Na aankoop konden de bedjes nog enkele weken op verzoek in het magazijn blijven. We werden op de hoogte gehouden van de vakantie van de bezorgdiensten
Levertijd was erg lang, maar was niet de verantwoordelijkheid van Janus. Een onderdeel van de lattenbodem was vroeg stuk en de planken van de ledikant zijn voor deze prijs niet voldoende netjes in een lijn...
Het onderdeel voor de lattenbodem bestellen we en komen we snel vervangen .Het voeteind wordt zo spoedig mogelijk in orde gemaakt excuus voor het ongemak
Goed geholpen en blij met aangeschafte boxspring
this was a great experience, purchasing our first big item as ex-pats from the united states. Thank you for all of your help and guidance to the team!
Ben zeer tevreden met memory matress
Goede service ivm omwisseling matrassen
Ben goed geholpen in de winkel. Heb goed advies gekregen bij de aanschaf van een nieuwe matras.
Deskundig en goed geholpen. Ook bij problemen met de auping ombouw snel en goed gehandeld.
fijn assortiment en alle tijd voor een goed advies. fijne winkel!
Enorm goed geholpen, goed advies. We kwamen terug naar Nederland na in het buitenland te hebben gewoond. Ons oorspronkelijke matras was niet meer bruikbaar dus zaten we zonder. Janus heeft dezelfde dag nog tijdelijke top matrassen geregeld zodat we niet drie weken op de bank hoefden te slapen. Helemaal top!
Een zeer vakkundig en integer bedrijf die tijd nemen met een zeer uitgebreid advies met nazorg! ++++++
Perfect advies en zeer goede service!
Prima ervaring, goed advies en goede service
Friendly staff, helpful and professional advice.
Ik ben een zeer tevreden klant. Het enige wat wij als minpuntje hebben ervaren was de bezorging. Ze waren veel later dan afgesproken en daar werd niet over gebeld.
Beste heer/mevr. Goslinga , Erg vervelend dat onze bezorgers dit niet gemeld hebben ! Wij zullen dit zeker met de bezorgers bespreken om dit in de toekomst te voorkomen . Met vriendelijke groeten , René van Engelen
Betrouwbaar. Degelijk advies. Zorgvuldige uitleg.
goed product; goede service
Na jaren op Auping te hebben geslapen zochten wij weer een nieuwe Aupingmatras. Uitstekend geholpen kwam binnen een paar weken het nieuwe matras. Wat een fantastische verbetering, Ook de kussens waren top. Het slapen gaan wordt met recht een feestje. Super tevreden.
Uitstekend advies en service.
Good service
Zeer goede uitleg en uiterst vriendelijk
Alles was top!
prima geholpen, deskundige mensen, gewoon goed
Supermooie producten en goed geholpen. De bezorger was iets vergeten maar kwam dat dezelfde dag nog brengen.
Overtoom 76 78
1054 BT Amsterdam
Janus lekker slapen biedt 450 vierkante meter slaapoplossingen en is sinds 1967 gevestigd op de huidige locatie Overtoom 76-78/1e C.Huygensstraat 71-73 in Amsterdam.Waar in het begin de nadruk vooral lag op ledikanten, staat tegenwoordig het slaapcomfort centraal.Zo kijken we nu als eerste naar het ligcomfort en een goede lighouding en ondersteuning.We heten u van harte welkom in onze showroom .