Duurzaamheid en goede service

Ik ervaar bij Pure Energie de pure aandacht voor duurzaamheid gekoppeld aan goede service.

Positief, snel en vakkundig geregeld.

Ik melde me aan als nieuwe klant bij Pure-energie. Omdat dit voor een nieuw gasloos huis was, met een berekende hoeveelheid zonnepanelen, contact gehad met de helpdesk en prima geholpen.

Tot nu toe heel tevreden.

Ben nog niet zo lang klant, maar ik ben tevreden.

Geen idee ben er net bij en zie het verschil nog niet

Wij zijn net bij deze club heb er nog niets over gelezen van een onafhankelijke partij dat ze het zo goed doen wat ik wel hoop

Net overgestapt, nu al goed

Zijn nog maar net overgestapt en de gehele overstap verliep vlekkeloos, geruisloos en overzichtelijk. Prima!

duurzame koploper met heldere missie en transparante communicatie

Goede doelstellingen, prettige klantenservice, lage tarieven en goede vergoedingen voor netto opgewekte zonne-energie, inzichtelijke maandelijkse energierapporten - kortom, een prima bedrijf.

Goede service en prijs

Bedankt Pure Energie

Soepele overgang van andere energieleverancier naar Pure Energie

Na inschrijving is alles probleemloos volgens afspraak verlopen, blij dat wij nu bij een echt groene energieleverancier zitten.

Mooi zonnepanelen.

Zonnepanelen gekocht, mooi prijs en alles ging gestroomlijnd totdat ze helemaal geplaatst werden. Service personnel zijn vriendelijk en behulpzaam. Administratie kan een tikkeltje sneller maar het is een drukke periode.

Positief!

Weinig op aan te merken! Maandelijkse gegevens stel ik op prijs.

Net over gestapt. Ging helemaal goed.

Tot nu toe loopt alles vlekkeloos.

Goede service, geen adder onder het gras: TOP!

Dik tevreden met de overstap naar Pure-energie. Belangrijkste reden was dat ik mijn geld wil steken in het verduurzamen van het opwekken van energie. En dat is wat Pure-energie doet. Overstap verliep volledig zonder problemen en er waren geen verborgen betalingen of achteraf gedoe.

Niet altijd klantvriendelijk

Het afsluiten en daarmee samenhangende administratieve werkzaamheden prima. Een bedrag rekenen om je verbruik te minitoren is niet van deze tijd. Zeker niet daar er gebruik wordt gemaakt van de slimme meter, wat een grote dosis administratieve kosten verlaagd.

Nog onvoldoende omdat ik pas sinds kort lid ben

Zie hierboven

Ik ben reuze benieuwd!

Ik ben net gestart bij Pure Energie. Mijn verwachtingen zijn hoog. Ik heb tot nu toe 3 sterren gegeven omdat ik de app nog niet werkt en ik niet zo tevreden ben over de communicatie met de klantenservice. Het bepalen van mijn maandtarief waren in verschillende mailtjes tegenstrijdig en klantenservice kon mij ook niet goed aangeven wanneer de app wel werkt!! Ik verwacht echter dat de communicatie beter wordt en de app weer functioneert. Dan kan ik 5 sterren geven.

Snelle en correcte overschrijving

De overstap naar Pure ging vlot en zonder problemen.

Groene stroom van Pure Energie, daar ruik je niets van

Als je bang bent dat groene stroom naar geitenwollen sokken stinkt, daar ruik je niets van. In de portemonnee doet t ook geen pijn. Kortom, prima keuze!

Zie onder

Prettige en vriendelijke benadering

Nog maar nét overgestapt, vooralsnog prima

Overstap en communicatie verliep prettig. Goed om te zien dat er wordt geïnvesteerd in de portal, maar, graag een app. Dat zou het helemaal perfect maken!

Nog weinig gemerkt van omschakeling naar Pure Energie.

Ik ben nu bijna twee maanden bij Pure Energie; ik heb daarvoor gekozen omdat het 100% hernieuwbare energie levert. Ik heb er echter nog niet veel van gemerkt. Graag zou ik een maandelijks overzicht kunnen raadplegen over mijn verbruik aan gas en elektra, en hoe zich dat verhoudt tot andere huishoudens, zoals bij Greenchoice, waar ik eerst zat (ook best groen, maar niet 100%). Die had een app waar ik op elk moment mijn verbruik kon bijhouden. Tot nu toe is er echter nauwelijks communicatie met Pure Energie, en dat valt me wel tegen.

Goed!

Tot nu toe positieve ervaring in de contacten met Pure Energie. Houen zo!

Prima energieleverancier

Ik ben nog maar net overgestapt naar Pure Energie. Mer name vanwege het groene aanbod. De overstap (via de Consumentenbond) is prima verlopen. De website en het dashboard functioneren prima. Ik vind het wel wat ‘ouderwets’ qua look en feel en niet super overzichtelijk. Ook mis ik wel een goede app. Die kun je alleen gebruiken na aanschaf van een apparaatje. Dat ontdekte ik pas na de overstap. Beetje jammer en achterhaald. Maar zou er niet voor overstappen.

Matig

Het duurde erg lang voordat het bevestigt was dat wij over waren gegaan naar pure energie. Vervolgens zou ik graag op pure energie zien wat wij terug leveren maar als ik inlog krijg ik een melding dat ons mail adres niet bekend is. Erg onduidelijk

Ik ben nog te kort klant voor een gefundeerde mening.

Ik ben nog te kort klant en kan dus (nog) geen gefundeerde mening (ervaring) geven. Tot nu toe heb ik totaal geen klachten.

Mis een app

Ik mis een nuttige app met o.a. verbruiksgegevens en opwekking

Hengelosestraat 569

7521 AG Enschede

Over Pure Energie

Onze belofte is duidelijk: wij leveren alleen groene stroom uit onze Nederlandse energiebronnen. Wij ontwikkelen, realiseren en beheren windmolens en zonnepanelen in Nederland. De stroom die we daarmee opwekken leveren we aan onze klanten. Gegarandeerd de groenste. Dat zijn wij. Wij ontwikkelen al meer dan 25 jaar zelf, samen met lokale energiecoöperaties, duurzame energieprojecten in Nederland en we verkopen nooit meer stroom dan we zelf opwekken. Zo weet jij precies waar jouw stroom vandaan komt. De stroom die jij verbruikt, helpt ons om nog meer duurzame energie in Nederland op te wekken. Samen met onze klanten maken we Nederland duurzamer. Doe je ook mee?