Goede hulp en kwaliteit

Goed bereikbaar en antwoorden op alle vragen.

Electriciteit doet het

Electriciteit werkt. Prima klantenservice. Verder vrij basic. Bijvoorbeeld geen handig overzichtje van maandverbruik zoals Budget dat geeft. Geen klachten en het idee dat ik ‘s nachts rustig kan slapen omdat ik groene stroom heb.

Uitstekende energieleverancier!

Levert volgens Greenpeace echt groene energie en de tarieven zijn redelijk.

Alles perfect geregeld

Ben nu klant maar levering gebeurd pas eind juli 2021 klant, maar alles is tot nu toe perfect geregeld. Ben zeer tevreden.

Fijn gevoel dat we energie afnemen bij een duurzame Nederlandse bedrijf.

Alle positieve reviews over Pure Energie kunnen we bevestigen dat het waar is. Wat een fijn bedrijf om energie bij af te nemen. Wij zijn super tevreden, ook qua prijs is het heel concurrerend op de markt. Kortom je hoeft niet te twijfelen om de overstap te maken, gewoon doen!

Gewoon goed geregeld

Fijn om 100% zeker te zijn van groene stroom!

Ik was tevreden over de telefoongesprekken en de snelle overstap

Overstap en communicatie prima verlopen.

Op een vraag wordt adequaat gereageerd. Mijn contract voor 5 jaar afgesloten, dat geeft een aardige indruk toch.

Zonnepanelen en pure energie

Een gouden combinatie!

Uitstekende klantenservice, deskundig, vriendelijk en geen keuzemenu!

Afgezien van mijn keuze voor (zelf opgewekte, lokale) groene stroom is de kwaliteit van de klantenservice voor mij van doorslaggevend belang geweest. Direct iemand aan de lijn (zonder eerst een keuzemenu te hoeven doorlopen) die al je eventuele vragen deskundig, vriendelijk en geduldig beantwoordt vind ik bijzonder plezierig! Het lijkt dan ook overbodig te vermelden dat de overstap naar Pure Energie probleemloos is verlopen!

Slecht overzicht van de meterstanden

Beste, Helaas vinden wij de meterstanden enorm lastig aflezen op ons account overzicht. Er is geen uitleg over de koppen: telwerk. Daarnaast kunnen wij niet zien wat onze panelen hebben opgeleverd en wat er is terug geleverd aan jullie. Dit is zeer onpraktisch en hopen dan ook dat dit z.s.m. wordt aangepast. Met vriendelijke groet, Desiree

Even afwachten.

De afhandeling met de zonnepanelen loopt nog. Ze liggen op het dak, maar dat was niet helemaal goed gegaan en nog steeds is de afhandeling t.a.v. de antenne die er op moet niet rond.

De groenste energieleverancier met oog voor milieu en klant

Door de gedetailleerde maandoverzichten, concrete tips en het snel beantwoorden van vragen helpt Pure-energie de klanten om meer te verduurzamen.

Prima keuze en investering

Wij zijn zeer tevreden over de aanschaf van de zonnepanelen van Pure energie. Evenals de plaatsing en afhandeling.

Groen en persoonlijk

Goede ervaring! De meest groene stroom die ik kon vinden, groot genoeg voor een zeer professionele beleving maar persoonlijk genoeg voor een handgeschreven verjaardagskaart en attentie.

Uitstekend!

Mooi tarief voor teruglevering zonnepanelen!

Goed geholpen, groene energie uit de buurt, precies wat ik zocht

Goed geholpen, groene energie uit de buurt, precies wat ik zocht. De overstap was ik snel en gemakkelijk geregeld. Enige verbeterpunt zou zijn dat ik graag beter/vaker op de hoogte zou worden gebracht tijdens de overstap.

Prima, niets op te merken.

De groenste electriciteit voor een scherpe prijs.

ik ben net overgestapt naar Pure energie dus ik heb nog geen ervaring opgedaan

ik ben net overgestapt naar Pure energie dus ik heb nog geen ervaring. behalve dat ik stroom heb en verder niks van het bedrijf hoor. behalve deze vraag.

Flexibel, snel, duidelijk, milieuvriendelijk

Snelle reactie met goed inzicht in je gebruik/ teruglevering , prijsconcurrerend zonder de nadelen. Eco minded en zeer duidelijk in de communicatie. Aanrader!

Prima partij voor een energiecontract

Geen makkelijk toegankelijke app met totaal inzicht van verbruik.

Nog maar kort bij pure energie. Bij vorige energie maatschappij waar we bij waren was er niet nog een extra apparaat nodig( te kopen) om een beter in verbruik te hebben en makkelijker terug te kijken.

Wij kiezen voor de groenst mogelijke energie!

Na een periode zonder huis in Nederland wilden we de groenst mogelijke energie leverancier. Pure Energie komt bij verschillende beoordelaars als beste uit de bus. Via de website zijn de verschillende opties mbt contracten goed te beoordelen. Tot nu toe verloopt alles zeer naar wens!

Duidelijk

Ben al een keer eerder bij u klant geweest , en heb toen laten verleiden door een actie van Eneco , waar ik achteraf spijt van had Was toen de uitvoerder op het bouwwerk die als eerste in Nederland groene stroom van jullie kreeg

Goed zover

Ik ben nog niet zo lang klant. Kan dus ook nog niet zoveel beoordelen. Het overstappen is in ieder geval heel soepel verlopen. U kwam in overzichten als beste naar voren m.b.t. milieuvriendelijk en dat heeft mijn keuze bepaald.

Hengelosestraat 569

7521 AG Enschede

Over Pure Energie

Onze belofte is duidelijk: wij leveren alleen groene stroom uit onze Nederlandse energiebronnen. Wij ontwikkelen, realiseren en beheren windmolens en zonnepanelen in Nederland. De stroom die we daarmee opwekken leveren we aan onze klanten. Gegarandeerd de groenste. Dat zijn wij. Wij ontwikkelen al meer dan 25 jaar zelf, samen met lokale energiecoöperaties, duurzame energieprojecten in Nederland en we verkopen nooit meer stroom dan we zelf opwekken. Zo weet jij precies waar jouw stroom vandaan komt. De stroom die jij verbruikt, helpt ons om nog meer duurzame energie in Nederland op te wekken. Samen met onze klanten maken we Nederland duurzamer. Doe je ook mee?