in een woord super
Je word goed geholpen Erg vriendelijk
Ben goed geholpen en zeer tevreden!
Er was een tand los geraakt van mijn gebit op zaterdag laat in de middag. Gelukkig kon ik dezelfde dag nog bij hem terecht en heeft hij het vakkundig gerepareerd.
Door mijn vorige tandarts kwaks bij jullie gekomen voor het gebid
Hele vriendelijke dame bij binnenkomst en snelle afhandeling. Binnen 1 uur weer klaar
Het onmogelijke bleek toch te kunnen, namelijk: de reparatie van mijn gebitprothese. bedankt en vriendelijke groet. Walter Hebing
Ik ben al vaker geweest en altijd prima geholpen en iedereen is even aardig. Top
Gebit gebroken, kon direct terecht, na een uur gefixt. Zeer content!
Geweldige snelle service en hele vriendelijke mensen.
Snel,deskundig en ook tijdens vakanties
Goed geholpen en fijn dat ik zo snel terecht kon
eigen tandarts met vakantie, vervanger verwees ivm het probleem naar de Gebittenmaker door. Deze kon dezelfde dag alles weer in orde maken. Prima, Wel vreemd, ik ben niet verzekerd voor tandartszaken , maar kon geen rekening krijgen. Die moest naar mijn zorgverzekeraar omdat mijn eigen tandarts niet voorkwam in hun bestand. Zowel ikzelf als mijn zorgverzekeraar zijn niet blij met deze afhandeling. NB Mijn e-mailadres onder de vragenlijst is niet volledig, maar kon ik niet veranderen.
Beste Bert Nelemans, fijn dat we u konden helpen met uw protheseprobleem. Omdat patiënten vaak niet weten hoe ze precies verzekerd zijn en wat vergoed wordt. [ de reparatie van de volledige prothese is voor 90 % gedekt in de basiszorg] en patiënten niet zelf de gemaakte kosten in kunnen dienen bij hun Zorgverzekeraar sturen wij deze voor u door. Dat de factuur niet naar uw eigen tandarts is gegaan heeft als reden dat een tandarts het niet altijd op prijs stelt als wij ongevraagd een factuur sturen. Wij zullen uw reactie ter harte nemen en ons protocol nog een tegen het licht te houden om te kijken of we hier anders mee om kunnen gaan. Met vriendelijke groet, Peter Schoutens de Gebittenmaker
Zeer prettig en snel geholpen
Direct geholpen. Prothese stuk, zelfde dag gemaakt; geen uren hoeven te wachten. Helemaal super!
Zo snel en goede service.Heel blij met jullie.
Snel en zeer goed geholpen zeer tevreden
div.malen uitstekend
zeer positief.Mijn voortand ging op vrijdagmiddag van mijn prothese af. En dan na 15.00 uur nog terecht kunnen,ik vind dat geweldig.
Kwaliteit en behulpzaam .
De wachttijd was lang en die mijn gebit heeft gemaakt controleerde niet of het gebit goed zat.
Beste A.M Jilesen, spijtig dat u lang heeft moeten wachten; u schrijft niet hoelang. Doorgaans bent u uw prothese een uur kwijt afhankelijk van het probleem. Controleren is vaak lastig maar de Tandtechnicus moet wel vragen of de prothese goed zit! Dank voor uw reactie; wij zullen deze melding intern bespreken om onze service te verbeteren. Met vriendelijke groet, Peter Schoutens de Gebittenmaker
Alles wordt prima gedaan bij jullie, en je wordt vriendelijk geholpen en vlug, en je kunt dan weer lekker eten.
Kon gelijk terecht ben goed geholpen en m’n prothese zit weer netjes. 👍🏼👍🏼
Berg en Dalseweg 52
6522BM Nijmegen