vlotte afhandeling, veilige auto.

Een telefoontje om de bus te huren, snel onderweg voor de verhuis klus, Inleveren: was ook snel gedaan. Top.

• Vestiging: Hilversum
  • Ervaring met: Bestelbus

Prima service tegen redelijke prijs

Reserveren was eenvoudig met de mogelijkheid om het eigen risico deels af te kopen tegen een redelijke prijs. Service aan de balie was vriendelijk en accuraat. Terugbetaling van de borg was ruim binnen de termijn van 3 werkdagen.

• Vestiging: Kampen
  • Ervaring met: Bestelbus

Fijne service en fijn vervoersmiddel

Het reserveren van een bus ging hartstikke makkelijk. De service bij de locatie was ontzettend fijn en de bus die we hebben gehuurd werkte uitstekend. Ook de afrekening is snel gedaan. Echt een heel fijne ervaring! En dan naar mijn idee ook een goede prijs/kwaliteit

• Vestiging: Hilversum
  • Ervaring met: Bestelbus

Goed georganiseerd zo. Samen met carwasch. Er is dan altijd iemand aanwezig.

• Vestiging: Capelle a/d IJssel
  • Ervaring met: Anders

Goed geregeld en een fijne wagen!

Fijn dat we een bestelbus konden huren bij Grouwstra, ons eigen garagebedrijf. Service en afhandeling waren perfect. Auto reed heerlijk en voldeed aan alle verwachtingen. We vonden het heel prettig dat we de auto de volgende dag vroeg konden inleveren. Een aanrader dus!

• Vestiging: Deventer

Super!!

Had een elektrische Opel Corsa gereserveerd. Na een belletje bleek dat ze deze niet meer hadden staan. Dus hebben ze een gratis upgrade gegeven!! En niet zomaar. Ik kreeg inplaats van de Corsa namelijk een SUV Toyota mee. Heerlijke auto die ook nog eens gloednieuw was!! Zeker een aanrader. En als ik nog eens een auto huur dan ben ik zeker degene die weer zal huren bij Autohopper!

• Vestiging: Apeldoorn Noord
  • Ervaring met: Personenauto

Voertuig en service zoals je mag verwachten

Uitstekende bus (bijna nieuw) met airco en navigatie. Vriendelijke medewerker die een rondje met je om de bus loopt en wijst waar beschadigingen zijn. Zijn advies is om voordat je weg rijdt een video van de bus opneemt zodat er later geen discussie kan zijn. Eindafrekening nog dezelfde dag ontvangen

• Vestiging: Hellevoetsluis

Topservice!

Op woensdag gebeld om voor zaterdag een verhuisbus te huren. Ik werd netjes teruggebeld en heel vriendelijk te woord gestaan. Direct een bevestigingsmail ontvangen en zaterdag de wagen opgehaald. Overigens ook echt een goede prijs! Topservice!

• Vestiging: Venlo
  • Ervaring met: Anders

Wij zaten op landgoed meisterhof met de camper en telefonisch hier een auto gehuurd die keurig hier afgeleverd werd en na de huurperiode weer keurig opgehaald werd en dt alles oor een schappelijke prijs. Ga zo door met deze service

• Vestiging: Beilen
  • Ervaring met: Personenauto

Goede auto's en bereikbare locatie, slechte service

Ik heb een bestelbusje met lift gehuurd. Auto was vrij nieuw en voldeed aan de wensen. Locatie van de vestiging is goed bereikbaar met openbaar vervoer enz. Personeels waren niet allemaal even vriendelijk en na het inleveren van de auto kreeg ik een telefoontje dat ze mij een schade die ik niet gereden heb in rekening te gaan brengen. Ik had gelukkig een videopname vooraf van de auto gemaakt en moest weer naar ze toe rijden om dat te laten zien. Ze hebben de administratie dus niet goed in orde en als je zelf niet oplet, dan kunnen ze je zomaar van één schade beschuldigingen en dwingen te betalen.

