Advies vooraf was prettig en helder. De stroomstoring is prima verholpen door Peter. De levering ook redelijk goed. Alleen was door een tijdelijk gebrek aan water doordat ze in de straat met vernieuwen van waterleidingen bezig waren, even “proefdraaien” onmogelijk. Toen we de volgende dag alles uitprobeerden deed de vaatwasser het niet… Achteraf bleek dat denkraam nog dicht stond. Simpel, maar voor ons leken , toch even zoeken.
Beste Gerard, Bedankt voor uw review en lovende woorden! Vervelend om te horen dat de vaatwasser in eerste instantie niet werkte. Super dat het nu is opgelost! We wensen u veel plezier van uw nieuwe vaatwasser! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
We hadden een inbouwvaatwasser en combimagnetron besteld. Bij het inbouwen van de nieuwe vaatwasser bleek de hoogte van de opzetdeur te hoog te zijn t.o.v. deze vaatwasser ondanks dat wij de juiste maten hadden opgegeven bij de bestelling. Zelfs typrnr oude vaatwasser (Whirlpool) opgegeven zodat men kon zien wat de juiste hoogte was. Dus hebben we nu een nieuwe (duurdere) vaatwasser moeten bestellen waarop we 3 weken moeten wachten... Helaas was de oude vaatwasser reeds gedemonteerd en konden we deze niet meer gebruiken waardoor we nu 3 weken zonder zitten. Jammer! Dan de combimagnetron: Na installatie bleek de volgende dag er een duidelijk zichtbare deuk te zitten in het RVS gedeelte. Volgens ons door foutieve installatie maar volgens monteur tijdens transport gebeurd. Hierdoor ook weer andere combimagnetron moeten uitzoeken (weliswaar dezelfde maar geen RVS maar zwart). Deze is gelukkig vandaag geïnstalleerd.
Beste Rob, Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te horen dat het mis is gegaan. We komen graag met u in contact om te kijken wat we hierin voor u kunnen betekenen. Ik heb daarom ook de review voorgelegd bij de juiste afdeling. Wat betreft de combi magnetron: Deze heeft schade opgelopen tijdens het extern transport. Dat is helaas een incident wat we niet konden voorkomen en buiten onze controle ligt. We hebben u daarna de keuze gegeven tussen een RVS of zwarte combi magnetron omdat we zagen dat de RVS niet meer voorradig was. We zijn blij om te horen dat het uiteindelijk is opgelost. Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Klantgericht, kwaliteit in de breedte, kennis van zaken
Beste Arnold, Bedankt voor uw review en lovende woorden! Dat vernemen we natuurlijk graag! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Goed advies en goede service
Beste Nellie, Bedankt voor uw review en lovende woorden! Dat vernemen we natuurlijk graag! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen. Ze luisteren niet alleen maar horen je ook. Ze zijn oplossingsgericht zonder flauwekul. Bovenstaande lukt bijna altijd....
Beste Marcel, Bedankt voor uw mooie review. We streven zeker naar de perfectie! Goed om te horen dat u tevreden bent! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
De 2 jongens die de afwasmachine kwamen brengen en aansluiten zijn nette en vriendelijke jongens die hun vak van bezorgen en aansluiten verstaan. 10 PUNTEN.
Beste Eric en Elly, Bedankt voor uw lovende woorden. Dat horen we natuurlijk graag! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
goed en snel advies in de winkel gekregen. Bezorging en installatie wasmachine na twee dagen. Alles volgens afspraak.
Beste Marco, Bedankt voor uw review en lovende woorden! Dat vernemen we natuurlijk graag! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
In de winkel uitstekend geholpen, bij aflevering na een vraag van mijn echtgenote aan de monteurs voorzichtig met de parketvloer te zijn kwamen ze wat stugger over. Het monteren overigens is netjes uitgevoerd.
Beste, Bedankt voor uw review. Goed om te horen dat u goed bent geholpen in de winkel. We zullen uw feedback doorgeven aan de desbetreffende afdeling en wensen u veel plezier met uw nieuwe apparatuur! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Geweldig geholpen door verkoper. Geweldige mensen die montage en aflevering gedaan hebben. Betreft inbouw afzuigkap en wasdroger.
