Om samen met mijn 3 kids en mijn ouders (waarvan mijn vader Alzheimer heeft) nog een laatste grote vakantie te vieren in Denemarken de 6 persoonsbus gehuurd. Alles was in 1 woord geweldig. De bus had weinig kilometers op de teller en was zo goed als nieuw. Hij reed ook super fijn! En de service vanuit autohopper was ook echt top. Snelle reactie op mailtjes, geen vraag was teveel, snelle afhandeling van de borg/ verrekende kilometers en echt super fijn dat het wassen en stofzuigen bij de prijs inzat en door hun geregeld werd. Als ik nog een keer een auto/ bus nodig heb dam huur ik weer bij autohopper.
Een goede en gloednieuwe auto voor een weekje mogen huren. Soepel ophalen en inleveren, top!
Goede service bij verhuurder en een goed rijdende en goed zittende auto. Vooral geschikt voor gebruik op een langete afstand.
Prettig contact redelijke prijzen en een prima huurbusje
Ik heb een goede ervaring gehad met autohopper. Ze wouden de auto op locatie brengen. En heel schappelijk met volgende ochtend inleveren en niet meer te hoeven betalen.
Doordat ik adhoc een vrachtwagen b nodig had, ben ik zeer tevreden over snelheid waarmee ik geholpen ben. De service was vriendelijk, duidelijk en betrouwbaar.
Keurige interactie, prima service en mooie, schone auto. Aan te raden!
Busje was groot genoeg, duidelijke uitleg over de auto, verzekering. En de tijden van halen en brengen ook duidelijk. Bus was ook mooi schoon. Volgende keer als het nodig is, ga ik erweer heen.
Ik heb een hele prettige ervaring gehad bij Autohopper in Eindhoven. Ik had namelijk eerst een afspraak op vrijdag, maar die ochtend regende het keihard en ik was plan om mijn schuur uit te ruimen. Ik belde de vestiging diezelfde ochtend of ik het busje op een andere dag kan komen ophalen, ze losten het meteen op en gaven me een andere optie zonder extra kosten. Dit vond ik heel bijzonder. Verder verliep het administratieve proces goed en snel, en ik kon het busje na sluitingstijd terugbrengen. Ik was ook het hondje wat ik erbij had gehuurd vergeten en die kon ik de week erop terugbrengen zonder extra kosten. Tenslotte, wat ik het beste vind, is dat je zonder creditcard kan huren, en het geld binnen 2-3 dagen terug wordt gestort op je bankrekening. Kortom, ze zijn heel behulpzaam en denken graag met je mee. Verder reageren ze snel terug, heel klantvriendelijk. Ik zal hier vaker komen!
Snel geregeld via de website en duidelijk de wagens en opties overzichtelijk. Wagen snel kunnen huren en gelukkig beschikbaar op mijn gekozen dag. Bij het afhalen vriendelijk en vakkundig geholpen. Inleveren van de sleutels was eveneens goed geregeld. Al met al, top dus! Bedankt!
Fijne geholpen aan zowel telefoon als de balie
Op het laatste moment een bestelbus nodig. Na wat telefoontjes op en neer stond deze klaar op de vestiging in Berkel, schoon en precies wat ik zocht. Andere verhuurbedrijven kunnen een voorbeeld hieraan nemen!
Als ik een huurauto nodig heb, dan huur ik deze altijd bij Autohopper Wageningen. De auto die je mee krijgt is altijd nieuw en goed uitgerust. Ook belangrijk: ze zijn daar bij de garage erg vriendelijk en flexibel. En ik vind de prijs die je betaalt altijd meevallen. Een aanrader dus!
Nieuwe verhuisbus .aakte de verhuizing wel heel eenvoudig, snel geholpen.
Wij hebben een Renault Traffic met 6 m3 laadruimte gebruikt. Alle spullen voor het inrichten van een studentenkamer konden in één keer in deze bus: Zoals een matras van 1,2 x 2,2 meter en een groot bureau en een flinke kleding kast. Verder nog veel kleinere spullen en kleding. De bus was helemaal in orde en fijn om te besturen. Ik ben niet anders gewend van dit automobielbedrijf: altijd klantvriendelijk en duidelijk. Even een telefoontje om te laten weten dat de reservering in orde is en goede uitleg bij het ophalen van de verhuisbus.
Vriendelijke behandeling. Bereidheid om te helpen ook als er iet mis gaat. Vlotte afhandeling. Nette auto (busje)
Auto stond klaar en schoon. Snelle service vanuit de locatie. Bij het afleveren zelfde ervaring en ook de factuur digitaal verstuurd.
Auto was bijna nieuw. Zeer net, reed heerlijk. Voor mij altijd Autohopper en geen ander verhuurbedrijf.
het ontvangst,de nieuwe auto,de huurovereenkomst ,was allemaal goed geregeld. voor herhaling aan te bevelen. wj de wit.
Vanaf de reservering tot weer terug brengen, Frans van Autohopper Nieuw Vennep was heel vriendelijk, behulpzaam en efficient! Mocht ik weer een huurauto nodig hebben, zal ik zeker weer bij Frans huren!
We hadden voor het verhuizen van meubels een klein busje nodig. Via de website konden we gemakkelijk een busje kiezen en kijken of alles er in zou passen. Het huren en ophalen ging erg makkelijk, en de instructies voor het inleveren waren duidelijk en het inleveren buiten openingstijden was makkelijk geregeld. Ik zou Autohopper zeker aanbevelen!
Erg fijn online proces voor het reserveren van de huurauto. Via de website kun je erg makkelijk je keuzes maken en het reserveringsformulier invullen. Ook de keuzes voor de extra opties zijn duidelijk. Na het invullen en aanvragen van de huurauto werd er erg snel en vriendelijk gereageerd door Peter, medewerker van Autohopper Barneveld. Op al onze vragen daarna, werd ook snel en vriendelijk gereageerd. Ik raad dit bedrijf dan ook van harte aan! Ook omdat de 6 persoonsbus van erg goede kwaliteit is en fijn was om een lange reis mee op pad te gaan. Afhalen en inleveren van de auto ging snel en soepel. Ook het terugbetalen van de borg was zeer snel geregeld. Kortom enkel erg goede service en ervaring! Wij kunnen niet anders dan 5 sterren geven!
Wij hadden i.v.m. een verhuizing twee renault masters met laadklep besteld. Deze stonden netjes en schoon klaar op de op onze afgesproken dag en tijd. De bussen zagen er splinternieuw uit. Onze chauffeurs hebben de bussen s' avonds laat weer ingeleverd. Echter waren ze vergeten de bussen af te tanken ( de mannen zullen moe geweest zijn ). Hier is geen probleem van gemaakt en autohopper heeft zelf de bussen afgedankt en van de borg afgehouden. Het resterende bedrag van de borg had ik de eerst volgende werkdag direct terug op mijn rekening. Kortom een echte aanrader voor iedereen.
Makkelijk te regelen online en zeer vriendelijk personeel. Alles verliep soepel en efficiënt. Twee verbeterpunten: onbeperkte km zou fijn zijn en de jongen die ons instructies gaf, wist niet hoe de achterklep en zijdeur werkte. Maar zeker tevreden
DankIj de heldere communicatie en de perfecte verhuisbus liep mijn verhuizing op rolletjes. Dank!
Boogschutterstraat 1-43
7324 AE Apeldoorn