Zeer vakkundig en snel.
Plots in het weekend brak mijn onderprothese. Op zoek via google naar een deskundig advies. Kwam terecht bij de gebittenmaker. Super geholpen en ik was ontzettend blij dat het weer mooi , snel en netjes gemaakt was
Prettig contact! Als verbeterpuntje misschien wat extra invoeltijd. Na reparatie van een gebitsprothese duurt het even voor je goed kunt inschatten of je prothese goed zit. ...eenmaal op weg naar huis ontdekte ik iets wat ik graag anders had gezien.
Snel en netjes geholpen bij een reparatie , kon direct komen.
Perfect geholpen...
Zeer vlug geholpen, binnen het uur. Protese na rfeparatie prima in orde.
Goede ervaring.
Ik werd bij binnenkomst direct en kundig geholpen. En er was aandacht voor het ongemak om zonder frame in de gang te wachten en daarom boden ze mij een plekje in de kantine Daar kreeg ik nog een kopje koffie op de koop toe. Ik ben zeer te spreken over de gebittenmaker
Goede uitleg en informatie Goede ontvangst
Mijn tandarts was gesloten na nieuwjaar, noodnummer gebeld, telf.nummer gekregen van een tandarts, gebeld en konden mij niet helpen en toen......zoeken zoeken en kon direct terecht bij de Gebittenmaker, en in 1 woord TOP!! Ik was super super blij :) :)
Mij gebit was gebroken en na de reparatie zit het gebit veel beter als voorheen. Ik ben 100 procent tevreden en zal zeker terug komen in de toekomst.
dat was prima, voor herhaling als dat nodig mocht zijn.
Mijn onder plaatje wat ik zelf heb moeten bekostigen had ik graag van te voren doorgenomen, misschien had het anders gemaakt kunnen worden, of had ik daar zelf inspraak inkunnen hebben, nu met 4 grote haken , en doe het nooit in , weg 900 euries.
Beste Dianne, jammer dat je geen plezier hebt met je frame en jammer dat je naar ik begrijp slecht voorgelicht bent. Ik wil je vragen om contact op je nemen met mij om te zien of ik iets kan maken voor je waar je wel blij mee bent want als je dit niet "gebruikt" is dat natuurlijk zonde. Graag tot snel, hartelijke groet, Peter Schoutens de Gebittenmaker
Wij werden snel en goed geholpen.
Uitstekend en snelle service
Op een zaterdag weekendje weg geweest,en toen brak er een tand uit mijn gebit,even gebeld met deze man,en toen prima geholpen,en een half uurtje later zat de tand er weer keurig in.
Je wordt super geholpen en alles wordt goed uitgelegd. En hele aardige mensen die daar werken
Hele prettige omgang en een hele snelle en goede service is mijn ervaring. Helemaal top.
Berg en Dalseweg 52
6522BM Nijmegen