Beste Harrie, Bedankt voor uw mooie review. Goed om te horen dat u tevreden bent over onze service. We wensen u veel plezier toe met uw nieuwe apparatuur! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Alles naar wens heel goed geholpen
Beste Henri, Bedankt voor uw review en lovende woorden! Dat vernemen we natuurlijk graag! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Snelle levering, snelle plaatsing. Super blij met de nieuwe inbouw koelkast!
Beste Dianne, Bedankt voor uw review en lovende woorden. We wensen u veel koel-plezier! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Heel tevreden,een keurige monteur zeer deskundig
Beste Jan, Bedankt voor uw review en lovende woorden! Dat vernemen we natuurlijk graag! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Prettig contact en duidelijke informatie over de diverse wasmachines waardoor de een keuze goed kon maken.
Beste François, Bedankt voor uw review en lovende woorden. Goed om te horen dat u tevreden bent over onze service. We wensen u veel was-plezier toe! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Er is mij niet verteld, dat de kookplaat niet op voorraad was, waardoor ik te lang zonder kook gelegenheid heb gezeten.
Beste Josina, Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te horen dat dit zo gelopen is. We nemen uw feedback zeker mee voor de volgende keer. Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Beste Jac, Bedankt voor uw review en lovende woorden! Dat vernemen we natuurlijk graag! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Goed advies, keurige medewerker, fijne sfeer in de winkel, ik kan het niet anders maken. We gingen tevreden naar huis met 2 stofzuigers
Beste Renee, Bedankt voor uw lovende woorden! Goed om te horen dat u tevreden bent over de service. Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
xxxxxxxx
Beste Andre, Bedankt voor uw review en lovende woorden! Dat vernemen we natuurlijk graag! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Mijn vrouw en ik zijn dik tevreden
Beste Frans, Bedankt voor uw mooie review. Goed om te horen dat u tevreden bent over onze service. We wensen u veel vries-plezier toe! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Mooi op tijd met kundig personeel
Beste Rob, Bedankt voor uw review. Goed om te horen dat alles naar wens is! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Deskundig, behulpzaam, klantvriendelijk. Hier kom ik zeker terug!
Beste Anita, Bedankt voor uw mooie review en de complimenten. We zien u graag terug bij ons in de winkel! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
zeer prettig
Beste Lidy, Bedankt voor uw review en lovende woorden! Dat vernemen we natuurlijk graag! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Beste Noud, Bedankt voor uw review en lovende woorden! Dat vernemen we natuurlijk graag! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Hele fijne mensen met een duidelijk verhaal en een goede snelle service
Beste Toni, Bedankt voor uw review en lovende woorden! Dat vernemen we natuurlijk graag! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Stofzuiger is prima voor onze harde vloeren. We overwegen er nog een aan te schaffen. Hebben jullie ook losse borstel te koop voor meubels te zuigen?
Beste Huub, Bedankt voor uw mooie review. Goed om te horen dat u tevreden over onze service en uw stofzuiger! Wij kunnen verschillende losse onderdelen leveren. Ik heb uw review voorgelegd bij de juiste afdeling, zij zullen contact met u opnemen betreffend bovenstaand vraagstuk. Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
In de winkel word je vriendelijk en goed geholpen. Men neemt echt de tijd voor je en als het nodig is leggen ze het je nogmaals uit. Kunnen veel winkels een voorbeeld aan nemen.
Beste, Bedankt voor uw review en lovende woorden! Dat vernemen we natuurlijk graag! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
De Hooge Akker 29
5661 NG Geldrop
Witgoedspecialist Van de Weijer al meer dan 45 jaar een begrip in Geldrop, Veldhoven & Omstreken! Onze adviezen gaan verder dan de keuze voor een product alleen. U bent immers pas écht tevreden met de voor uw wensen meest geschikte oplossing. Witgoedspecialist Van de Weijer is ruim 45 jaar geleden opgericht door Leo van de Weijer, inmiddels zijn we uitgegroeid tot dé specialist in witgoed en inbouw apparatuur. Van de Weijer is een familiebedrijf met 2 vestigingen; in Geldrop en Veldhoven. Sinds jaar en dag staat service en klanttevredenheid bij ons hoog in het vaandel, dit waarborgen wij door onze eigen bezorg en installatiedienst en eigen technische dienst. En ook onze ervaren verkopers.