Vriendelijk, adequaat en betaalbaar

Goed geholpen door Autohopper in Hilversum, zowel vooraf online en telefonisch als bij het ophalen. Fijne auto, duidelijke afspraken, veel plezier van gehad. Absoluut aan te raden.

• Vestiging: Hilversum
  • Ervaring met: Personenauto

Top service en top voertuig

Ik ben zeer goed geholpen bij Autohopper in Arnhem. Dank daarvoor!

• Vestiging: Arnhem
  • Ervaring met: Bestelbus

Mooie nette persoonsbus Goede service en vriendelijk personeel Als ik weer een auto moet huren doe ik dat zeker bij heersmink

• Vestiging: Harderwijk

Top Service!

Last minute nog een 9-p bus kunnen huren bij autohopper, met behulp van Peter (vestiging Breda) konden wij richting Tomorrowland! Bus was keurig schoon en getankt klaargezet voor ons.

• Vestiging: Breda

Uitstekende service.

Goede, bijna nieuwe auto, service top!

• Vestiging: Halsteren

profesioneel, vriendelijk en voorkomend

Huiskens kan trots zijn op de werksfeer en klantgerichtheid in hun bedrijf!

• Vestiging: Oss
  • Ervaring met: Bestelbus

prima auto, ruim genoeg en duidelijke uitleg kortom perfect

Duidelijke uitleg voldoende ruimte

• Vestiging: Abcoude

Zoals het moet zijn

Onlangs een grote bestelbus met laadklep bij deze gasten gehuurd. Ik heb er evht over nagedacht wat er niet goed is gegaan maar kwam tot niets. Tja, ... ik ben gewoon dik tevreden! Waarom is die gozer dan zo tevreden zul je je wellicht afvragen? Wel: de service aan de telefoon en ter plekke bij de receptie is vriendelijk, efficient en duidelijk. Je krijgt voor een eerlijke prijs een zo goed als nieuw busje mee die prima rijdt en waarmee je het vertrouwen hebt dat je veilig op weg bent; veel plezier van de bus gehad. Ook het inleveren was easy. Gewoon 's avonds de sleutel door de brievenbus gooien waardoor ik volledig flexibel was in mijn planning; perfect. De volgende dag had ik de eindfactuur al in mijn mail en dezelfde dag ook mijn borg terug. Sneller kan het allemaal niet; prettig en goed geregeld. Makkelijk en gratis parkeren van mijn eigen auto direct voor de deur wat natuurlijk ook alweer een pluspunt is. Al met al: niet twijfelen, gewoon doen; je bestelbus HIER huren (durf ik ik in alle eerlijkheid aan te raden). Fa Pels/Autohopper-Woerden: bedankt!!

• Vestiging: Woerden

Goede autoverhuurder

Vriendelijk aan de telefoon en in persoon. Duidelijke instructies. Duidelijke voorwaarden. Geen poespas, gewoon autootje huren. Niks op aan te merken!

• Vestiging: Nootdorp - Pijnacker
  • Ervaring met: Personenauto

Prima, snel, meedenkend, service en vriendelijk

Deze man van autohopper heeft met mij meegedacht naar oplossingen gezocht en ook nagekomen wat hij beloofde! Fijn bedrijf! mooie prijs en prima wagentje zgan. Zeker weer voor herhaling bij dit bedrijf. Peter van Riel, bedankt.

• Vestiging: Breda
  • Ervaring met: Personenauto

Goede en vriendelijke service met goed materieel

Vriendelijk en snel geholpen en een goed en nieuw wagenpark.

• Vestiging: Arnhem
  • Ervaring met: Bestelbus

Het was allemaal zo geregeld

Na een zoektocht kwam ik uit op Auto Hopper. De site was duidelijk, boeking en bevestiging verliepen soepel. De auto afhalen en afhandelen ging easy, zo wil ik het vaker. Vriendelijke medewerker en belangrijk...geen verrassingen. Dus ik weet waar ik mn volgende autobus huur....en kan het een ieder aanraden.

• Vestiging: Huizen
  • Ervaring met: Bestelbus

auto stond klaar toen ik kwam

zeer tevreden over de verhuur, schoon en net aangeleverd, prima uitleg hoe alles werkte

• Vestiging: Steenwijk

Goede auto - redelijke service

De verhuisbus was geweldig, online reserveren ging gemakkelijk - stappen waren duidelijk. De service van het personeel bij de huurlocatie was redelijk. Over het algemeen goede huurervaring.

