Nog te vroeg om goed te kunnen beoordelen

Sinds medio december 2020 is Pure-energie onze nieuwe energie-leverancier. Gekozen omdat ze 100 % groene stroom garanderen. En na een maand is het nog te vroeg om goed te kunnen beoordelen. De overgang ging soepel, maar daar had wat meer gecommuniceerd mogen worden. Verder is het dus nog even afwachten, maar de missie van Pure-energie vinden wij de juiste. Vandaar onze keuze.

Kan ik na nog geen maand klant NIET geven

Jullie zijn te snel met dit “gedoe” Dus geef ik ook nog geen oordeel over het aanbevelingswaardig zijn. Door jullie word ik gedwongen een keuze te maken, dan wordt het dus een “nee”

Pure Energie: Ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen!

En dat zie je niet meer zoveel deze dagen. Eerlijk concept, persoonlijk contact en soms een misser die ze meteen recht zetten. Voor zelfopwekkers een must omdat het wel eens de opmaat zou kunnen zijn voor een nieuw groot energiebedrijf dat vraag en aanbod van echt groene stroom met elkaar verbindt ZONDER kapitalistische bijverschijnselen. Een bedrijf waarin werknemers een fatsoenlijke boterham verdienen en alleen de deelnemers aandeelhouders zijn. Als de salderingsregeling wegvalt is het in het belang van alle particuliere zonnepaneelbezitters om niet in de handen te vallen van de Vattenfals, Essents etc. waar de aandeelhouders tevreden moeten blijven. Ik beveel om die reden al mijn vrienden en bekenden met zonnepanelen een overstap naar Pure Energie aan. (en met succes)

alle groene (kilo) wattjes helpen!

0 op de meter lijkt niet veel, maar is ontzettend veel

Groen en een vd goedkoopste

Ervaring op basis van vergelijking met andere leveranciers. Nog geen ervaring omdat ik pas kort lid ben.

Wat ze uitdragen krijg je ook geen poespas maar gewoon eerlijkheid. Ze zijn transparant naar de klant wat heerlijk is. Goed prijsverhouding.

Meest groen van allemaal

Meest groen van allemaal, goede communicatie.

Ze leveren stroom

Ik heb stroom nodig, en dit bedrijf heeft het. Dat leveren ze ook nog eens aan mij, superhandig. Kost ook niet veel, dus wel chill.

ontevreden

onbeleefd dat jullie op 1 januari een vragenlijst sturen. Dit kan echt n dag wachten.. (nee in ben niet gelovig !)

Goede opstart ervaring

We hebben Pure Energie gekozen op basis van vergelijkingssites. Aanmelding en contact waren zeer eenvoudig. Kan nog niets zeggen over de levering omdat we pas aangesloten zijn (nieuwbouwwoning).

Prima, vertrouwd gevoel.

Geen lange wacht tijden bij de telefoon. Goede eerlijke prijs.

top

top

De Groenste van Nederland tegen een laag tarief

Iedere maand een duidelijk overzicht van je verbruik,waarbij ook een vergelijking met vorig jaar en vergelijkbare huishoudens zo dat je gemotiveerd word op je verbruik te lettenVerder stroom tegen een aantrekkelijk tarief zonder winst oogmerk,Pure Energy investeerder alles in nieuwe windparken om ook in de toekomst de groenste te blijven.

Alles snel geregeld en duidelijke informatie. En 100% groene stroom uit Nederland, geen grijze stroom die ‘groen’ gemaakt is door certificaten te kopen.

Super groene energie

Het is de groenste energieleverancier van Nederland

snel, to the point en klant gericht!

overzetten van het ene naar het ander huis ging vlekkeloos!

Keurig geholpen

Zeer duidelijke website erg overzichtelijk , goede prijs en belangrijk groene schone energie. Zeer netjes geholpen door de medewerkers van de klantenservice die keurig mij te woord hebben gestaan en mijn vraag hebben opgelost.