• Vestiging: Rotterdam Blijdorp

Handig en goed geregeld

Handig als je 1 of meerdere dagen een auto nodig hebt voor een klein prijsje incl. verzekeringen en optie verlagen eigen risico. Makkelijk via de site te reserveren bij een locatie bij jou in de buurt. Vriendelijk personeel en ruimte voor vragen/uitleg.

• Vestiging: Zierikzee

Klantvriendelijk

De ervaring met Berry Schaap is dat de communicatie top is en de afwikkeling ook.

• Vestiging: Beesd

Makkelijk

Online besteld en zo opgehaald. Alleen maar makkelijk, op zo'n zware en moeilijke verhuisdag.

• Vestiging: Kampen
  • Ervaring met: Bestelbus

Goeie bus, vriendelijk personeel en handig dat de sleutel wat later ingeleverd kon worden. Wat ik minder goed vind, is dat bij het huren wordt aangegeven dat er zowel een ID-kaart alsook een rijbewijs nodig is. Beetje vreemd dat dat nodig is. Ik heb zelfs een huis gekocht waar ik die niet voor nodig had, maar bij het huren van een busje heb je beide nodig? Erg bijzonder. En uiteindelijk was het niet eens nodig.

• Vestiging: Arnhem
  • Ervaring met: Bestelbus

Geweldige service en goede uitleg

Super goed geholpen met de Bakwagen

• Vestiging: Harderwijk

Zeer comfortabele auto

Rijdt erg lekker en huurprijs is voor een week 65,euro per dag. Aan te raden

• Vestiging: Baarn
  • Ervaring met: Bestelbus

Hele deskundige duidelijke en professionele dealer

Professioneel, klantvriendelijk, duidelijk in prijs kwaliteit en betrouwbare dealer

• Vestiging: Weert

Goed geregeld

Nette bus en vlotte afhandeling.

• Vestiging: Drachten
  • Ervaring met: Anders

Fijne service, en een mooie ruime bus

Op de afgesproken tijd konden we de bus ophalen, we hadden hem gehuurd voor het hele weekend en waren dan ook heel blij dat we hem hadden voor de verhuizing, alles kon erin

• Vestiging: Nieuw-Vennep

Goede service nette auto

Gereserveerd een bakwagen met laadklep. Week voor de verhuizing werd er gemeld dat er geen auto beschikbaar zou zijn. Na telefonisch overleg heeft Heersmink er alles aan gedaan om toch een auto te leveren. Zeer goede service.

• Vestiging: Harderwijk
  • Ervaring met: Bestelbus

Zeer nette en snelle service.

Fantastische service en goedecommunicatie.

• Vestiging: Halsteren
  • Ervaring met: Bestelbus

Snel geregeld en prettig contact

Met één belletje was alles snel geregeld. Voor de verhuizing hadden we ook een hondje en spanbanden erbij. De bus was super schoon, heel fijn! Zelf nog een steekwagen erbij gehuurd en je bent klaar voor een grote verhuizing. Afleveren ging ook makkelijk en de volgende dag al de rekeningen en de borg volgde snel.

• Deskundigheid N.v.t.
  • Vestiging: Apeldoorn Noord

Prima bedrijf

Nette medewerker mooie schone bus

• Vestiging: Goirle

prima en helder geregeld

op tijd, heldere info, auto top, vriendelijke mensen. Wat wil je nog meer?

• Vestiging: Gulpen-Wittem

Boven verwachting

De boeking ging vlot. Toen wilde ik een ander formaat bus ivm de hoogte. Meteen enkel telefoontje was dit ook omgezet. Het afhalen ging goed en ik erestond een gloed nieuwe bus op me te wachten. Het inleveren buiten openingstijden was makkelijk. En nu het belangrijkste de factuur klopte ook nog. Ik krijg geld terug. Oh ja ik had wel een forse borg moeten betalen.

• Vestiging: Waalwijk

Boogschutterstraat 1-43