ik ben teruggebeld door Korteland en ze zijn met een goede oplossing gekomen, en de bun deksel is wel nieuw, dit is een fout van mijn kant, en bied hierbij mijn excuses aan.
Fijn bedrijf om mee te werken. Houden zich aan afspraken en lossen problemen vakkundig op.
Motor voor onderhoud gestuurd, veel aan gebeurd. 1e poging voor proefvaart viel in het water door haperende koeling. Gelijk terug gegaan en het probleem verholpen!
Zeer goed.
Vakkundig onderhoud + advies
een grandioze zaak die altijd voor je klaar staat geweldige garantie deskundig personeel
Gisteren even bellen staan gelijk klaar om 2 nieuwe accu's te plaatsen . fijne mensen en heb het altijd al een top bedrijf gevonden . en je krijgt altijd een eerlijke prijs voor als je wat in te ruilen heb . ze doen wat ze beloven . ga zo door . al minstens 30 jaar klant bij hun. mvg, Bertus Bloos
Biminitop besteld en laten plaatsen.verwacht dat hij groter zou zijn.aangezien de afmeting hiervan vinden we dat hij vrij prijzig is.dus eigenlijk tegengevallen.we begrepen van degene die hem plaatste niet op de hoogte was hoe en wat hij geplaatst moest worden.
Goed geholpen het duurde alleen wat langer dan gedacht i.v.m. de drukte.
Goed en snel geadviseerd, passend aanbod. Kennis van zaken.
PS.... er lag nog een schroevedraaier op de boot en een zakje met een onderdeel... en er zijn wat schroeven niet aangedraaid en ik mis een schroefje.... schoonheids-foutjes... Daarbij ben ik vergeten te vragen om de trailer te controleren...en denk ik dat dit ook niet gebeurd is! helaas !! verder tevreden!
Klant is koning, echt een zaak waar je graag terugkomt.
Keurig netjes geholpen!
plezierig en correct
Ik kom al 18 jaar bij de fam. Korteland en dat dit al zo lang is zegt al genoeg. Goede service en vooral het persoonlijk contact is altijd goed, sociaal en vriendelijk geweest. Als er iets is wordt ik altijd geholpen, druk of niet als vaste klant laten ze je nooit in de steek.
Goede, hard werkende mensen. Heel veel kennis, klant is koning.
Een goed onderling tel.contact bij extra onvoorziene onverwachte defecten,nette behandeling door personeel.
Keurig behandelt