Prima geholpen. Prijs is prima en mooi dat ze ook elektrische voertuigen hebben
Fijn om zo snel en makkelijk een aanhangwagen te huren
Meest Vriendelijk geholpen en een zeer nette auto, en de borg was zeer vlot weer terug gestort
Snel en makkelijk online geboekt . Ophalen en terug brengen goed geregeld!
Vriendelijk en no nonsens zou hier zeker vaker een auto huren!
Omdat ik de schade aan mijn bedrijfsauto moest laten repareren had ik per direct een huurauto nodig. Na een zoektocht op google, kwam ik bij jullie terecht. Alles is binnen 1 berichtje van een aanvraag formulier geregeld en kon ik de huurauto bijna direct ophalen. Als dit alles niet zo snel geregeld kon worden had ik ook een aantal dagen niet kunnen werken. Nogmaals top geregeld.
ze waren snel en vriendelijk geholpen
Alles keurig en netjes en goed te regelen auto reed heel fijn leeg of vol geladen fijne weg ligging .1 min puntje was dat de radio het niet deed van wege de code die er op zat
Gewoon fantastisch.
We hadden niet van te voren geboekt. Er was geen auto vooradig. Er werd speciaal voor ons een auto opgehaald. Service was vriendelijk en vertrouwelijk. In de toeko.st maken wij zeker weer gebruik van deze verhuurder.
Heel fijn geholpen
Stad en land afgezocht naar een BE-bus voor zwaar transport.. ik had hem snel nodig maar nergens bij de bekende verhuurbedrijven hadden ze er één staan.. tot ik de website van Autohopper.nl vond. die hadden hem gewoon staan en was nog beschikbaar ook.. bestelformulier ingevuld en kreeg netjes de bevestiging binnen over de mail. 100% top.. en terug brengen... kijk maar hoelaat je hem brengt.... top gewoon.
Nette bus zonder schade , en vriendelijke mensen op kantoor .ook het inleveren ging soepel en de borg werd dezelfde dag terug betaald
Vriendelijk ,deskundig en behulpzaam. Denken met je mee. Al je vragen worden goed beantwoord en vastgelegd in een offerte. Komen stipt de afspraken na. Ook de huurwagen was top in orde. Kortom een geweldige service en een aanrader.
Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf en wanneer ik weer in de gelegenheid kom om een auto te huren hier weer gebruik van maken de borg werd snel terug betaald
Prima ervaring alles volgens afspraak geen zus en zo achteraf. Keurig bedrijf dat je gelijk een goed en vertrouwd gevoel geeft.
We willen graag een grote automaat huren. Toen deze niet beschikbaar was, heeft het personeel van alles gedaan om toch te zorgen dat we deze konden huren. Een prima auto. Ophalen en inleveren going soepel en snel. Geen verborgen kosten, alles helder en overzichtelijk.
Op hele korte termijn de auto kunnen huren. Vriendelijk en prettig geholpen. Gaan we vaker doen.
We besparen veel geld door geen eigen auto te bezitten, en Autohopper geeft ons de kans om te experimenteren met soorten en type auto’s. Voor korte ritten doen we de mywheels in de straat, maar voor meerdaags is Autohopper perfect. Eerst maar eens een budget bakkie (i10) gehuurd, volgende keer huur ik toch een slagje grotere auto. Misschien wel gewoon een dikke zevenzitter. Op jaarbasis kan dat best uit. Nu al zin in! Oja en personeel is allemaal heel vriendelijk.
Alles verliep soepel. Geen wachttijd, vlotte administratieve afhandeling.
ik had last minute een auto nodig, 1 belletje en het was geregeld. Ik wist nog niet precies hoe lang ik auto nodig had maar ook dat was geen probleem. Auto was vrijwel nieuw, schoon, prima.
Last minute een bus nodig en gevonden bij Autohopper waar we zeer vriendelijk en professioneel werden ontvangen. Alles werd netjes en vlot geregeld en de bus zelf zag er keurig uit. Goede ervaring - voor herhaling vatbaar. Het was even zoeken naar de vestiging omdat ze zijn verhuisd en het oude adres nog op Google Maps staat.
uitstekende service
Vanuit Willemstad was er een ongepland bezoek aan Groningen voor een begravenis. Binnen een uur wisten we dat er een wagen beschikbaar was. De administratieve afhandeling was snel voor elkaar bij het ophalen en wegbrengen… en we kregen een prima auto mee.
Het reserveren en ophalen was zo geregeld en de medewerkers waren erg vriendelijk en behulpzaam. Ook bij het rijden was alles fijn. Enig mogelijke minpunt is dat ik een hoge borgsom moet betalen en het niet helemaal duidelijk is hoeveel je terugkrijgt maar dat is wel logisch in verband met in welke staaat de auto terugkomt en hoeveel kilometers worden gereden.
Boogschutterstraat 1-43
7324 AE Apeldoorn