• Vestiging: Barendrecht

Super service

Online auto gehuurd. Deze bleek niet meer voorradig. Er werd direct een alternatief aangeboden. Bij het ophalen werden we vlot en vakkundig geholpen. Alles werd goed uitgelegd. De auto was perfect, reed heerlijk. Bij het inleveren ook weer goed geholpen. Volgende keer huur ik hem weer hier.

• Vestiging: Vlaardingen
  • Ervaring met: Bestelbus

Alles prima en snel geregeld

Mooi materiel, alles snel geregeld door vriendelijk en professionele medewerkers. Zeker een aanbeveling waard.

• Vestiging: Heerenveen

Fantastisch

Hele goeie service. Alles precies uitgelegd. Goed afgehandeld. Precies zoals het hoort. Waren vergeten stang bij te doen maar we zagen het nog optijd. Dus er 1 bij gekregen.

• Vestiging: Zutphen
  • Ervaring met: Anders

De gehuurde bus stond netjes voor me klaar en van mijn aankomst tot aan het wegrijden ging lekker snel. Vriendelijk geholpen ook. Ook bij terugkomst was alles snel geregeld. (Nog even afwachten of ik mijn borg tijdig terugkrijg, maar gelet op de rest van de service neem ik dat zonder meer aan.) De bus was goed schoon en afgetankt. En zo heb ik 'm ook weer ingeleverd.

• Vestiging: Velserbroek
  • Ervaring met: Bestelbus

huren zoals een auto huren hoort te zijn

Mooie nagenoeg nieuwe vrachtwagen gehuurd, alles klopt dan. Rijdt fijn en soepel. Verhuispakket erbij en klaar is Kees. Beloofd is dat hij de volgende keer ook echt klaar staat. De eigen navigatie erin en sturen maar. Bij een verhuizing is een laadklep echt een aanrader. Dus volgende keer...

• Vestiging: Veendam
  • Ervaring met: Bestelbus

Super, meedenkend met de klant

Prachtig mooie verhuisauto, met laadlift Meedenkend met de klant (uurtje eerder ophalen, geen probleem) Mooi dicht in de buurt. Een aanrader voor de adspirant verhuizers Gr. theo

• Vestiging: Druten
  • Ervaring met: Bestelbus

Snel en gemakkelijk een verhuiswagen gehuurd!

Snel en gemakkelijk een verhuiswagen gehuurd! Geen gekke prijzen

• Vestiging: Honselersdijk

Top bedrijf

Mjn ervaring met Autohopper is super positief. Ik had een onlinereservering gedaan. Een paar minuten later werd ik al gebeld. De actieprijs was niet meer beschikbaar maar ze boden wel alternatieven aan. Echt fijn dat ze persoonlijk contact zochten om eea toe te lichten. Dat is klantvriendelijkheid. Verder was het ophalen van de auto als weer inleveren, een piece of cake. Alle complimenten.

• Vestiging: Barendrecht

Zeer goede service!!

Hier wordt meegedacht in een oplossing en er wordt met de prijzen rekening gehouden! Echt top en ik kom zeker terug!!

• Vestiging: Middelharnis

Zou dit zo weer doen

Heel klein minpuntje; we zouden een 7-persoons SUV meekrijgen maar werden netjes gebeld voor een 4-persoons Toyota Corolla….. qua personen was het goed te doen; het ging ons om de bagage… dit was een beetje passen en meten. Maar voor de rest: een heel weekend er veel plezier mee gehad!

• Vestiging: Assen

Prima, geen gedoe.

Dit was de eerste keer dat ikzelf een verhuisbus moest huren. De verhuurder liep met mij een rondje om de bus, daarna liet hij zien hoe en waar je de sleutel buiten openingstijden in kan leveren. Na inleveren van kreeg ik de volgende dag een e-mail met daarin de opbouw van de kosten en het te ontvangen bedrag. Enige aanmerkpunt dat ik heb is dat de verhuurder de binnenkant van de wagen niet liet zien.

• Vestiging: Duizel

Boogschutterstraat 1-43