Het meest groene en klantvriendelijkste energiebedrijf

Zo’n beetje alles klopt vwb PureEnergie. Bovendien is het gewoon telefonisch bereikbaar en denken ze met je mee.

Alleen lof voor de overgang

Alleen lof voor de overgang

mijn ervaring weet ik nog niet want ik gebruikt het net.

ik hoop er veel plezier van mag hebben, ik kan er nog niet veel over hebben , ik moet ervaren hoe het uit valt.

gemakkelijk aangemeld

Wij zijn nog maar net klant van Pure-energie maar de aanmelding verliep vlot en goed. So far so good.

geweldig

nooit problemen en de informatie is geweldig

Echte groene stroom is erg belangrijk in deze tijd

goede communicatie

Onlangs nieuw contract afgesloten naar tevredenheid hoop ik. Kan dit echter pas over een jaar beoordelen. Wat mij wel aanstond was de goede maar vooral snelle communicatie om informatie te krijgen en een contract af te sluiten

Duurzaam en zonder zorgen!

Goede service, overzichtelijke informatie en heel duurzaam.

blij mee

geeft een goed gevoel om mijn energie via Pure-energie te krijgen

Tot nu toe goed

Kort contact gehad, verder alles goed verlopen!

Top.

Jullie zijn duidelijk en helder met de informatie. Betrouwbaar en hulpvaardig. 4 jaar geleden kwamen we weer in Nederland wonen. De doelstelling de wereld te vergroenen van de oprichters sprak mij aan. Hun mentaliteit is gelijk gebleven. Wie goed doet ook goed ontmoet. Dat siert ze.

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Ik ben tot nu toe tevreden over mijn nieuwe energie leverancier.

Uitstekende organisatie.

positief

geen problemen gehad, goed verbruik overzicht

Het is wat het is

Helder bedrijf. Jullie doen wat je belooft. Transparant.

Oke

Problemen, daar word actie op ondernomen.

Op naar een schonere wereld

Na het nodige gegoogle waaronder diverse green peace rapporten van devlaatste jaren de stap gezet van een semi-groene energieleverancier nu een echte groene leverancier. Overschakeling vlekkeloos verlopen.

Tot dusverre goed.

Via Pure Energie 20 zonnepanelen op het dak laten leggen en overgestapt voor de levering van energie op Pure Energie. Pas vanaf 16/2. Ervaringen dus nog eigenlijk niet. Wel zeer tevreden over (het voortraject van) de installatie van de panelen, de app en de “ nazorg”. Dus dat bedoel ik met “dusverre”.

Mijn overstap naar Pure energie heel goed geregeld

Mijn overstap naar Pure energie is geheel volgens afspraak geregeld. Het maandelijkse overzicht is duidelijk en begrijpelijk

Fijne maandafrekening en lampen doen het nog steeds

Ik ben blij met onze overstap. Qua stroom merk je er natuurlijk niets van, alles blijft gewoon werken, maar de maandelijkse afrekening is een feestje. Goed inzicht, leuke tips, precies wat je wil. Dank!

Zeer goed bereikbaar en alles snel geregeld.

Heb zelf groot aantal zonnepanelen. Gezocht naar groene leverancier en kwam uit bij Pure Energie. Zeer goed toegankelijk, snelle service en verstand van zaken. Twentse nuchterheid.

Met een duidelijk maand gebruik en goede tips on energie te besparen.

Alles loopt op rolletjes.

Goeie tent!

Fijne organisatie

Raedthuys energie bestond al langer en ik heb eerder getwijfeld om over te stappen. Omdat mijn vorige groene energieleverancier over genomen werd door een "zwarte" nu toch gedaan. En tot nu toe naar alle tevredenheid!

Prima partij met de juiste uitgangspunten

Overstap ging vloeien. Duidelijke verbruiksoverzichten en uitstekende prijzen. Makkelijke manier om iets goeds voor het milieu te doen.

Hengelosestraat 569

7521 AG Enschede

Over Pure Energie

Onze belofte is duidelijk: wij leveren alleen groene stroom uit onze Nederlandse energiebronnen. Wij ontwikkelen, realiseren en beheren windmolens en zonnepanelen in Nederland. De stroom die we daarmee opwekken leveren we aan onze klanten. Gegarandeerd de groenste. Dat zijn wij. Wij ontwikkelen al meer dan 25 jaar zelf, samen met lokale energiecoöperaties, duurzame energieprojecten in Nederland en we verkopen nooit meer stroom dan we zelf opwekken. Zo weet jij precies waar jouw stroom vandaan komt. De stroom die jij verbruikt, helpt ons om nog meer duurzame energie in Nederland op te wekken. Samen met onze klanten maken we Nederland duurzamer. Doe je ook mee?