Prina geholpen en blij dat het via mijn zorgverzekering betaalt wert. Alleen vond ik het vreemd dat ik 25 euro uit eigen zak moest betalen omdat het weekend was.
Geachte heer Derksen, Fijn dat u prima geholpen bent want dat vinden wij belangrijk. Wel vreemd dat u het vreemd vond dat u een toeslag moest betalen in het weekend. Er wordt in het voorafgaande telefoongesprek altijd gezegd dat er een zgn weekendtoeslag betaald moet worden.Men heeft dan zelf de keus om gebruik te maken van deze service of om te wachten tot maandagmorgen 8.30. Wij komen speciaal voor u om uw probleem op te lossen; ik hoop dat u begrijpt dat hier kosten mee gemoeid zijn. Graag tot ziens en dank voor uw reactie. Met vriendelijke groet, Peter Schoutens namens de Gebittenmaker.
Goede en snelle service.
Was mijn derde bezoek aan jullie. Altijd zeer vriendelijk, discreet en vakkundig geholpen.
Prettig
Mijn ervaring. Vriendelijk ontvangst. Vakkundig gemaakt, past perfect. Niet van echt te onderscheiden. En biologisch. Ik ben er heel blij mee. Hartelijk dank!
Grandioze service. Tijdens Carnavalsweekend, toch snel en vakkundig geholpen. Vakkundig en heel vriendelijk geholpen.
Wij zijn diversen keren bij een ander geweest met problemen prothese en altijd problemen gehad,op een zondag morgen prothese in twee stukken. gebeld en antwoord app en na 30 minuten werd er terug gebeld en kon meteen komen, hele fijne en goede service en 100% tevreden en mijn vrouw ook
Prettig geholpen.
ik ben goed geholpen me onder gebit was door midden gebroken heb gebeld en kon een half uur later bij hem terecht
Erg tevreden maken een praatje en hebben gewoon tijd voor je en ze geven goed advies super hoor
vriendelijke ontvangst, snel en vakkundig gemaakt en ook reparaties op zaterdag.
Snel en goed geholpen
adequate aanpak
In het weekend is heel snel en goed mijn gebroken framepje gerepareerd.
fijn dat ik zo snel geholpen kon worden
Ik was er voor reparatie van mijn prothese dit was supersnel ik kon er op wachten Super !!!!!
Bijzonder goed en vriendlijk r
In het weekend scheur in prothese. Kon op zaterdag terecht en werd prima geholpen. Geweldig, je kunt ook geen dag zonder!
Prima en snel geholpen
nette en vlotte service en gelukkig ook tussen de feestdagen aanwezig!
Zeer goede service en vriendelijk
Berg en Dalseweg 52
6522BM Nijmegen