contactpersoon er geen zin in heeft en neemt niet oprecht tijd voor je. Je bent een nummer, het moet snel dus stel vooral geen vragen. - wanneer je bij ophalen van de auto hiermee geconfronteerd wordt is er geen begrip voor bovenstaande, de contactpersoon snapt niet eens wat ik zeg (1!) én krijg je standaard ingestudeerde antwoorden terug. Als klap op de vuurpijl loopt de contactpersoon zonder netjes gedag te zeggen weg. - oh ja, wanneer je vooraf belt met vragen wordt er aangegeven dat je wordt terug gebeld. Niet dus. Ik zou zeggen: denk 2x na voordat je met deze maatschappij in zee gaat!!!
Koningsweg 14
3762EC Soest
Yourlease is de meest flexibele aanbieder van Private Lease in Nederland met een grote voorraad. Klanten kunnen dus na financiële acceptatie altijd snel rijden. Ons bedrijf is laagdrempelig voor klanten en bezoekers en is 7 dagen per week open. Ook hebben hebben een eigen showroom in het midden van Nederland. Naast consumenten bieden wij ook (flexibele) leaseoplossingen voor bedrijven.