Eenvoudige overstap

Overstap naar pure energie was eenvoudig en probleemloos. Ben blij dat pure energie een laag voorschotbedrag rekent omdat wij zonnepanelen hebben.

Tot nu toe; duidelijk doel, direct, kort en zakelijk, overzichtelijke site/ factuur.

Tot nu toe; duidelijk doel, direct, kort en zakelijk, overzichtelijke site/ factuur, zonder onnodige bijkomstigheden, heb er een goed gevoel bij.

uitstekend

Via Gaslicht.com overgestapt. Misverstand over terugleveringtarief snel opgelost. Zeer vriendelijke mensen.

Accuraat

Het overgaan van energiedirect naar pure -energie ging prima. Alleen vreemd dat je daarna nog steeds platgebeld word door andere leveranciers, ondanks t invullen van een bel me niet register. Als je een energieleverancier gekozen hebt moet je niet meer gebeld worden.

Zorgvuldig efficiënt en accuraat

De keuze twee jaar geleden voor Pure-energie was dat zij de enige waren waar je direct een medewerker aan de telefoon kreeg, dit in tegenstelling tot andere collegae van Pure-energie. Elke maand krijg je van hen een keurige afrekening in grafieken, zodat je kunt zien wat je energieverbruik was en of dat hogen-lager is dat het gemiddelde verbruik in Nederland. Bedrijven die je kunt bellen en dus spreken met een gemotiveerde medewerker zijn zeldzaam in dit land. Helaas zijn er concurrenten van Pure-energie die trachten om op onbehoorlijke wijze klanten af te pakken. Ik heb al diverse malen gehad dat anderen trachten je over te laten stappen door te doen of je met Pure-energie aan de telefoon zit en men belooft je gouden bergen, oppassen dus!

Sinds de plaatsing van de 10 zonnepanelen op ons dak heb ik mij opgegeven als klant bij pure energi

Prettige digitale contacten bij mijn overstap en duidelijke informatie over de teruglevering van de geproduceerde stroom! De opbrengst is dezelfde als mijn betaling per kilowattuur! Kan iedereen aanraden om over te stappen naar pure energie!

Energieleverancier in ontwikkeling.

Mijn overstap kon na een tweede vraag geregeld worden. Je wilt immers duurzaam bezig zijn. Daarbij blijft onduidelijkheid over de verrekeningen bij teruglevering van stroom met name de energiebelasting. De teruglevering door gebruik van zonnepanelen hoort immers in het duurzame pakket. Na een maand blijkt in het verbruiksoverzicht op basis van de slimme meter gas geheel te ontbreken. Overigens is het verbruiksoverzicht qua layout niet handig voor je mobieltje. Ik krijg wel stroom en gas. Gelukkig zit ik niet zonder. Een gratis app als van Umeter is gewenst. Het aanpassen van je maandbedrag is binnen krappe marges mogelijk. De inlog zou met je emailadres als user moeten kunnen. Er zijn dus nog meer ontwikkelingsmogelijkheden.

Hengelosestraat 569

7521 AG Enschede

Over Pure Energie

Onze belofte is duidelijk: wij leveren alleen groene stroom uit onze Nederlandse energiebronnen. Wij ontwikkelen, realiseren en beheren windmolens en zonnepanelen in Nederland. De stroom die we daarmee opwekken leveren we aan onze klanten. Gegarandeerd de groenste. Dat zijn wij. Wij ontwikkelen al meer dan 25 jaar zelf, samen met lokale energiecoöperaties, duurzame energieprojecten in Nederland en we verkopen nooit meer stroom dan we zelf opwekken. Zo weet jij precies waar jouw stroom vandaan komt. De stroom die jij verbruikt, helpt ons om nog meer duurzame energie in Nederland op te wekken. Samen met onze klanten maken we Nederland duurzamer. Doe je ook mee?